Brekr Reviews 251

4,3

Deze week heeft mijn Brekr binnen 2,5 jaar de 25.000 km aangetikt. Daarvoor is het ook aangeschaft. Met het oog op langjarig,dagelijks en duurzaam gebruik. Pas geleden zijn de banden, schokbrekers voo... Toon meer

De communicatie voor de levering was erg fijn. IVM met onrustige werkrooster waren ze hier erg flexibel in. Ik vond alleen de levering aan huis zelf erg rommelig gaan. De manier waarop 2 jongema... Toon meer

De Brekr model B nu kleine week in het bezit, alleen maar positief, een erg degelijke bouw en zoeft erg vlot en soepel. Verbeterpunten: De tijd (klokje) & buitentemperatuur zichtbaar op de di... Toon meer

Een proefrit aan huis, onderhoud aan huis, het aanbieden van een (optionele) verzekering. Allemaal services die Brekr aanbiedt die mij ontzorgen en gemak bieden. Naast de awesome scooter zelf natuurli... Toon meer

1. Fabrikant
  2. Scooterzaak

Over Brekr

The electric vehicle of the future has two wheels - and that electric power should be fun and exciting. That's why Brekr bikes have a futuristic design with real user benefits. Ride them, it will make you smile. We promise. ⚡️💚

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hele blije klant

Mijn ervaringen op mijn Brekr zijn alleen maar fantastisch! Rijden verveeld nooit en elke rit is het dik genieten. Laden is soms wel een dingetje. De handeling vergt soms nog wel eens geduld! Dik tevreden dus over deze gave bike. Denk dat ik er ook een wil voor bij mijn vakantiehuisje! dikke 10!

15 oktober 2022

ik ben fan!

rijplezier, comfort, sportiviteit, functionaliteit is absoluut top.
service idem dito. iedereen is steeds erg vriendelijk en behulpzaam.
ik ben fan!

23 september 2022

Geweldig

Een fantasties apperaat en makelijk in gebruik. De app van brekr is ook een goede toevoeing voor een veilig gevoel dat je altijd weet waar je brekr is en die een push melding geeft zodra er een beweging opgemerkt word. De service van het brekr team is erg duidelijk en snel.

Trotse bezitter van een Brekr

Ik ben nu 5 maanden de trotse bezitter van een Brekr en heb al vele mooie kilometers mogen maken. Het is niet alleen een super mooi design maar heeft ook fantastische rijeigenschappen waardoor een ritje door het Limburgs landschap nog meer genieten is. De Brekr parkeren bij een terrasje en je hebt gelijk aanspraak met mensen en kun je jouw verhaal doen over jouw ervaring over het Brekr team, en daar kan ik alleen maar positieve verhalen over vertellen.

7 oktober 2022

BREKR ongeëvenaard op eenzame hoogte

De BREKR nu bijna 7 maanden intensief in gebruik. Kwaliteit van de bromfiets is eigenlijk motorkwaliteit. In mijn ogen overgedimensioneerd en daarmee zeer robuust. Ook in het verkeer word je voor vol aangezien en dus veiliger. Goed over nagedacht. Accu is van Duitse degelijkheid en dus betrouwbaar. De BREKR is een beleving op de weg! Je moet er op rijden om het te ervaren. Ongeëvenaard en op eenzame hoogte in zijn klasse!

Zeer warm aanbevolen

Heel sympathiek klein bedrijf met enthousiaste, behulpzame medewerkers. Een verademing en voorbeeld voor veel anderen, in een tijd waarin service en communicatie nauwelijks nog lijken te bestaan.

29 september 2022

Wat een gave machine!

Wat een gave machine! Kan niet wachten tot hij binnen is. Proefrit was erg leuk en echt een bijzondere ervaring. Een merk en bedrijf dat je een warm hart toedraagt!

1 oktober 2022

Start met een proefrit

Fantastische ervaring om een proefrit op de Brekr te rijden, het verhaal achter de Brekr te horen en te ervaren in Doetinchem. En dan ben je verkocht! Ook het contact na het plaatsen van de order verloopt erg soepel en persoonlijk. En ook bij het ophalen is er echt de tijd voor je.

30 september 2022

Ik rijd sinds een maand op een brekr

Een bijzondere ervaring

Ik rijd sinds een maand op een brekr. Het is een fantastische ervaring. De brommer rijdt comfortabel. Het is een genot om erop te rijden. Je valt wel op en veel mensen die ik tegenkom willen er meer over weten

22 september 2022

Gewoon doen! Super product, super bedrijf.

Super leuk bedrijf waar je hartelijk ontvangen wordt als persoon, en niet een nummertje.

Super leuke locatie, past echt bij het product en het is gewoon leuk om een keer te gaan kijken, zelfs als je geen Brekr wil aanschaffen (na het bezoek denk je daar wel anders over).

De Brekr zelf is ook een top product, hoogwaardig, no nonsense en als je aanspraak wil van onbekende en tijd over hebt omdat je vaak opgehouden wordt door mensen die vragen hebben over de Brekr, niet twijfelen en gewoon doen.

Buiten dat is het ook gewoon een genot om op rond te rijden!

17 september 2022

Goeie ervaring Brekr!

Wij zijn hartelijk ontvangen door de mensen van Brekr, en een leuke uitleg en rondleiding van Niels.
We kwamen toevallig op een tosti dag van de heren maar dat gaf een extra dimensie aan het ontvangst maar tevens ook aan de laagdrempeligheid.
We hebben een proefrit gehad en mede nav deze proefrit besloten 1 auto weg te doen en verder te gaan met een Brekr. We hopen de Brekr op korte termijn op te halen.

2 september 2022

Topbedrijf en topproduct

Fijn bedrijf, ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Reageren snel op vragen en opmerkingen. Een echt ‘geen gelul’ bedrijf met een mooi product van Nederlandse bodem. De Brekr model B is net als het bedrijf: hoge kwaliteit. Ik ben inmiddels over de 1000 km heen (heb’m nu een maand) en stap elke keer weer met een grote glimlach op mijn Brekr. Een Brekr koop je niet vanwege zijn prijs, maar om zijn techniek, degelijkheid en uitstraling. Een bedrijf en product om trots op te zijn.

22 augustus 2022

Gekozen voor een Brekr B4000 met…

Gekozen voor een Brekr B4000 met dubbele Accu's in de Achterhoek kleuren. Nadat ik het bedrijf en Niels en Pim al kende wilde ik ook een Brekr. Samen in overleg het proces doorlopen en alles uitgekozen en de Brekr samengesteld. Persoonlijk advies en aandacht was erg prettig. Uiteindelijk de Brekr opgehaald, wel even gewacht op de nwe accu's maar dat is in goed overleg gedaan . Samengevat meer dan een dikke 10 voor Brekr en haar medewerkers !

5 augustus 2022

Fijne service

Fijne service, persoonlijk, vriendelijk en je wordt ook nog eens snel geholpen. Naast het feit dat de Brekr een prachtig product is was de goede service voor mij een van de redenen om voor deze brommer te kiezen, daar heb ik geen moment spijt van gehad!

4 augustus 2022

Brekr is ervaren en doortastend in de…

Brekr is ervaren en doortastend in de service die zij aanbieden. Dit geld voor de prettige eerste kennismaking via een goede site en de proefrit in Doetinchem. En ook de mail- en telefonische contacten die ik heb gehad voor de levertijd en het snelle herstellen van schade nadat ik een schuiver had gemaakt. Heel blij om via Brekr m’n eerste elektrische vervoersmiddelen te hebben gekocht.

4 augustus 2022