Ten eerste ben ik erg tevreden over de oplaadkarren. Door onvoorzichtig gebruik was een onderdeel kapot gegaan. En ondanks dat dit niet onder de garantie viel kreeg ik een vervangend onderdeel toeges... Toon meer

Onlangs een ipad houder besteld en deze retour gezonden. Eerst krijgen we vragen over waarom we het product retour willen sturen.Uiteindelijk retour gestuurd en bericht ontvangen dat de zending... Toon meer

prima product echt mooi, alleen jammer dat het op was dus moest wachten op levertijd. Daarna besteld. dacht dat het voor 17.00u besteld de dag erna geleverd zou worden, duurde nog 5 dagen. Maar de pin... Toon meer

We kregen een verkeerde koffer geleverd, maar wel bruikbaar. Bravour meldde dat zij onze koffer met een andere partij hadden verwisseld en hadden ons gevraagd om de koffer naar die partij op te st... Toon meer

3,4

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

We hadden een DOA die is binnen 2 dagen omgeruild.

30 november 2021

Beste,

Bedankt voor de review, fijn dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen.

2 chromebook karren besteld

2 chromebook karren besteld, netjes op tijd afgeleverd en ze werken prima.

30 november 2021

Antwoord van Bravour®

Beste Ruud, bedankt voor de mooie review; veel werkplezier met de Chromebook karren.

Team Bravour®

Goede communicatie en tijdige levering.

Goede communicatie en tijdige levering.
Afwerking van het product is heel netjes.
(Katheder)

28 oktober 2021

Beste Marcel,

Bedankt voor de mooie review; veel werkplezier met het katheder!

Bestelling komt niet binnen

Bestelling komt niet binnen. Beloven telkens terug te bellen maar doen het niet. Te mijden dit bedrijf.

22 september 2021

Beste Piet,

U heeft mij vandaag gesproken en ik ben inderdaad vergeten terug te bellen, waarvoor mijn welgemeende excuses.

Zojuist heb ik direct even contact met u opgenomen per email, gezien de tijd (20.00uur).

Remco van Bravour

We kregen een verkeerde koffer…

We kregen een verkeerde koffer geleverd, maar wel bruikbaar. Bravour meldde dat zij onze koffer met een andere partij hadden verwisseld en hadden ons gevraagd om de koffer naar die partij op te sturen.

Dat hebben wij netjes gedaan, maar we hebben geen enkele laadkoffer terug ontvangen. Kortom, we hebben wel betaald, maar niets ontvangen. Ik heb hierover meerdere berichten naar mijn contactpersoon bij Bravour verzonden, maar ontvang daarop geen enkele reactie.

Het moge duidelijk zijn dat ik absoluut niet tevreden ben over dit bedrijf!

20 juli 2021

Beste Sebastian,

Vervelend dat uw ervaring met Bravour® niet goed is.
Ik heb de case bekeken en moet erkennen dat wij hierin tekort zijn geschoten; onze oprechte excuses hiervoor.
Inmiddels hebben we telefonisch contact en gaan we dit probleem oplossen.

Blij met levering!

Ipad muurbevestiging besteld. Super geleverd. Na reactie per mail mijn order nog kunnen wijzigen. Heel happy mee. bedankt!!

15 juli 2021

Hallo Kay,

Bedankt voor deze mooie review.
Wij zijn blij om te horen dat je positief over ons en het product bent. Heel veel plezier ermee!

Meedenken is hun kracht.

Meedenken is hun kracht.
Ik had met spoed een huurproduct nodig en ik kreeg het goede advies, fijne hulp en een goede service. Het huurproduct was in goede conditie en heel makkelijk te gebruiken.
Klein minpuntje was dat ik de factuur meteen voldaan had (voorafgaand aan de huur) en dat ik vijf dagen later een reminder kreeg dat ik niet betaald zou hebben. Excuses per mail ontvangen.
Ik ben tevreden.

23 maart 2021

Beste Nicole,

Bedankt voor de review en fijn dat we hebben kunnen helpen met het huurproduct.
Nogmaals excuses dat we onterecht de reminder hebben gestuurd en goed dat je het aangeeft; wij gaan kijken hoe dit fout kon gaan en lossen dit direct op.

Bravour®

Snelle levering, vriendelijk personeel. Ondanks dat er een onderdeel niet goed was geleverd is dit heel keurig en snel opgelost.

17 maart 2021

Antwoord van Bravour®

Bedankt voor deze mooie review Benjamin en fijn dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen.

Bravour®

Overzichtelijke website en snel…

Overzichtelijke website en snel geleverd. Opletten, want de btw wordt later toegevoegd.
Goede communicatie over de bestelling en levering.

4 januari 2021

Beste Joop,

Bedankt voor de beoordeling en het punt over de BTW.
We hebben dit bekeken en gaan er hard aan werken om dit in de toekomst duidelijker te communiceren.

Bravour®

Goede informatie over het produkt en…

Goede informatie over het produkt en vriendelijke behandeling, snel geleverd en produkt voldeed aan onze verwachting.

29 december 2020

Antwoord van Bravour®

Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Uitstekende service

Alles verliep precies zoals vermeld op de website en kreeg keurig een mail voor de verzending dus geen klachten.

19 juni 2013

Ik en zeer tevreden

Ik heb een ipad case gekocht bij my sleeve en ben daar zeer tevreden mee.
Snelle service en goede telefonische hulp gekregen
Ik heb een maroo rimu gekocht , super case . Mooi leder , origineel , netjes afgestikt kortom meer dan tevreden
Ik zou het iedereen aanraden .

15 mei 2013