Bridgeman Academy Reviews 207

4,6

Ondanks leerzame onderdelen vond ik de Transformatief coachopleiding niet wat ik ervan verwacht had. Het is meer een proeverij, dan een volwaardige en gedegen coachopleiding. Vele al bestaande methode... Toon meer

Na iets meer dan een jaar door een wildwaterbaan met een waterval aan informatie en nieuwe inzichten ben ik geslaagd voor Transformatie Coach opleiding (18), Wat een mooie ervaring, zoveel geleerd van... Toon meer

Ik heb het programma the magic of life gedaan. Ik dacht altijd dat ik geen trauma had, ik heb namelijk een goede jeugd enzo gehad. Door de protocollen en de transformatiesessies ben ik er achter gekom... Toon meer

Zojuist heb ik Self Source Healing afgerond. En ondanks dat ik al heel veel gedaan had, heeft het mij nog zoveel meer gebracht o.a. voel ik meer verbinding in relaties en ervaar ik meer magie in mijn... Toon meer

1. Levenscoach

Jou helpen in je persoonlijke ontwikkeling met als doel het leiden van een lichter leven. De Bridgeman Academy is een bewustzijnsorganisatie die precies dat als doel heeft.  Onze diverse teachers helpen jou door middel van opleidingen, (online) trainingen, cursussen en inspiratiestukken om de meest authentieke versie van jezelf te worden en het potentieel te ontwikkelen waarmee je bent geboren.

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik heb onlangs 7-Day Magic of Life…

Ik heb onlangs 7-Day Magic of Life Challange van Robert Bridgeman gevold. Wat ben ik geïnspireerd door deze challenge. Ik heb het alleen door het luisteren al als magisch ervaren. De meditaties zijn in mijn ogen heel mooi en het heeft mij de tools gegeven om de verdere verdieping in mijzelf te gaan ervaren.
Dank je wel!!

❤️

Bijzondere en fijne ervaring!

Deze challenge kwam voor mij precies op het juiste moment. De onderwerpen sloten precies aan en door de heldere uitleg en oefeningen lukte het mij om dingen op te ruimen. Robert heeft een fijne stem en weet dingen op een prettige manier uit te leggen. Ik voelde me veilig en geborgen, ook op de momenten dat ik door intense dingen ging. Ik ben erg dankbaar voor deze reis.

7 day life of magic challenge

Zoveel nieuwe inzichten verkregen en weer stapjes dichter bij de kern gekomen. Het was magisch. Dankjewel Robert.

5 maart 2025

Robert Bridgeman

Robert Bridgeman, u was geweldig, de eerste meditatie waarbij ik niet in slaap viel en alles gewoon goed kon volgen, een prettige en aangename stem om naar te luisteren.

17 februari 2025

❤️

De 7 day magic live Challenge was zo…

De 7 day magic live Challenge was zo bijzonder om live mee te maken. Elke oefening weer verdiepend en vernieuwend. Er zat zoveel info in, dat ik eigenlijk de replay weer wil bekijken.
Dank je wel Robert.

7 day magic of life challenge

Het was een hele mooie challenge. Ik heb veel waardevolle informatie en tools gekregen om te groeien in bewustwording. Ook heb ik veel nieuwe inzichten gekregen. Ik heb veel mooie en nieuwe inzichten gekregen. Dank je wel!

De Magic Life Challenge was magisch

De Magic Life Challenge was magisch! Ik vond het een hele complete challenge waarin ik weer nieuwe dingen heb geleerd. Door de challenge heb ik ook weer wat laagjes afgepeld waardoor ik weer een stukje dichter bij mezelf ben gekomen. Robert zijn kennis en inzichten zijn oneindig en met zijn mooie stem is het magisch om naar te luisteren.

Een succesverhaal

Wat Robert gedaan heeft in 7 dagen konden andere coaches of therapeuten niet doen in jaren..zeker een aanrader!

16 februari 2025

goede opbouw, veel geleerd

Ik vond een goede opbouw zitten in de 7 dagen. Hierdoor kwam ik steeds een stapje dichterbij mijn essentie. Ik vond de meditaties en het transformeren van koorden erg fijn. Het innerlijke kind was ook interessant. Ik denk dat ik me door de tijd nog meer zal verdiepen.

❤️

Weer veel geleerd en mooie inzichten…

Weer veel geleerd en mooie inzichten gekregen
Robert legt het rustig en begrijpelijk uit
Je kan echt veel met de tips die we kregen ook dat hetcterug kan kijken en de diepgaande en helende meditaties blijven Herhalen
Robert is een Topper 💪🙏💞

Mooie inzichten

Ik heb al heel wat trainingen en workshops gevolgd en toch zaten er weer nieuwe inzichten in.
Goed uitgelegd met voorbeelden en fijne opdrachten. Ik heb zeker weer een stap kunnen maken in balans en acceptatie.

Aanrader voor iedereen

Aanrader voor iedereen

Wat een fantastische ervaring om op deze manier op verschillende manieren inzichten te krijgen om je persoonlijk te ontwikkelen!

24 februari 2025

Prachtig

Prachtig, krachtig en boven machtig!
Zoveel stappen in zo weinig dagen!
Helder en verhelderend

18 februari 2025

❤️

De opbouw van de 7 daagse is heel…

De opbouw van de 7 daagse is heel verrassend, hoe werk je aan groei. Ik vond het heel fijn om mee te doen, de geleide oefeningen zijn echt fijn en soms prachtig.

Jammer dat na de 7 daagse de oefeningen meteen weg zijn.

7 Day Life of Magic Challenge

7 Day Life of Magic Challenge van Robert Bridgeman, wow wat was dat mooi om eraan deel te nemen. Heb weer hele andere inzichten gekregen, eerst dingen verwerken zodat er ruimte vrijkomt voor mooiere dingen in je leven. Zoals aan je innerlijk kind werken, schuldgevoel een plek geven, maar ook richting zoeken wat wil ik nou echt. Super bedankt Robert en team. #@BridgemanAcademy #@rjbridgeman

❤️

7 daagse gevolgd van Robert.

7 daagse gevolgd van Robert.
Het zit zo goed in elkaar, met meditaties en tools om thuis verder mee te gaan.
Echt een aanrader. Bedankt Sindy

27 februari 2025