Bravo VVS ApS Reviews 44

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores varmeveksler var ved at stå af kort før jul, så gode råd var dyre. Bravo VVS løste problemet med meget kort varsel, så vi fik ny varmeveksler + radiatorventiler installeret til vor fulde til... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Loodgieter

Geschreven door het bedrijf

Bravo VVS ApS er et jysk håndværkerfirma, som specialiserer i VVS- og energiservice for private, erhverv og industri i Trekantområdet, Syd- og Sønderjylland. Selskabet er grundlagt i 2023 og er i dag VFUL-autoriseret og VE-godkendt til arbejde med bl.a. biomassefyr, solvarme og varmepumper.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Passive er nok det mest rammende ord

Passive er nok det mest rammende ord. Den 16. dec kontaktede jeg Taulov afd omkring en rørskade. Dagen efter kom der en “sporingsmand” og lokaliserede området for lækagen. Servicelederen kunne ikke få kommunikationen til at virke med forsikringsselskabet, fordi han var kommet til at trykke “afvis” i IT systemet. Så er vi jo tæt på jul, og man kan ikke få håndværkere til at lave noget i julen, var svaret. Og så længe servicelederen ikke kunne få kontakt med forsikringsselskabet, ville han ikke gå i gang. Vi havde stadig en bygning uden varme, men mon ikke der ville ske noget mellem jul og nytår? larmende tavshed! Så mandag den 30. da? Næ. Ingen reaktion.
I denne sag fortjener Bravida ikke engang 1 stjerne. Mage til amatør skal man lede længe efter.

1 januari 2025
Review zonder uitnodiging

Smukt arbejde

Smukt arbejde. Holder aftaler, og til at snakke med.

18 juli 2024

Hej Kevin,

Tak for din anmeldelse og beskrivelse. Vi gør altid vores bedste for at levere det højeste serviceniveau i VVS-branchen.

Har du behøv for mere service i Vojens, står vi altid klar. Mange tak for denne gang.

Godt arbejde

Godt arbejde

17 juni 2024

Hej Bernd,

Mange tak for anerkendelsen. Vi kører dagligt i Sønderborg, herunder Egernsund, såfremt vi har assistere dig igen i fremtiden.

Godt håndværk!

Har nu haft brug for VVS hjælp 2 gange! Begge gange kontaktede vi Bravo VVS og fik besøg af Søren som er en af ejerne af virksomheden! Han klarlagde problemet og gav et estimat over tid og pris! I begge tilfælde kom så Jan, der lavede hvad der skulle laves og tog alle efterladenskaber med sig! Anbefaler Bravo VVS til alle jer, der har brug for professionel og venlig hjælp og hvor lovet pris holder 👍👍 Mine bedste anbefalinger 😊

11 juli 2024

Hej Ib,

Tusinde tak for de rosende ord – og ikke mindst din tillid til vores service. Det er dén slags feedback, der bekræfter, at vi i Bravo VVS kan leverer på vores kerneværdier og ambition om at være blandt de bedste VVS'ere i branchen.

Jeg sender rosen direkte videre til Jan og Søren. Vi håber, at se dig til 3. servicebesøg på Prinsensgade engang i fremtiden. Mange tak igen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Havde fået lavet en vvs opgave

Havde fået lavet en vvs opgave, hvorefter jeg modtog en regning der synes rigelig høj. Søren var ude og besigtige opgaven og gav mig ret. Ingen slinger i valsen, og jeg modtog en kreditnota på et aftalt antal timer. Fair løsning, og med godt humør.
Kan kun anbefale Bravo vvs😊

11 juli 2024

Hej Birger,

Tak for din anmeldelse – og godt at du og Søren fik afstemt din regning på tilfredsstillende vis. Vi beklager naturligvis misforståelsen, der har relateret sig til arbejdstiden.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og står altid til rådighed, såfremt du har behov for mere service i fremtiden. Tak for nu.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Good response time and commitment to…

Good response time and commitment to agreed timeline

14 mei 2024

Hello Martine,

Thank you for your review! We appreciate your feedback and hope you are fully satisfied with your new central heating unit.

If you need any additional service, do not hesitate to give us a call in the future. We provide service in all of Kolding Municipality. Thanks again.

Kind regards,

god pris

god pris, kan ikke fås billigere her. hurtig respons og service også. tak for hjælp.
-sdr. ommevej, brande

1 mei 2024
Review zonder uitnodiging

Hej Alexander,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er altid glade for at hjælpe og få bekræftet vores serviceniveau, tempo og pris.

Såfremt du har brug for mere VVS-serivce i Ikast-Brande, er du velkommen til at kontakte os igen. Tak for denne gang.

Hurtig og supergodt arbejde

Hurtig og supergodt arbejde

13 mei 2024

Hej Gitte,

Tak for den fine anmeldelse. Jeg sender dine rosende ord videre til Søren og Jan, som har udført din opgave.

Såfremt vi kan være behjælpelige i fremtiden, er du varmt velkommen til at kontakte os igen – vi kører dagligt i Kolding. Tak for nu!

God vejledning og service

God vejledning og service.
Aftaler overholdt - tak til Søren.

19 april 2024

Hej Karsten,

Tak for stjernerne og de rosende ord til Søren. Vi sætter altid pris på feedback fra vores kunder.

Har du behov for udskiftning af andre VVS-installationer, er du varmt velkommen til at kontakte os igen – vi kører dagligt i Fredericia og omegn. Tak for nu!

Hurtig tilbagemelding op…

Hurtig tilbagemelding op ordreafgivelse.
Hurtig udførelse af ordren.
Vel udført arbejde.

17 april 2024

Hej Poul,

Mange tak for dine rosende ord! Vi håber, at du bliver glad for din nye Hans Grohe-installation de kommende år.

Har du behov for øvrige VVS-artikler inkl. fuld service, er du velkommen til at kontakte os igen. Vi kører dagligt i Tinglev og omegn.

Hurtig og effektiv

17 april 2024

Hej Jens,

Tak for de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på! Jeg sender din ros videre til montør Fayes, som har leveret din service og sanitetsteknik.

Ønsker du samme gode service i Christiansfeld i fremtiden, er du altid velkommen til at ringe igen. Tak for denne gang.

Hurtig, kompetent og tryg

Hurtig, kompetent og tryg håndtering af akut utætte vandrør til en fair pris

25 maart 2024

Hej Luise,

Tak for din fine anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at vores montør og lærling fik løst opgaven tilfredsstillende – og til en god pris.

Såfremt uheldet er ude igen, står vi naturligvis klar med mere vandtæt service i Fredericia. Tak for nu.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bravo vvs kom selv med kort varsel og…

Bravo vvs kom selv med kort varsel og fixede den utætte sikkerhedsventil som dryppede. Meget god telefon service og den vvs mand som udførte arbejdet var meget flink og ydede et fint stykke arbejde.. jeg anbefaler gerne bravo vvs videre til andre

19 maart 2024

Hej Brian,

Tak for alle stjernerne! Jeg sender rosen videre til Søren på telefonen og Fayes, som udførte arbejdet.

Har du behov for øvrig service i Broager, er du altid velkommen til at kontakte os igen. Tak for denne gang.

Lynhurtig reaktion fra selskabet

Lynhurtig reaktion fra selskabet, da jeg ringede med et WC i løbetid...

18 maart 2024

Hej Michael,

Tak for din respons! Godt at høre, at du er fuldt tilfreds med Bravo VVS' tempo og installationsløsning. Husk: Vi kører på begge sider af Lillebælt – også nær jer i Middelfart både i tide, utide og "løbetid".

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kontaktede Søren fra Vejle vvs for at…

Kontaktede Søren fra Vejle vvs for at høre ang en vandhane med udtræk Det tog meget kort tid for ham at finde en spm vi kunne bruge Fik med der samme både pris og montering og en 2 dage efter var det så monteret Søren var en behagelig mand at tale med og hans vvs mand lavede et perfekt arbejde
Vh en meget glad familie John Nørgaard Vejle

18 maart 2024

Hej John,

Tak for de 5 stjerner! Jeg sender rosen direkte videre til Søren og vores montør, Jan, som leverede arbejdet.

Vi håber, at du og familien bliver glade for jeres nye køkkenarmatur med udtræk. Kan vi hjælpe igen i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os – vi kører dagligt i Vejle og omegn.

Davis, Bravo VVS ApS

Lees meer over geverifieerde reviews.