Het bedrijf zegt dat pakketten binnen 3 dagen verzonden worden. Maar is dat wel zo? Het vervoersbedrijf DPD heeft het pakket al meer dan 5 dagen in de opslag liggen. Kortom 9 dagen na de bestelling... Toon meer
Altijd te Laat met leveringen
ik heb al heel veel besteld bij hun , steeds kwam het later toe dan beloofd , maar nu span het toch echt de kroon ze . Besteld op 14/01/26 tot op vandaag 21/01/26 nog geen mail ontvangen dat het verzonden is. Enkel dat het druk is.
De bestellingen komen steeds later en later aan. Ze mogen misschien goedkoper zijn , ge hebt het zekers Nooit op het beloofde termijn .Geen goeie service op dat gebied
Brekz; onbetrouwbaar qua levertijden
Het vervoersbedrijf DPD heeft het pakket al meer dan 5 dagen in de opslag liggen. Kortom 9 dagen na de bestelling nog niets binnen. Ik bestel hondenvoer als ik het bijna nodig heb. Dwz ik heb dan nog voldoende voor 5 dagen. Nu moet ik toch ergens een zakje gaan kopen omdat de bestelling maar niet geleverd wordt. Ik ga hier niet meer bestellen en raad iedereen dit ook af. De irritatie over het uitblijven is groter dan die paar euro’s dat het scheelt bij een wat duurdere maar betrouwbare leverancier.
Dat begint niet goed, helaas. Wat een bende...
Dat gaat lekker voor een eerste bestelling. Ik bestel 20 blikjes hondenvoer en ontvang 62 bakjes kattenvoer. De verpakking is hopeloos. Twee kapotte trays in een veel te grote doos gestort. Alles los en de meeste pakjes gedeukt. Ben heel benieuwd hoe Brekz dit gaat oplossen.
Je geld ben je kwijt
Pakken besteld. Niet geleverd. Week gewacht op de levering. Verlengd met drie dagen extra wachttijd. Niets ontvangen. Bijna € 80,-- kwijt. Contact gezocht. Formulier ontvangst ingestuurd. Volgt een onderzoek van maximaal tien dagen. Schande. Wat een slechte klantbenadering. Tevens onprofessioneel. Bij Brekz dien je alles van te voren te betalen. Nu ben ik mijn geld kwijt en als ik het parket of mijn geld alsnog ontvang, ben ik een maand verder. Ik ga niets meer online bestellen bij Brekz. Einde van een trouwe klant!! Weer een klant minder na alle ellende en gele niet leveringen bij velen van afgelopen Kerst en Oud en Nieuw.
Na half jaar nog geen geld terug van niet bezorgde artikelen
Ik heb in mei een bestelling gedaan voor katten en hondenvoer, zo'n 140 euro. Het zou binnen 5 dagen geleverd worden. Ik belde na 5 dagen omdat het nog niet geleverd was en kreeg te horen dat er vertraging was. Ik heb per mail aangegeven de bestelling te annuleren omdat wij een maand op vakantie gingen. Ik kreeg te horen dat dit niet kon maar dat we de bestelling konden weigeren. Nogmaals aangegeven dat we er niet waren. Tijdens onze vakantie kregen we het bericht dat het bezorgd was (?). Ik heb navraag gedaan bij de buren in de straat. Het was nergens bezorgd door @DPD. Het pakket is blijkbaar zoek. Het is nu bijna november, we hebben nog steeds ons geld niet terug omdat Brekz wacht op onderzoek van DPD. Hoe dan? Wij hebben toch bij Brekz besteld? Waardeloos bedrijf, we laten het hierbij niet zitten.
Een buitengewoon onbetrouwbaar bedrijf…
Een buitengewoon onbetrouwbaar bedrijf die wettelijke regels niet nakomt, ze stalken je gewoon, onderstaande heb ik aan hun geschreven in de hoop dat het ophoud. Ik verzoek andere wanneer ze zichzelf uitschrijven en de reclamemails blijven komen er ook gebruik van te maken
....Ik heb me al driekeer uitgeschreven, toch blijven die reclame mails komen. Jullie lappen de Nederlandse Reclame Code (NRC) aan je laars, en dat is een kwalijke zaak, dus blijkbaar moet ik jullie gaan melden.
Bijdeze verwijderen jullie al mijn gegevens, ik ontneem jullie het recht mijn gegevens te gebruiken, welk gebruik dan ook.
Jullie geven mijn gegevens ook niet door aan derde bedrijven, wat verboden is bij wet
Ik acht jullie hiermee voldoende geïnformeerd
onbetrouwbare firma
Levering extreem uitgesteld. Levering, zak gescheurd. Bij terugbetaling tot 14 dagen wachten.
Verkeerde bezorgd en moet bijbetalen
Ik heb 2 zakken hondenbrokken besteld en kreeg 2 zakken kattenbrokken.
Ik hun gemaild en gezegt dat ik de kattenbrokken dan maar hou ik heb toch katten en dat ik dan opnieuw de hondenbrokken ga bestellen.
Moet ik 80 euro bijbetalen!!!!
Omdat ik zo eerlijk was om het te vermelden.
Is hun fout en ik mag gaan betalen
de leveringen zijn nu al voor de tweede…
de leveringen zijn nu al voor de tweede keer op rij te laat. Er wordt gemeld bij betaling via MC de levering drie dagen duurt. Ik heb 5 dagen geleden besteld en nog steeds geen start van een verzending? Is pure oplichterij !! ref levering 20209139
Ik bestel niet meer
Ik bestel niet meer. Producten prima maar bezorging is waardeloos met dpd.
Brekz leverde vervallen hondensnacks…
Brekz leverde vervallen hondensnacks calibra mobility.Oud hondje met rugproblemen en slechte lever.Had ik niet gekeken naar de vervaldatum zat het beestje nu terug in de dierenkliniek doordat Brekz VERVALLEN diereneten verstuurd!Hoeveel mensen letten daarop.Nu weigerd Team BREKZ mijn retourkosten van 21.50 terug te betalen.Omdat ik zogezegd hun retourbeleid niet gevolgd heb!Maar aan de gevolgen denken ze niet.Voor Brekz draait het alleen om GELD!!! BEDANKT YVONNE, JEANETTE EN VERA!!!!!
Blijf weg van duo Brekz+DPD!
Mijd dit bedrijf als je veel ergernis wilt voorkomen!
Alleen slechte ervaringen!
De laatste: besteld 2/6. 3/6 bericht vertraging wegens drukte. 5/6 maar weer eens gemaild en gebeld. Telefonisch niet bereikbaar sinds weken “ wegens drukte”. Mails worden ook niet beantwoord. Via Paypal aangegeven dat ík restitutie wil. Plotseling 10/6verzonden….met de slechtste (en vast goedkoopste) bezorgdienst ooit.
Wordt bezorgd maar niet heus… aangekondigd… maar niets. Live tracking is een farce. Chauffeur is of dronken of denkt een puzzelrit te maken.
Uiteindelijk 16/6 pakket in de tuin gevonden.
Wat een duo! Brekz en DPD!
Weer even vergeten wat een hopeloze…
Weer even vergeten wat een hopeloze firma dit is...levertermijn wordt nooit nagekomen. Was het weer even vergeten zucht. 6j geleden, blijkbaar, ook reeds melding/review geplaatst but who cares you´re just the customer. Binnenkort janken dat het slecht gaat en boehoe we moeten dichtgaan en personeel op straat en blablabla wegblijven bij deze handelaar!
van mij krijgen nog maar een 1 ster
van mij krijgen nog maar een 1 ster, je besteld en 14 dagen later heb je nog niks sturen ze je een mail dat nog langer gaat duren welke service is dit !! is mijn laatste bestelling bij Brekz geweest want trekt op niks!
Na 10 dagen nog steeds geen levering.
Na 10 dagen nog steeds geen levering.
Met een smoesje van piekdrukte word je afgepoeierd.
Op pogingen om contact te maken, wordt niet gereageerd !! Zowel email als tel. niet.
Ze zijn zogenaamd gewoon niet thuis.
Brekz is verdacht bezig!
Dus wel betalen maar geen producten leveren.
Bestelling duurt lamg
Bestelling duurt lamg, wordt geleberd doot Dpd die komen gewoon niet, 2 dagen later pas afgeleverd bij afhaalpunt, niet in mijn woonplaats!!!
Duurt lang en communiceren voor geen meter .
Zeer slechte ervaring mee .
Levering duurt erg lang en als het al komt .
Na tien dagen bericht dat ze niet kunnen leveren ,
Bol leverde het de volgende dag wel . Absurd
En dan bericht dat geld terug komt via een credit organisatie .
Brrrrr
Niet bestellen
Niet bestellen. Duurt heel lang voordat je je bestelling hebt.
ZEER SLECHTE ERVARING!!
Op 15 februari 2025 heb ik een aantal producten besteld (en betaald) bij de webwinkel van Brekz.
Drie dagen later is het pakket door Brekz verstuurd, via DPD. Van DPD kreeg ik een bericht dat het pakket de volgende dag bij mij thuis zou worden bezorgd. Omdat ik die dag niet thuis zou zijn, heb ik meteen in de DPD app aangepast dat het pakket kon worden bezorgd in een DPD-pakketautomaat bij mij in de buurt. Ik kreeg de bevestiging van DPD dat mijn pakket op 20 februari in de pakketautomaat zou worden afgeleverd. Echter… het pakket is op 19 februari met de bezorger teruggekeerd naar het depot van DPD in Veenendaal en daar ligt het nog steeds. Ik heb hierover 21 februari contact opgenomen met DPD, zij gaven aan dat ik dit zélf met de afzender (Brekz) moest opnemen. En daar gaat het helemáál fout: telefonisch contact is niet mogelijk met Brekz en na op verschillende dagen contactformulieren te hebben ingevuld is er nog altijd geen reactie van Brekz gekomen.
Inmiddels is het 3 maart en ik ben erg verdrietig, enerzijds omdat ik nog altijd op mijn pakket wacht (inmiddels zeer dringend nodig) en ten tweede omdat Brekz taal nog teken geeft.
Brekz, als je dit leest: NEEM SVP PER OMGAANDE CONTACT MET MIJ OP EN KOM MET EEN OPLOSSING.
Ga het bij 3 houden ik heb altijd mijn…
Ga het bij 3 houden ik heb altijd mijn produkten gekregen zoals ik besteld heb het duurt even maar komt aan.ik heb 3 steŕen gegeven enkel voor dat ge ze gewoon niet kunt berijken met mail en voor volgen van het pakje moet je 50cent betalen wat niet correct is vind ik maar al bij al is bij mij toch alles goed gegaan.