Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Styr unna!

Dette produktet er langt unna originalen Peter Thomas Roth (som faktisk virker). Bright up virker ikke, selv om det blir lovet både det ene og det andre. Og frakten tok votter og vinter. Synd jeg måtte trykke på en stjerne, for produktet fortjener ingen. Nå gjenstår det å se om servicen er like dårlig, for dette har jeg ikke lyst til å betale for 👎

7 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zero stars would be more accurate

Zero stars would be more accurate. Their product never reached me and so their solution was to attempt to charge me for their lost product. They also wanted me to cover shipping for another product to be sent my way. They are very clearly a scam company looking to get as much out of a consumer as possible without providing a product in return. Awful company if you can even consider them one. Don’t waste your time and money.

27 januari 2026

Oseriöst med vilseledande reklam

Inslaget på tv om krämen var falskt och krämen helt verkningslös. Företaget backade på 30 dagars ångerrätt pga av hygieniska skäl! trots att ångerrätt utlovats! Efter många turer med deras kundtjänst fick jag 80 % av kostnaden tillbaka. Oseriöst företag med vilseledande reklam! Köp ej!

5 december 2025

Funkar inte öht

Funkar inte öht! Jag mailade och skrev att jag vill ha pengarna tillbaka. Fick samma mail som här nedanför. Tog bild på deras 100% nöjdhetsgaranti, annars pengarna tillbaka. Nu är de uppe på 50% tillbaka. Kommer inte ge mig. Skitprodukt!

25 december 2025

Värdelös produkt

Leveransen var jättelång. Tuben var öppen och inte full när jag äntligen fick produkten.

Produkten har ingen effekt mot rynkor och påsar under ögonen. Jag käner mig lurat för att jag litade på reklamen från TV4 men i verkligheten är produkten annolunda.

Köp inte den här krämen, den är värdelös.

20 december 2025

Falsk marknadsföring

Köpte ”mirakelkrämen” Bright up vilken var riktig bullshit fungerar inte alls och detta meddelade jag och ville ha pengar tillbaka, fick svar att jag skulle få 30% tillbaka på fakturan men inget har hänt. Inser ju nu att alla som varit missnöjda har fått samma mail av samma person Linnea K på kundsupport. Så funderar ni på att köpa så nej gör det inte…

16 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Advarsel med hensyn til kremen BrightUp

Hadde bestilt en krem som heter BrightUp som jeg ønsket å gi bort i julegave.
Man får muligheten til å få med en på kjøpet og at man får en garanti på at denne kremen får du 100% fornøyd garanti.
Det som videre skjer er at når denne kremen ikke fungerer slik som den skal, så får man dette svaret :

" Hej!
Tack för att du kontaktade oss angående din beställning. Vi beklagar att du inte är helt nöjd med ditt köp. Det är viktigt för oss att du är nöjd med våra produkter.
Vi vill informera dig om att den produkt du har beställt, klassas som en hygienartikel. Tyvärr kan vi inte acceptera returer på hygienartiklar, av hälsoskäl.
Som ett alternativ erbjuder vi dig en återbetalning på 30% av det belopp du betalade om du väljer att behålla produkten. Denna återbetalning är ett uttryck för vår uppskattning och syftar till att förbättra din köpupplevelse hos oss.
Vi tackar för din tålamod och ditt förståelse under denna process.
Med vänliga hälsningar,
Linnea K.
Kundesupport '

Jeg lurer da på hvordan behandling dette er av kunder?

15 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

STYR UNNA, elendig kundeservice, og dårlige produkter

Elendig kundeservice, de reklamerer med 100% fornøydgaranti. Kjøpte øyekrem, den virker ikke. Jeg har prøvd å kontakte dem flere ganger, de tilbudte meg en liten rabatt, men jeg ønsker å returnere. Dette er hva de svarte:
Jeg gjorde de da oppmerksom på hva som står på deres side, men da sluttet de å svare.
STYR UNNA.

23 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bruker bilde av en fake internettdoktor…

Bruker bilde av en fake internettdoktor som "sikkerhet" for sitt produkt. Bilde av den samme legen finnes i massevis med ulike navn og titler ute på nettet. Beviselig falsk markedsføring og ingen garanti på at produktet virker. Hvilke det heller ikke gjør!

14 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I deras reklam så använder visar de ett…

I deras reklam så använder visar de ett klipp där en ANNAN produkt används, från ett inslag från nyhetsmorgon, för att marknadsföra denna produkten. Detta ger falsk tillit. Det finns inget sätt för den som ser reklamen att veta att produkterna är likvärdiga.

21 oktober 2025

Produkten var värdelös

Produkten var värdelös. Jag kontaktade BU och de ville inte ta ansvar för produkten. Till slut, efter flera mejl från mig fick jag 80% tillbaka och får behålla produkten. Helst hade jag ju velat att ögonkrämen hade varit bra och levt upp till reklamen men, men, jag måste lära mig att inte gå på blufföretag. Får iaf ge dem en eloge för 80% pay back. Tyvärr blev puffarna under ögonen lite mer svullna av ” superkrämen”

6 oktober 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.