1. Zonne-energiebedrijf

Bright Solar is ervaren en specialist op het gebied van zonne-energie. Duurzaamheid en duurzaam leven wordt steeds belangrijker en daarom vinden wij dat het allemaal juist niet te duur moet zijn. Kwaliteit ligt bij ons hoog in het vaandel en een tevreden klant is ons uitgangspunt. Kortom We doen er alles aan om zonnepanelen voor iedereen toegankelijk te maken.

4,4

Uitstekend

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf! Ze nemen goed de tijd en zorgen er voor dat alles netjes en goed is afgewerkt!

Een mooie prijs voor top kwaliteit wij zijn super tevreden :) !

26 maart 2024

Super zonnepanelen bedrijf!

Super blij met onze zonnepanelen van Bright Solar!
Een goeie prijs!
Ze zorgen ervoor dat alles perfect word geïnstalleerde! Top service. Wij raden iedereen dit bedrijf aan!
Dank je wel Bright Solar! Dat de zon maar vaak mag schijnen ;)

9 maart 2024

Geen concessie aan kwaliteit!

Mijn motivatie om gebruik te maken van bright solar, dit was de eerste offerte waarbij geen concessies werden gedaan aan kwaliteit. De beste panelen (glas op glas en hoog rendement), omvormers (de laatste modellen per paneel) en geplaatst volgens alle nen-normen (geen kabels die op de grond liggen etc.) Voorkom haastwerk en maak gebruik van deze vakmannen.

10 maart 2024

De scherpste prijs en het fijnste contact!

Na meerdere online interacties met andere aanbieders, kwam ik bij Bright Solar terecht. De volgende dag kwamen ze direct langs om te kijken en een advies uit te brengen. Ze denken mee, maken de besparing - en terugverdienkosten helder inzichtelijk en konden snel van start gaan. Erg tevreden met onze nieuwe panelen en de service van Bright Solar. Niet geheel onbelangrijk: ook hun prijs was scherper dan alle andere aanbieders!

8 februari 2024

Goed advies, geen spijt!

Al een tijd aan het twijfelen of ik zonnepanelen moest nemen. Na goed onderzoek uitgekomen bij Bright Solar. Advies gekregen waar ik daadwerkelijk wat mee kon en tot op heden geen spijt van de beslissing om zonnepanelen aan te schaffen via Bright Solar. Zeker een aanrader.

2 maart 2024

Top bedrijf!

Ben goed geholpen. Van A tot Z transparante uitleg gehad en de kwaliteit is top! Vriendelijk personeel wat de tijd neemt en pas weggaan als alles helder en duidelijk is. Staan open voor vragen. Aanrader!

1 maart 2024

Professioneel, deskundig en uitstekende service

Ik had onlangs het genoegen om zonnepanelen te laten installeren door Bright Solar en ik ben zeer tevreden met het hele proces. Vanaf het allereerste contact tot de uiteindelijke installatie was de service uitstekend. Het team Bright Solar was zeer professioneel en deskundig. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me te helpen bij het kiezen van het juiste zonnepanelensysteem voor mijn huis.

29 februari 2024

Super blij!

Zonnepanelen zijn snel gelegd en echt vakwerk. Leuke en vriendelijke werknemers die ze bij ons op het dak hebben gelegd! Én het allerbelangrijkste; dit was de goedkoopste offerte van de 4 bedrijven die wij hadden gevraagd en nog betere panelen ervoor gekregen ook. Enorm bedankt.

14 februari 2024