Heel last minute nog een set gehuurd om de vrije week na de examens een fijne invulling te geven. Snelle reactie, vlot contact. Alles prima geregeld. Blokken zijn duidelijk gesorteerd per kleur en z... Toon meer
De set zat keurig per kleur in een opbergdoos. Alle dozen zaten dan nog eens als 1 set in een grote box De gevraagd (betaalde) bouwplannen werden meegegeven. Afspraken werden gerespecteerd. Prima.
Een vlotte en vriendelijke communicatie. Materiaal was netjes en gestructureerd bij het afhalen. De vrije data klopten niet met de website maar dat werd goedgemaakt door ons aan die andere datum 3... Toon meer
Niets dan lof voor Brick Fun! Alles verliep heel vlot en correct volgens de gemaakte afspraken. De persoonlijke aanpak maakte echt het verschil: de dag voordien kreeg ik nog een telefoontje om all... Toon meer
Bij Brick Fun verhuren we grote Lego sets, en heb je de keuze uit een ruim aanbod aan sets. Via de website heb je in enkele kliks je favoriete set gereserveerd en kan je aan de slag. Het bouwen van zo’n Lego set staat garant voor vele uren bouwplezier, dit voor jong en oud. Ideaal voor tijdens de vakanties of een regenachtig weekend. De sets kan je ophalen in Deinze, maar we leveren ook in een straal van 15 km (mits een vergoeding). Woon je in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan kan je zeker bij ons terecht voor het bouwen van je favoriete Lego set!
Vijfbundersstraat, 3, 9800, Deinze, België
- info@brickfun.be
- brickfun.be
snelle reactie ,persoonlijke benadering…
snelle reactie ,persoonlijke benadering , duidelijke communicatie
Goede service en correcte afspraken!
Goed geregeld bedankt!

Ideaal voor verjaardagsfeestjes
Ik koop hier graag cadeaubonnen voor verjaardagsfeestjes. Zeer goede communicatie en snelle levering van de cadeaubonnen via email. We huren hier ook regelmatig zelf iets en dat verloopt ook altijd heel vlot. De sets zijn netjes geordend en verpakt met duidelijke instructies. Een aanrader!

Antwoord van Brick Fun
Heel makkelijk om af te spreken, goede service. Netjes gesorteerd. Bereikbaar via whatsapp om te communiceren als er een stukje gebroken was of iets extra nodig was. Voor herhaling vatbaar!

Antwoord van Brick Fun
Leuke ervaring, voor herhaling vatbaar
Prima dienstverlening, vriendelijk en correct. Was leuk om een set te kunnen bouwen zonder dat die daarna ergens een plaats te moeten geven. Gaan we zeker nog eens doen.

Antwoord van Brick Fun
Een aanrader voor de Legofans !
Snel afspraken kunnen maken voor het ophalen en terugbrengen van de Lego-set. De Lego-set was tiptop in orde, mooi geklasseerd in dozen volgens de kleur. Vriendelijke mensen en vlotte terugbetaling van de waarborg. Zeker een aanrader !

Antwoord van Brick Fun
Vlot, netjes en heel vriendelijk
Een vlotte en vriendelijke communicatie.
Materiaal was netjes en gestructureerd bij het afhalen.
De vrije data klopten niet met de website maar dat werd goedgemaakt door ons aan die andere datum 3 gratis extra dagen te geven, top!
We vonden achteraf ook nog een achtergebleven blokje. De verhuurder kwam dit zelf ophalen omdat die die dag in de buurt moest zijn, ook top.
Meteen een 2de boeking gedaan dus voor in de Paasvakantie 😉

Antwoord van Brick Fun
Toptijd met het hele gezin
Voor het tweede jaar een grote set gehuurd in de kerstvakantie. Een echte aanrader! Vlotte en vriendelijke contacten, zowel via mail als telefonisch. Correcte afhandeling. Alle stukjes mooi per kleur verpakt. Toptijdsbesteding let het hele gezin.

Antwoord van Brick Fun
Een tof concept en een goeie uitvoering
Een tof concept. Top onderhouden materiaal. Heldere afspraken. Leuk!

Antwoord van Brick Fun
Fijn huren en bouwen met Brickfun
Ik had de Jungle Onderzoekslocatie-set en de Sanctum Sanctorum-set gehuurd. Beide sets waren netjes gesorteerd in doosjes, waardoor het bouwen heel vlot verliep. Bij het ophalen van de sets kreeg ik alle nodige informatie. Een fijne ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!

Tafelvoetbal + dino skelet
Deze keer hebben we de tafelvoetbal en het dino skelet uitgeleend. Zoals altijd waren de Lego sets mooi gesorteerd en volledig. Vlotte afspraken voor afhalen en terugbrengen. Niks op aan te merken, top service!

Antwoord van Brick Fun
Super goede manier om speciale (en…
Super goede manier om speciale (en duurdere) Lego sets toch te kunnen bouwen! Vriendelijke verhuurder en flexibel in afspraak maken om set op te halen en terug te brengen. Aanrader en ik huur er zeker opnieuw!

Heerlijke set!
Rivendel is een prachtige set om te bouwen en even te kunnen laten staan om ervan te genieten. Een aanrader!