God service , hurtig og gratis levering , god kvalitet , dog var briketterne pakket i de løse poser der gør dem vanskelige at håndtere
Lees wat reviewers zeggen
Lige en lille amendelse af pillerne.. og forhandleren Først og fremmest fik jeg af vide der gik omkring 14 dage før jeg fik pillerne men de kom allerede efter 6 dage. Dog ville jeg gerne lige have... Toon meer
Fantastisk service! Brændet var vel tørret og ankom i perfekt stand. Jeg ville dog ønske, at der var en loyalitetsrabat for faste kunder.
Ret godt, men brændet ankom en smule sent. Det ville måske være bedre at planlægge leveringen på forhånd
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fantastisk service
Brændekvaliteten overgik mine…
Brændekvaliteten overgik mine forventninger – det brænder jævnt og varer længe. Den eneste ulempe er, at jeg ikke kunne vælge et præcist leveringstidspunkt.
Brændet ankom i fremragende stand
Brændet ankom i fremragende stand, men jeg ville gerne have flere valgmuligheder for træsorten.
Fremragende service
Fremragende service! Kvaliteten af brændet er høj, og det brænder godt. Bestemt anbefalet!
En vidunderlig oplevelse
En vidunderlig oplevelse! Brændet er tørt og af god kvalitet. Chaufføren hjalp med at læsse det af i gården.
Positiv bestillingoplevelse
Positiv bestillingoplevelse. Brændet brænder godt, men emballagen kunne have været bedre.
God service, brændet er tørt og velklippet. Det er fantastisk, at jeg kan vælge leveringstidspunktet. Vil anbefale denne service.
En fremragende service
En fremragende service! Brændet ankom præcist til tiden, og kvaliteten var fremragende.
Kvaliteten af brændet er fremragende
Kvaliteten af brændet er fremragende, men leveringen var desværre forsinket med et par timer.
Jeg havde aldrig bestilt brænde før
Jeg havde aldrig bestilt brænde før, men jeg kan nu sige, at det var simpelthen vidunderligt. Jeg kan anbefale det!
Ret godt
Jeg har aldrig haft så godt kvalitet…
Jeg har aldrig haft så godt kvalitet brænde før. Det brænder smukt, og leveringen var meget hurtig.
God service, brændet er velklippet. Det er lidt ærgerligt, at jeg ikke kunne vælge det præcise leveringstidspunkt.
Jeg var imponeret
Jeg var imponeret. Brændet var meget tørt og brændte godt og, vigtigst af alt, i lang tid. Denne gang var jeg endelig heldig.
Jeg var imponeret
Jeg nød alt
Jeg nød alt, bortset fra at jeg ikke kunne vælge en specifik leveringsdag. Men brændet er vidunderligt.
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering. Brændet ankom til tiden, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Chaufføren var meget høflig.
Alt i alt er jeg tilfreds med servicen
Alt i alt er jeg tilfreds med servicen, og brændet er fantastisk. Men jeg ville sætte pris på mere information om leveringstider.
Brændet var af god kvalitet
Brændet var af god kvalitet. Jeg ser frem til min næste levering og håber på fortsat god kvalitet.
Lees meer over geverifieerde reviews.