Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tilfreds med produktet til en god pris, dog var de 2-3 dage om sende produktet fra jeg lagde bestillingen - hvorfor det kun bliver til 4 stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt vildt god oplevelse, min holdning er at det er når noget går galt at man kan vurdere en virksomheds serviceniveau. Fik en varer der var defekt, kontaktede dem og uden problemer blev problemet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der manglede en del i den kasse vi fik. Og da vi manglede den akut, blev vi nødt til at købe den anden sted, for at komme videre. Vi blev mødt af en meget hjælpsom person i telefonen, der kom hurti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Højt serviceniveau. Jeg bestilte en Dewalt hækkeklipper med lader og batteri på Brejnholts hjemmeside. Da den ankom til Køge var lader og batteri ikke i pakken. En telefonsamtale senere havde vi a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouwwinkel
  2. Bouwmaterialen marktplaats
  3. Gereedschapwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Brejnholt Outlet – en del af XL-BYG Brejnholt. Her kan du gøre et kup, når vi sælger ud af værktøjer, arbejdstøj m.m., som vi ikke længere har plads til på hylderne. Vi tilbyder kendte mærkevare til Outlet priser. Spar helt op til 70%

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Svarer ikke på de mails man sender til deres opgivede mailadresse

Jeg handlede på siden fredag d. 27/3 kl. 18.25 så ved godt det er efter fyraften, men da I allerede reserverede pengene i banken med det samme, forventede jeg også at modtage en mail fra jer omkring købet. Jeg fik dog intet før om formiddagen mandag d. 30/3 hvor der kom en faktura. En eller anden form for ordrebekræftelse havde været rart - om ikke andet bare en mail med at i havde modtaget min ordre og kigger på den førstkommende hverdag. Det føltes lidt usikkert at gå og vente på.

Da jeg stadigvæk intet havde modtaget lørdag d. 28/3 skrev jeg en mail til jer samme formiddag, men har stadigvæk intet svar modtaget.

Jeg har oprettet en konto på jeres side, og I skriver i den mail jeg modtog umiddelbart efter, at jeg ved at logge ind bl.a vil kunne se tidligere ordre samt ordrestatus. Jeg oprettede mig netop pga. ordrestatus da jeg jo intet modtog fra jer efter mit køb. Jeg har dog på intet tidspunkt kunne se min ordrestatus eller mit køb derinde. Det skrev jeg også en mail og spurgte til d. 31/3, heller ikke den henvendelse har jeg fået svar på.

Jeg modtog dog varen onsdag d. 1/4 så der har været en fin og hurtig forsendelse, men de manglende svar fra jer gør mig dog alligevel usikker på om det er en butik jeg vil anbefale til andre eller selv benytte mig af på et senere tidspunkt. En track and trace kode havde også været rart.

Jeg sidder nu bare og håber på, at der ikke bliver problemer med den vare jeg har givet i svendegave til min nevø for kan jeg så til den tid forvente svar???

Når jeg vælger at give 4 stjerner skyldes det prisen og den forholdsvise hurtige forsendelse.

30 maart 2026

Varen blev leveret hurtigt

Varen blev leveret hurtigt. Prisen var mere end god. Indpakningen var mangelfuld (kun sort plast). Varen er en julegave, så jeg ved endnu ikke om den er tilfredsstillende.

11 november 2024

Højt serviceniveau.

Højt serviceniveau.
Da den ankom til Køge var lader og batteri ikke i pakken.
En telefonsamtale senere havde vi aftalt afhentning i Aarhus ( vi skulle til Jylland alligevel) af de manglende dele.
Super service.

9 juli 2024

Lees meer over geverifieerde reviews.