Specialtandlægerne Bredgade Reviews 182

TrustScore 4 uit 5

4,2

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg blev mødt af en meget optaget receptionist, som sagde jeg skulle tage plads til min tid 10.30. Da klokken var 10.45 spurgte jeg om det det snart var min tur… Hun fortalte mig at jeg skulle tage... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig sødt, dygtigt og professionelt personale. Man følte sig velinformeret undervejs og processen bagefter, hvilket skabte en tryghed i al det nye. Der blev spillet musik under indgrebet og pe... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Specialtandlægerne i Bredgade har været sådan en god oplevelse. Jeg skulle ha fjernet to visdomstænder. De tager pænt imod mig, hvor jeg også kommer til en meget behagelig samtale. Under selve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god behandling af de sødeste mennesker. De sørgede for der var en behagelig stemning inden jeg skulle have opereret to visdomstænder ud. De forklarede godt gennem forløbet, da der jo kunne... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Min kone fik

Min kone fik, efter henvisning fra vores egen tandlæge, fjernet en dårlig kindtand hos specialtandlægerne i Bredgade. Fik fantastisk professionel behandling af Nishma og hendes meget dygtige assistent. Hele forløbet på klinikken var bare "10".

12 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We discovered a problem and a cyst I…

We discovered a problem and a cyst I have by a regular check up, it could have been a real problematic issue for me if we haven’t discovered the cyst in my sinuses.
I was abit worried and stressed but thanks to Dr Nishma and her amazing skills I went through a surgery that was totally scary but totally fine, the atmosphere, Doctor’s knowledge and the treatment was at top of world class. I haven’t had any swelling or infections or pain afterwards and was back to normal life within 1 day.
Once again thanks you Nishma and thank you Specialtandlægerne for the surgery and saving me from a lot of complications in future.

4 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg blev henvist til Specialtandlægerne…

Jeg blev henvist til Specialtandlægerne Bredgade fra min tandlæge. Ved opkald for tidsbestilling blev jeg oplyst om en pris på pågældende behandling til 6000 kr. Behandlingen blev foretaget i tirsdags, og jeg oplevede det som særdeles voldsomt og uden informationer undervejs. Da jeg vred mig i stolen grundet ubehag, var tandlægens kommentar “om jeg overhovedet ville have behandlingen”. Regningen blev 12.200 kr - altså over det dobbelte af oplyst pris. Jeg blev ikke informeret eller spurgt om jeg var interesseret i en behandling til over 12.000 kr. Da jeg ved betaling af regningen forklarede forskellen i oplyst pris og faktiske pris, var svaret “nå”. Plus for venlig assistent under behandlingen.

30 september 2021

Kære Sandra

Vi er kede af, at du har oplevet forløbet sådan og at det fylder mere end det flotte behandlingsresultat for et ellers kompliceret indgreb. Den pris du fik oplyst ved tidsbestilling er en vejledende pris for den pågældende behandling af én tand. Som vi sammen gennemgik på den røntgenoptagelse, vi foretog på dagen, var det imidlertid ikke én tand, men to nabotænder, som fejlede det samme og derfor begge skulle have samme behandling. Vi tilbød dig derfor, at lave en helt ny tid, så du kunne få lov, at tænke over det og samtidig fik mulighed for at drøfte behandlingsforslaget med din egen tandlæge inden vi igangsatte behandlingen. Du ønskede, at behandlingen ikke skulle udskydes og gav os dit informerede samtykke til behandlingen af to tænder frem for den ene, som aftalen oprindeligt var booket til. Den behandling, som du har modtaget er af højeste faglige standard og trods din nervøsitet samarbejdede vi om at nå dertil. Det håber vi, at du over tid kan genkende. Hvis vi kan hjælpe dig med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 78792929.

Fremragende behandling!

Jeg skulle akut have fjernet en visdomstand og kontaktede klinikken og de gav mig en akut tid dagenefter.
Jeg blev behandlet af Lars og han var en rigtig sød, rar og behagelige mand. Snakkede med mig og beroligede mig.
Fra jeg blev bedøvet til min tand var ude og jeg dermed var færdig, gik der omkring 20 min.
Samtidig var de andre tandlæger og assistenter så gode til og gribe ind og snak med mig og hjælpe mig med de nødvendige ting.

Aldrig har jeg modtaget så god en service og kan klart anbefale dem og speciel Lars.

Jeg skal snart have fjernet en sidste visdomstand og det bliver helt klart hos dem.

26 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kære Lars Pallesen og Co.

Kære Lars Pallesen og Co.
Tusind tak for en tryg og professionel behandling af mine patienter.
De bedste hilsner
Tandlæge Ann Carina Kresse
Jægersborg Alle, Charlottenlund

21 september 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tak for min permanente nerveskade i…

Tak for min permanente nerveskade i højre side af min undermund, Lars Pallesen. Tak fordi du sågar også truede mig i telefonen da jeg klagede over din behandling. Tak fordi du var totalt utilgængelig i de 2 måneder efter min operation. Tak fordi du sagde at min egen familie læge "ikke anede hvad han talte om" da der var mistanke om en nerveskade.

Jeg håber du får hvad du fortjener af Patientklagenævnet.

-Efter dit svar er der kommet en afgørelse fra Tandlægehøjskolen i København, at jeg har N. Buccalis, som stammer fra nettop den operation du foretog, Lars.

Derudover er der ikke kommet afgørelse fra Patientklagenævnet endnu, som du påstår. Men jeg ved, at du skal stå skoleret for den telefonsamtale du truer mig i, foran Sundhedsvæsnets Disciplinærnævn.

Din klinik har skolepraktikanter som arbejder med at besvare telefoner, skolepraktikanter som ikke skriver journalnotater som de bør. Jeg har 9 optaget telefonopkald, som er indsendt til Patientklagenævnet, hvor jeg beskriver syntomer der skal vække mistanke, men blev ignoreret totalt af jeres klinikpersonale - som endda ikke engang skrev journalnotat på disse telefonsamtaler.

Derudover udskriver i antibiotika og STÆRKE SMERTESTILLENDE (Tremadol) uden at skrive journal på hvorfor!

Utroligt at dette kan finde sted i Danmark, af én af de få personer som burde vide hvad de går og laver!

Det skal hertil siges, at Lars Pallesen også underviser sammen med medejeren Malene Hallund på Københavns Tandlægehøjskole.

Derudover, Lars, så skal du ikke tale for højt om "udokumenteret påstande", da du selv har mange teorier om hvad der kan være fysisk galt med mig. Alle sammen teorier som ikke bygger på at du kunne have lavet en fejl i min operation.

Du havde så travlt den fredag eftermiddag i august 2019, der for evigt skal ændre mit liv.

19 september 2021

Udokumenterede påstande

Kære Tue,

Du har nu over flere år indgivet klager til først Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning, så TandskadeAnkenævnet og dernæst også Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn. Afgørelserne er offentligt tilgængelige.

Der er ikke ved nogle af disse tre instanser udtalt kritik af hverken Specialtandlægerne i Bredgade eller enkelte sundhedspersoner, herunder mig.

Vi er ikke så mange Specialtandlæger i Danmark, og på vores klinik ønsker vi at være et seriøst behandlingstilbud for alle med et specialiseret behandlingsbehov. Generelt er det oftest de mest komplicerede tilfælde, der ender hos en specialtandlæge, der derfor også er en formel 5-årig overbygning på tandlægeuddannelsen.

Der er altid en risiko for komplikationer eller et forlænget helingsforløb ved operationer. Og vi har alle en forskellig smertetærskel.

Du er blevet behandlet efter højeste faglige standard. Du har modtaget mundtlig og skriftlig information både før og efter operationen. Du har inden behandlingen givet dit samtykke til behandlingen på et informeret grundlag. Idet du ikke følte dig oplyst tilstrækkeligt om, at røntgenundersøgelserne kostede penge, har jeg udført avancerede 3D undersøgelser og brugt tid på at analysere disse for dig - uden beregning, da jeg ikke ville bruge energi på, at diskutere med dig. Jeg har i empati for de symptomer, du har beskrevet, afsat ekstra tid til samtaler og set dig til konsultationer uden beregning i et forsøg på at hjælpe dig videre. Jeg har imidlertid ikke fundet objektive tegn, der kan understøtte de gener, du oplyser, du har. Du har fortalt, du været hos andre specialtandlæger og har været undersøgt i hospitalsregi. Her gætter jeg på, der heller ikke er fundet objektive tegn, der kan understøtte de gener, du oplyser, du har.

Jeg vil anbefale dig, fortsat at følge de sædvanlige klageadgange indenfor Sundhedsvæsenet, hvor du har mulighed for at modtage fagkyndiges vurdering af dit forløb, i stedet for at udbrede din mission til de sociale medier.

Lars Pallesen, specialtandlæge

Fantastisk oplevelse

Til trods for jeg har tandlægeskræk, så fik Lars og hans team virkelig beroliget mig på bedste vis. At få fjernet min visdomstand er noget jeg gerne gør igen i Lars’s hænder.
Rigtig god oplevelse, og dejligt I tager jer så god tid til patienterne!

23 juni 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde en god oplevelse hos…

Havde en god oplevelse hos specialtanlægerne på trods af at jeg skulle have trukket en tand ud. Jeg var meget nervøs, men tandlægerne er meget imødekommende, venlige og holder en samtale i gang med en under forløbet, som virkede beroligende og distraherende. Derudover får man gode instruktioner for, hvordan man skal pleje sine efter effekter. Derudover blev jeg også positivt overrasket da de ringede og spurgte om alt gik som det skulle, de kommende dage efter operationen.

20 juni 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den dårligste patienthåndtering jeg har…

Den dårligste patienthåndtering jeg har oplevet
Fik fjernet en visdomstand, og fik ved første besøg en ok behandling, bortset fra at tandlægen glemte at skrive en recept på smertestillende medicin.
En uge efter operationen ringede jeg pga vedvarende hævelse og smerter. Receptionisten sagde hun ville snakke med tandlægen, og høre om jeg skulle ind og undersøges.
Efter 3 timer ringede jeg tilbage, og hun var tydeligvis irriteret, og sagde hun ikke havde glemt mig, og ville ringe tilbage. 4 timer senere ringede jeg igen, og snakkede med en ny receptionist, som med det samme tilbød mig en tid næste dag kl 14.45.
Da jeg ankom næste dag blev jeg bedt om at vente i receptionen. Efter 30 minutter venten ville jeg spørge, hvor længe jeg skulle vente, men alle var gået. 15.30 fangede jeg en der var på vej hjem, som sagde tandlægen lige var færdig, og efter næsten en times ventetid, kom jeg ind til tandlægen.
Ventetiden og telefonopkaldene var intet i forhold til den grænseoverskridende behandling, jeg blev udsat for af tandlægen.
Han forklarede på intet tidspunkt, hvad han gjorde, og tog ingen notits af, når jeg klagede over det gjorde ondt.
Efter at have rodet rundt i min mund, sagde han jeg havde fået en infektion i kæben, og skulle på en penicillinkur, og spurgte om "Jeg kunne klare det?".
Da han fulgte mig ud smilte han og sagde "Ja, der er jo ingen regning, da det er som en kontrol".
Der var heller ingen undskyldning for, at det var nødvendigt at komme tilbage, at jeg ventede næsten en time, og at han havde udsat mig for den værste patienthåndtering jeg nogensinde har oplevet.

11 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så er den tand trukket ud

Så er den tand trukket ud! Visdommen er væk! Professionelt arbejde. Ingen smerter under og efter! Masser af tryghed i behandlingen. Kærlig omsorg i observationsrummet efterfølgende.

Peer Fribo Jensen

10 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste og mest profesionelle tandlæge oplevelse

Dette var den absolut bedste tandlæge oplevelse man kunne forestille sig. Alle i klinikken var hjælpsomme, nærværende og totalt serviceminded. For mig er det også vigtigt at der er rent og overskueligt i klinikken, det havde de totalt styr på det. Jeg havde ikke forventet at fjernelsen af 3 visdomstænder skulle være så god en oplevelse som det var hos Special Tandlægerne i Bredgade. Dette kan kun anbefales.

Tak for en perfekt operation til de top tjekkede tandlæger og klinikkens ansatte.

Mvh Bertram

19 april 2021

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Var hunderæd, da jeg skulle have min første visdomstand trukket ud, men de var så professionelle og så søde, at det hele var overstået på et øjeblik. Kommer klart igen, hvis flere skal fjernes. Kanon service, man føler sig meget tryg i deres kompetente hænder.

29 maart 2021

Kære Laura
Mange tak for anmeldelsen af dit behandlingsforløb hos os. Vi er glade for, at du har følt dig tryg og godt behandlet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god modtagelse og en helt…

Fantastisk god modtagelse og en helt igennem positiv behandling af meget professionelt personale, udfaldet af behandling og opfølgning på behandling giver virkelig følelsen af at der er værnet om patientens vel og være - mange tak.

23 maart 2021

Antwoord van Specialtandlægerne Bredgade

Mange tak for din gode vurdering af behandlingsforløbet. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Perfektion

Min oplevelse med specialtandlægerne var virkelig god. Jeg fik en rigtig dejlig behandling. Selve operationen gik god, og ikke mindst patientinddragelsen var i topklasse :) Det kan varmt anbefales. Super søde mennesker! :)

1 maart 2021

Kære Daniel

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun positive ting at sige om mit forløb. Jeg fik fjernet mine tre visdomstænder af Lars P. Hele processen var yderst professionel og personalet var så empatiske og forstående overfor min tandlægeskræk. Det hele gik som smurt og jeg kan varmt anbefale specialtandlægerne.

28 februari 2021

Kære Camilla
Mange tak for anmeldelsen af dit behandlingsforløb hos os. Vi er glade for, at du er tilfreds med det flotte behandlingsresultat og har følt dig godt behandlet.

5 stjerner er slet ikke nok

5 stjerner er slet ikke nok! Der burde være en enkelt 10 stjernet knap kun til jer.

19 januari 2021

Kære Mevlut
Mange tak for anmeldelsen af din behandling hos os! Vi bliver enormt glade når vi høre at vores patienter er tilfredse med behandlingsresultat.

Så søde og opmuntrende

Så søde og opmuntrende - omend super professionelle - personale. Jeg var i de tryggeste hænder hele vejen igennem.

11 januari 2021

Kære Sara

Specialtandlægerne i Bredgade

Lees meer over geverifieerde reviews.