1. Vastgoedbeheerder

Wij beheren en ontzorgen VvE's en commercieel vastgoed met passie en een glimlach

2,5

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

oerpitten binnen en roestplekken buiten

oerpitten binnen en roestplekken buiten
Toelichting
Op 18-11-2024 per mail melding gemaakt en foto bijgesloten van een oerpit. Deze melding is door Brickster opgenomen in een op initiatief van Brickster uitgevoerde inventarisatie van oerpitten met het doel een gebundelde opdracht aan de vloerleverancier/stukadoor te geven. Zie hiervoor verzoeknr. 12527 dd. 18-12-2024. Op 11-07-2025 een inventarisatie vanuit Brickster met een verzoek om opgave roestpitten in vloeren en plafonds balkon. Op 21 juli 2025 hiervan melding gemaakt richting Brickster en toegevoegd de vraag wanneer de oerpitten binnen ( van verzoeknr. 12527) worden verholpen. Op 17 maart 2026 telefonisch contact opgenomen met Brickster met de vraag wanneer oerpitten binnen en roestplekken buiten op balkons worden verholpen. Tot 3 keer het verhaal uitgelegd vooraleer mevrouw begon te begrijpen wat er aan de hand was. Zou op 19 of 20 maart 2026 worden teruggebeld met een antwoord. Op geen van beide dagen teruggebeld door Brickster. Op vrijdag 27 maart opnieuw naar Brickster gebeld met de vraag hoe het zit met de beantwoording van de eerder gestelde vraag. Antwoord opnieuw dat ze het zou uitzoeken en over enkele dagen met een antwoord zou komen. Dat niet geaccepteerd en geëist nog diezelfde dag een antwoord te krijgen. Werd in de middag gebeld met een warrig kletsverhaal wat geheel niet klopte, alleen met het doel om te verhullen dat Brickster al nagenoeg anderhalf jaar volledig in gebreke is gebleven. Brickster wordt toch betaald voor het uitvoeren van beheerwerkzaamheden??? Dus Brickster kom in actie en doe eens wat voor je geld ( ik bedoel dan uiteraard niet praatjes verkopen, maar problemen van je cliënten oplossen).

Brickster , u geeft aan dat de melding van 18-11-2024 is opgepakt en is opgenomen in verzoeknr. 12527. Dit feit heb ik zelf ook aangegeven. De melding van 18-11-2024 betreft nu juist de oerpit in het toilet (waar u later in uw reactie ook weer mee komt aanzetten). Deze oerpit is tot op de dag van vandaag nog niet verholpen. U haalt er om de mist nog groter te maken een melding van 2023 bij. Deze heeft met het hele verhaal niets van doen. Tussen de inventarisatie van eind 2024 (verzoeknr. 12527) en de inventarisatie van de oerpitten buiten op de balkons zit een tijdsperiode van 7/8 maanden. Verzoeknr. 12527 had in de tussentijd reeds lang afgewerkt kunnen zijn, mits u uw werk had gedaan. Ook na de inventarisatie inzake de oerpitten buiten heeft u het laten liggen. Kortom mijn punt dat u niet doet waar u voor wordt betaald blijft geheel overeind.

27 maart 2026

Geachte heer Wagemakers,

Wij hebben uw bericht en review in goede orde ontvangen en willen hier graag inhoudelijk op reageren.
De inventarisatie van de oerpitten is destijds door ons uitgevoerd in overleg met de technische commissie van uw VvE, met als doel om de meldingen gebundeld en efficiënt bij de betrokken partij (Boot) uit te zetten.
U geeft aan dat uw melding van 18-11-2024 niet is opgepakt. Deze melding, inclusief foto, is echter wel degelijk door ons opgenomen in de inventarisatie (verzoeknr. 12527 d.d. 18-12-2024). Daarnaast heeft u in 2024 melding gedaan van twee oerpitten in het plafond van het balkon en één in de vloer van het balkon. Deze zijn reeds doorgezet richting Boot. Nadat de werkzaamheden aan de oerpitten in 2023 waren uitgevoerd en u had aangegeven dat deze waren hersteld, heeft u op 18 november 2024 aanvullend een melding gedaan van een oerpit in het toilet.
De reden dat het proces vervolgens vertraging heeft opgelopen, ligt in het feit dat Boot na ontvangst van de initiële inventarisatie heeft verzocht om een nadere uitsplitsing (balkon versus rand), in verband met de inzet van een hoogwerker. Deze aanvullende uitvraag is noodzakelijk om de werkzaamheden correct te kunnen plannen.
Op dit moment zijn wij bezig om deze inventarisatie volledig en correct af te ronden. Wij zullen hiervoor alle eigenaren benaderen, zodat Boot de werkzaamheden definitief kan inplannen.
Ten aanzien van uw ervaring met ons telefonisch contact begrijpen wij dat dit voor u niet naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij nemen dit intern mee.
Wij gaan er vanuit u hiermee een duidelijk beeld te hebben gegeven van de stand van zaken en de reden van de vertraging.

Onbetrouwbaar

Wij hebben onlangs een garagebox verkocht, waar Brickster sinds kort de vve voor beheerd en nu brengen ze kosten in rekening, de borg elektra, die ze pas aan het einde van dit jaar met ons zeggen te verrekenen. Volgens hun zou de huismeester de meterstand op datum overdracht opnemen. Wij hebben gevraagd om ook die stand aan ons door te geven, zodat we zelf een beeld hebben van wat we nog terugkrijgen. Dit is ons vorige week vrijdag beloofd. Echter geven ze totaal niet thuis. Dit geeft een heel onbetrouwbaar gevoel

6 februari 2026

Geachte heer/mevrouw,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Indien er kosten onterecht in rekening zijn gebracht, gaan wij daar graag met u over in gesprek om dit te controleren en – indien nodig – te corrigeren.

Wilt u ons uw volledige naam en het betreffende boxnummer doorgeven? Dan kunnen wij dit voor u uitzoeken en persoonlijk contact met u opnemen.

U kunt ons bereiken via 088-0150300 of per e-mail via info@brickster.nl.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Zeer slecht bereikbaar

Zeer slecht bereikbaar. Heb deze firma 6 keer gebeld in 2 weken en er wordt gewoon niet opgenomen. Tevens hebben ze de administratie niet op orde. Uit het niets komt een rekening die niet goed betaald zou zijn van een jaar geleden. Wat niet correct is.

13 januari 2026

Antwoord van Brickster BV

Goedemiddag mevrouw Van Belkom, wij begrijpen uw frustratie. Wij hebben problemen ervaren in ons softwaresysteem én onze telefooncentrale. Waarvoor ons excuses. U refereert in uw review naar een factuur over de afrekening. Hierover zijn wij al langere tijd in gesprek met Alwel. Wij hopen morgen uitsluitsel te krijgen en zullen u dan gelijk informeren. Met vriendelijke groet Team Brickster

Onprofessioneel bedrijf

Waardeloos en onprofessioneel bedrijf.
Loze beloftes en dragen geen verantwoordelijkheid over de schade die ze toelichten.

Update 24-09: op jullie standaard berichtje ga ik niet in. Ik heb zelf, voordat ik deze review plaatste, contact gezocht met jullie om het op te lossen, helaas bevestigd dat alleen maar wat hierboven staat!

19 september 2025

Antwoord van Brickster BV

Dank u wel voor uw reactie. Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij nemen uw feedback serieus en komen hier graag met u persoonlijk over in gesprek. Wij verzoeken u vriendelijk contact met ons op te nemen via info@brickster.nl
of telefonisch, zodat wij dit samen met u kunnen bespreken en naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Update 24-09:
Beste melder,
Wij willen graag de verantwoordelijkheid nemen om dit samen met u op te lossen. Daarvoor hebben wij echter enkele gegevens van u nodig. Zonder naam, telefoonnummer of schademelding kunnen wij helaas geen contact met u opnemen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze gegevens via ons portaal door te geven: www.brickster.nl of ons een mail te sturen via info@brickster.nl.
Zodra wij deze informatie hebben ontvangen, nemen wij persoonlijk contact met u op zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Team Brickster

Slechte afwerking van klachten loze…

Slechte afwerking van klachten loze beloftes nu toch àlles geregeld

15 mei 2025

Geachte heer Gommers,

Wat jammer om te lezen dat u ontevreden bent over de afhandeling van uw klacht. Dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden. We willen graag begrijpen wat er precies mis is gegaan en samen naar een oplossing zoeken. Zou u contact met ons willen opnemen via info@brickster.nl?

Alvast bedankt en we horen graag van u.

Wij van VvE Spanjaardsgat zijn zeer te…

Wij van VvE Spanjaardsgat zijn zeer te vreden over de vergadering. Ramon onze beheerder van Brickster was een goede leider, spreker, goed duidelijk en luisterde ook naar onze wensen.

13 mei 2025

Antwoord van Brickster BV

Goedemiddag mevrouw Vishnudatt, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het verloop van de vergadering en over de rol van Ramon. We waarderen het zeer dat u de tijd neemt om dit te delen.
Wij geven uw complimenten graag aan hem door.
Team Brickster

Afrekening stroomkosten na 8 maanden nog steeds niet ontvangen.

Nadat ons appartement in de Adriaan van Bergenstraat te Breda op 2 november 2022 verkocht en overgedragen is (na leegstand vanaf juli 2022) is er, nadat ik hierom al herhaaldelijk gevraagd heb, tot op heden (28 juni 2023) nog steeds geen afrekening van de stroomkosten ontvangen. Wat een verschrikkelijk slechte service!!!!!

28 juni 2023

Antwoord van Brickster BV

We snappen je frustratie Hans. In dit geval is het een combinatie van (externe) factoren waardoor het zo lang duurt. Uiteraard zijn we bereikbaar voor verdere toelichting.

Onproffesioneel en onbeschoft bedrijf.

Brickster is een zeer onproffesioneel bedrijf. Ze hebben geen idee waar ze mee bezig zijn en zijn totaal niet probleemoplossend.
Muriel Wolters , co-owner , is een onbeschofte vrouw die niet naar je problemen luistert, mails niet goed leest en verkeerde beslissingen neemt. Daarnaast heeft ze totaal geen kennis van het technische gedeelte van vastgoed .

Januari 2022 kreeg ik problemen met mijn CV. Wat een eenvoudig karwei had kunnen zijn dat 7 werkdagen had kunnen duren heeft meer dan 10 maanden geduurd en is nog steeds niet opgelost. Ik heb kosten moeten maken die niet gemaakt hadden hoeven te worden als er juist was gehandeld en geluisterd en deze kosten heb ik tot de dag van vandaag niet teruggekregen. Daarnaast ben ik zowel via de telefoon als mail alleen maar vernederd en beledigd , is de loodgieter , die 40 jaar ervaring heeft, tussentijds weggelopen omdat er met deze vrouw niet te praten valt ( CV ketels vanaf een afstand uitlezen op storingen...) en heb ik tot de dag van vandaag geen excuses gehad nadat bleek dat ik gelijk had betreffende het probleem. Dit probleem werd steeds afgeschoven op mij en de loodgieter waarschijnlijk om ons murw te maken en geen geld te hoeven uitgeven uit de gezamenlijke VvE pot. Daarnaast heb ik het zeer sterke vermoeden dat deze vrouw geniet van de macht die ze kan uitoefenen als je zelf machteloos bent en volledig afhankelijk bent van , in dit geval, Brickster.

Uiteindelijk heb ik dit bedrijf moeten overrulen en alles zelf moeten regelen wat intens veel stress , tijd en geld heeft gekost. Dus je betaalt een maandelijkse bijdrage waarvan een deel bestemt is voor service maar deze niet krijgt. Ik ben ze gaan overrulen op het moment dat de telefoon niet meer werd beantwoord als ik of de loodgieter belde en er ook niet meer werd gereageerd op mail. Vanaf dag 1 hadden de loodgieter en ik gelijk maar dit heeft Muriel Wolters nog steeds niet toegegeven, heb ik nog geen excuses mogen ontvangen en heb ik , zoals ik eerder al aangaf, mijn geld niet terug gehad.

11 februari 2023
Toon reviews in alle talen. (11 reviews)