Rond Black Friday een toetsenbord besteld bij Breqq via bol.com. Een maand na aanschaf begon het toetsenbord dagelijks verbindingsproblemen te krijgen. Na wat mislukte pogingen het op te lossen met b... Toon meer

Een PS5 disc drive al op 11 september gekocht met uitgestelde levering voor 20 september ivm mijn vakantie. Deze zijn nu nergens meer te krijgen en wordt mijn bestelling gewoon doodleuk geannuleerd.... Toon meer

Mijn elektrische omslagdeken die ik van Breqq bijna 2 jaar geleden had gekocht was opeens stuk.... Aangezien Breqq een garantie van 3 jaar had afgegeven , besloot ik hun een mail te sturen. Ik had al... Toon meer

1. Online marktplaats

breqq is er voor jong en oud. Deel onze passie en ervaar de betrouwbaarheid en service van breqq.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Foutje, bedankt

Een op het eerste gezicht prima caravanhoes wordt bij leverancier Breqq helaas overschaduwd door een fout van hun zijde. Volgens de omschrijving wordt een gratis trekhaakhoes bijgeleverd. Helaas is niets minder waar. Bij navraag zou dit een fout in de tekst zijn, veroorzaakt zelfs door derden, waar dus uiteindelijk de klant de dupe van mag worden. Er wordt géén beloofde trekhaakhoes geleverd. Dit terwijl een voorgestelde goedmaker van €16,99 voor een vervangende hoes blijkbaar te duur is voor dit bedrijf. Liever een slechte recensie dan. Dus helaas, 1 ster voor de moeite voor dit bedrijf...

Update:
De bestelling verliep via Bol.com.
Bol.com heeft uit coulance wèl een trekhaakhoes geleverd.
Wat een bedrijf! Chapeau Bol.com 🥳

1 november 2023
Logo breqq

Antwoord van breqq

Allereerst nogmaals onze excuses voor de situatie.

Zoals aangegeven in ons contact betreuren wij ook de situatie met de foutieve informatie en hebben we direct actie ondernomen om dit te laten corrigeren.

We vinden het jammer dat we niet met je tot een oplossing hebben kunnen komen en hebben begrip voor je frustatie.

Probleem met muis, goed geholpen

Probleem met muis, werd snel geholpen en kon vlot aanspraak maken op mijn garantie via Breqq. Nieuwe muis ontvangen en die werkt top. Prettige ervaring met ze, goed geholpen door Thijs, heldere en vlotte communicatie. Bedankt Thijs en Breqq!

16 oktober 2023

Alles ging slecht

11 september 2023
Logo breqq

Antwoord van breqq

We balen er enorm van om te horen dat dit je ervaring was, dit is absoluut niet waar we naar streven als bedrijf.

Wil je contact met ons opnemen via support@breqq.eu en je bestelnummer vermelden. We gaan graag met je na wat er mis is gegaan en naar een oplossing kijken.

Geweldige persoonlijke service!

Bestelling kwam snel en daarna een jaar kunnen genieten van mijn product (zover niks vreemds).

Echter toen mijn toetsenbord kapot ging snel contact gekregen op een zeer vriendelijke manier en mijn aankoop bedrag terug gekregen.

Super service!

5 september 2023

top bedrijf

top bedrijf! Heb mijn paketje gister besteld en is nu alweer binnen gekomen. goede service!

16 augustus 2023

Gaming headset.

Ik had een gaming headset gekocht via Bol die verkocht/geleverd werdt door Breqq.

Helaas is na iets meer dan een jaar intensief gebruik de accu zodanig slecht geworden dat de headset nog maar een paar uur mee ging.

Contact opgenomen met Breqq omdat dit binnen de garantie periode viel, dezelfde dag nog een reactie gehad en na het sturen van de foto’s kreeg ik meteen een splinternieuwe headset toegestuurd, vandaag, een paar dagen later heb ik ‘m al ontvangen.

Al bij al, goede en snelle communicatie en een hele goede service!

Blij mee :-)

23 juni 2023

Geweldige muis

Geweldige muis, die ik eerder had moeten vinden.
Zeer snelle levering; eerder dan verwacht, Fijn bedrijf en goed verzorgd!

25 mei 2023

Klantenservice was top

had garantie op een headset van hun maar had de headset in de tussentijd helaas zelf laten vallen waardoor het door mijn schuld niet meer werkte.
Ondanks dat hebben ze me tog geholpen en een nieuwe opgestuurd wat vrijwel ongekend is en ook de responsetijd na elke mail was heel snel en vriendelijk.

6 februari 2023

Goede service en aardig personeel

Mijn Razor Kitty Headset ondervond na een jaar gebruik wat problemen met het geluid. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice direct een duidelijk en goede oplossing! Heb netjes een nieuwe gekregen. Zeer netjes afgehandeld. Top bedrijf! En zeer aardig personeel.

22 augustus 2022

Aanrader

Goede en snelle levering. Daarnaast was er een klein onderdeel kapot. Na telefonisch contact met klantenservice waar we enorm vriendelijk en goed werden geholpen, daarna gelijk een mail binnen. En dag erna mail dat het stuk nogmaals opgestuurd word. Al met al heel erg tevreden!

10 augustus 2022

Goede klantenservice.

Mijn bestelling is, met een aantal dagen vertraging, uiteindelijk bezorgd door DHL. Ik ga ervan uit dat dit niet gebruikelijk is.

De klantenservice van Breqq was verder erg vriendelijk en behulpzaam. Ze reageerden snel en deden wat ze konden om de levering te versnellen. Ik kan ze van harte aanbevelen.

10 juni 2022

Goeie snelle service fijn Bedrijf :)

Goeie snelle service en snel te werk :)

En bedrijf is ontzettend vriendelijk en ontzettend snel Geleverd 📦 en altijd in voor een praatje
🗣️💬😉 en als je vragen heb staan ze je altijd te wordt 😌

13 april 2022

De bezorging met DHL was zoals ik…

De bezorging met DHL was zoals ik gewend ben van DHL, enorm slecht en vertraagd. Kan Breqq niks aan doen, maar ze hebben me keurig op de hoogte gehouden en meermaals met DHL geschakeld om informatie boven water te krijgen. Uiteindelijk hebben ze me aangeboden geld retour te krijgen. Erg fijn bedrijf!

11 januari 2022

Deze controller is het beste tot nu toe…

Deze controller is het beste tot nu toe die wij gekocht hebben, voor een eerlijk prijs. Hiervoor hebben we vele op lijkende controllers uitgeprobeert zoals PDP Gaming Xbox Controller. Maar bij deze controller is qua design veel gedacht aan gamers/streamers. Ook is de controller ook iets Breder en heeft goed Grip. Kleine details zoals mute, wat fijn is als je aan het streamen bent bv. is erg gebruikelijk. De linker en rechter scrollers heeft groene randjes waardoor je toch sneller door hebt waar de grens ligt en niet opzettelijk verder drukt.

18 december 2021

Mijn arm leuning van mijn gamechair was…

Mijn arm leuning van mijn gamechair was kapot gegaan, zonder erachteraan te zitten zijn ze volledig aan de slag gegaan en de fabrikant een nieuwe op laten sturen. Goede service en correct communicatie. Absoluut een verkoop organisatie die klanten voorop zet.

3 juni 2021