Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel

Geschreven door het bedrijf

Brekke Sport - Den lokale Sportsbutikken for alle. Brekke Sport i sentrum ble etablert i 1962 av Nils Åge Brekke. Vi elsker sport, og det må man nesten hvis man skal holde på i 60 år! Vi fører merker fra kjente merkevarer med fokus på kvalitet, fag og service. I tillegg til vår nettbutikk har vi 2 fysiske butikker i Arendal, Norge.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Bestillingen gikk smertefritt, og varen kom utrolig raskt. God kvalitet og helt som beskrevet. Kommer absolutt til å handle her igjen!

2 oktober 2025

Meget bra

Meget bra! Har bestilt på nett flere ganger, sist nå en el-sykkel. Varene pakkes og sendes raskt og er levert på 2-3 dager. God informasjon på mail. Godt fornøyd kunde :)

7 augustus 2025

Billig og kjapt ekspedert

Handler ofte her. Ofte billigst blant konkurrentene, og sender varene med en gang. Virker som en seriøs og profesjonell aktør 👍🏻

16 februari 2025

Veldig fornøyd med Brekke sport

Veldig fornøyd med Brekke sport! Logoen på skoen falt av, og Brekke sport løste problemet med to valg, velge nytt par sko eller refusjon av pengene. Dette gikk plettfritt, og jeg var veldig fornøyd.

20 februari 2025

Antwoord van Brekke Sport

Hei! Det er supert å høre at du er veldig fornøyd med oss 😊 Vi er glade for at vi kunne løse problemet ditt på en god måte. Ha en flott dag videre!

Super og rask service!!

Bestilte en jakke, som kom raskt i posten. Denne var dessverre feil i størrelsen pluss at jeg ombestemte meg ift farge. Ringte for å høre hvordan dette skulle føres i returskjema. Null stress, Brekke fikset dette over telefon. Allerede dagen etter fikk jeg hentevarsel fra Posten. Super og rask service.

28 november 2024

Hei!

Det er flott å høre at du er fornøyd med servicen vår og at vi kunne hjelpe deg raskt med returen 😊

Ha en strålende dag videre!

Anbefales

Solid kvalitet på produkt. Rask levering.

18 november 2024

Hei! 😊

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding. Vi er glade for at du er fornøyd med både produktkvaliteten og den raske leveringen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og god kommunikasjon

Veldig rask levering! Ordrebekreftelsen dukket opp i søppelpost, så sjekk der om den ikke dukker opp i innboksen :)

26 oktober 2024

Antwoord van Brekke Sport

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊 Så fint å høre at du er fornøyd med rask levering, og takk for påminnelsen om å sjekke søppelpost. Ha en strålende dag videre!

Utolig god service!

Utolig god service! Jeg var litt sent ute med å bestille bursdagsgave til min mann. Bestilte i nettbutikken, og snakket med en veldig hyggelig selger, som sørget for at pakken ble prioritert, slik at jeg rekker å få gaven i tide. Handler helt klart på Brekke Sport igjen, både i nettbutikken og den fyskiske butikken når jeg er i området.

27 augustus 2024

Hei Ida!

Litt sent svar her, men så fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen vår! 😊 Det betyr mye for oss at du fikk pakken i tide til bursdagen.

Ha en nydelig dag videre!

Rask levering

Kjøpte en fjellrevenbukse til ferien.
Det gikk 4 dager så lå den i postkassen (i nord norge).
Brekke sport er en av få aktører som holder leveringstiden sin og som faktisk klarer å få avgårde bestillingene sine. Veldig bra!

12 juni 2024

Hei, Hans Erling!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringstiden vår.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Slik skal en nettbutikk være.

Dette er en av de solide butikkene på nett. Lave priser, god info, lynrask levering og kvalitets varer. Jeg kommer tilbake. ( Ordrenummer: 140195 )

7 juni 2024

Hei Kai-Eg,

Tusen takk for de flotte ordene!

Vi gleder oss til å handle med deg igjen.

Rask levering.

Flott butikk. Varene ble kjapt levert.
Handler gjerne her flere ganger.

9 februari 2024

Tusen takk, Elise!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både levering og vår butikk.

Kan anbefales

Kjøpte elsykkel der. God kunnskap av produkt. God service. Hyggelige butikk medarbeidere

14 augustus 2023

Hei Marius,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Fin nettbutikk for sport/tur

Rask og god kundeservice på e-post, og rask levering av varer.

Anbefales.

22 maart 2023

Hei Jon,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med kundeservicen og leveringen.

God førsteopplevelse!

Mannen hadde ønsket seg en aclima ulltights de hadde på nettsiden, og jeg la på litt andre varer til julegaver. Bestilte 1 nov og de sendte pakken samme dag :-) mottok den 7. nov - men bor avsidesliggende så det er ikke butikkens feil. Varene var trygt og fint pakket inn, alle merkelapper var hele, klærne var fine og rene. Ingenting å klage på! Bestilte med klarna faktura, opplevdes som trygt. Har ikke prøvd å returnere til butikken.

7 november 2022

Hei Vanja,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med handelen din!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.