2 keer thuis gebleven op het bezorgmoment , maar geen bringly...3e keer mail dat ik het pakje kan halen op servicepunt post.nl (hoezo) 4 km van ons huis.
De bezorger kwam eerder dan verwacht. Ik herkende hem als "fietsbezorger" en dat gaf me een goed gevoel; de laatste maanden bijna dagelijks een busje voor de deur en al deze bezorgingen bij mij, maar... Toon meer
Het was voor mij de 2e keer dat ik gebruik maakte van Bringly. De eerste keer was ik vol lof! Jammer dat het nu zo'n tegenvaller was. De verpakking was helemaal gekreukt en de inhoud was daardoor bes... Toon meer
Pakketje is niet bezorgd op 21-06-2024, geen track en tracé code, bezorger beweert tegen gall en gall om 22.45 en 23.45 nog bezorg pogingen gedaan te hebben, totaal ongeloofwaardig verder niets meer... Toon meer
Bringly is geen logistieke vervoerder maar een duurzaam verzendplatform dat webwinkels en vervoerders door heel Europa met elkaar verbindt. Door middel van onze duurzame en slimme verzendsoftwareoplossing ontzorgen wij de e-commerce en optimaliseren we je verzendoperaties op de meest duurzame en kosteneffectieve manier. Of je nu al een verzendcontract hebt of wilt profiteren van gereduceerde tarieven, Bringly zorgt voor de meest optimale e-commerce bezorgervaringen. Wij nemen al het logistieke gedoe uit handen met onze software: betaal minder, verzend duurzamer, en focus op je klanten.
Amsterdam, Nederland
- support@bringly.nl
- bringly.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Weer een waardeloos bezorgbedrijf dat…
Weer een waardeloos bezorgbedrijf dat mensen aanneemt die eigenlijk niet willen werken. Zit ik thuis te wachten omdat mijn pakketje tussen 17:00 en 22:00 moet komen, krijg ik rond 19:00 een bericht dat ze mij hebben gemist. Er is niet aangebeld of niets. Voor niks thuis gebleven. Nu zullen ze vandaag terugkomen tussen 17:00 en 22:00. Dat moet ik nog maar zien. Geprobeerd ze te bereiken via de chat, maar zijn gesloten. Zelfs nu om 14:04 op woensdagmiddag zijn ze gesloten. Dus onmogelijk ze te bereiken.
Ik hoop echt dat bedrijven stoppen met het in zee gaan met dit soort bezorgdiensten. Liever een langere levertijd dan bezorgers die liegen dat je niet thuis was en alsnog langer op je pakket moeten wachten! SLECHTE ZAAK!

Antwoord van Bringly
Besef eens dat Mediamarkt en Bringly…
Besef eens dat Mediamarkt en Bringly het nog steeds niet heeft opgelost we zijn bijna een maand verder en het is simpelweg gewoon te triest voor woorden, en dan iedere keer ja we moeten contact opnemen met logistiek. IK HEB ECHT GEEN WOORDEN VOOR BRINGLY EN MEDIAMARKT WAT ZIJN DIT 2 ONPROFESSIONELE BEDRIJVEN MENSEN AUB BESTEL NIKS ONLINE BIJ MEDIAMARKT

Was een goeie ervaring,
Was een goeie ervaring,
Ze waren op tijd en goed bezorgd

Bezorgers die niet opdagen
De 2e dag op rij dat ik heel de dag thuis op mijn pakket zit te wachten en dat ze laat in de avond opeens melden dat ze me gemist hebben?? Wat een leugen, jullie zijn gewoon te lui. Laatste keer dat ik wat met jullie te maken wil hebben.

Antwoord van Bringly
Ik had bij mediamarkt besteld en wilde…
Ik had bij mediamarkt besteld en wilde het de dag erna bezorgd hebben. Had mijn kantooradres ingevuld want was aan het werk. Kreeg te horen dat bezorgtijd tussen 17.00 en 22.00 zou zijn. Er stond dat je voor 11.30 sochtends contact moest opnemen om het adres te wijzigen. (Er stond ook nergens hoe je contact kon opnemen, kan geen telefoonnummer vinden). Terug gemaild de avond ervoor en sochtends ruim voor 11.30, persoon van bringly reageert pas om 12.40 en laat me weten dat je alleen adres kan aanpassen voor 12.00. Ik had al mijn gegevens doorgegeven om adres aan te passen maar doordat ze zo laat reageerden kon het dus niet aangepast worden. Ik had geluk dat het werd geleverd om 17.50 en dat ik toen nog op kantoor was maar vond alles wel echt heel slecht gaan met deze bezorgdienst.

Antwoord van Bringly
Vandaag zou mijn pakketje worden afgeleverd
Vandaag zou mijn pakketje gebracht worden, ik kreeg om 12:07 een mail dat het bij de Mediamarkt was opgehaald, hierover ook een bevestigingsmail over ontvangen.
Tevens heb ik het ook op de track en trace site van Bringly kunnen zien dat het in de hub was aangekomen, en dat het tussen 17:00 en 22:00 uur zou worden bezorgd. Vervolgens krijg ik om 14:31 een mail binnen we hebben u pakket vandaag niet kunnen verwerken! hoezo niet! als het in de hub aankomt wordt het toch gelijk gescand voor uitlevering. En in de app staat (onbekend neem aub contact met de webshop op want volgens Bringly zou Mediamarkt het nog niet aan de courier hebben overhandigd) dus neem ik aan dat ze mijn pakket ook kwijt zijn want anders hoef je dit niet in de app erbij te vermelden.

Antwoord van Bringly
Ze komen veel ste laat en soms komen…
Ze komen veel ste laat en soms komen zeggen ze dat je niet thuis bent terwijl je thuis de hele dag zit te wachten mij is dit 2x gebeurt!

niet bezorgd
14/3 Ik kreeg een berichtje dat de koerier over 15 minuten langs zou komen.
Ik heb de hele avond gewacht maar geen bezorger gezien.
De eerste kennismaking was dus duidelijk negatief. Hopelijk in de toekomst beter.
15/3 De volgende dag gereclameerd. "s-Middags werd het pakje alsnog gebracht.

Antwoord van Bringly
Je koopt een MacBook van 1000 euro en…
Je koopt een MacBook van 1000 euro en deze mafkees van een bezorger laat t gewoon beneden liggen. En ik maar wachten en wachten boven. Roep dan op z’n minst door de intercom of ik naar beneden kan komen om het pakket aan te nemen. Hoop dat jullie je personeel hier op kunnen aanspreken want dit was alles behalve netjes

Antwoord van Bringly
ik werd gebeld en netjes aardige…
ik werd gebeld en netjes aardige personeel

Antwoord van Bringly
Gisteravond is mijn bestelling van…
Gisteravond is mijn bestelling van Mediamarkt bezorgd met Bringly. Een pakket twv 400 euro. Gewoon achtergelaten in de portiek van mijn flatgebouw. Schandalig dat dit gebeurt. Een ieder had mijn pakket zo mee kunnen nemen.

Antwoord van Bringly
Op 9 februari 2023 een telefoon besteld…
Op 9 februari 2023 een telefoon besteld bij Mediamarkt en betaald,
levering zou op vrijdag binnen komen.
Na meerdere belletjes en mail verkeer met Mediamarkt en Bingly NOG STEEDS GEEN TELEFOON EN GEEN GELD!!!
We zijn nu inmiddels 3 weken verder en 0 REACTIE OF RESPONSE.
IK ADVISEER IEDEREEN !!!! BESTEL HIER NOOIT MEER IETS!!!

Antwoord van Bringly
Er gaat veel mis met bringly
Er gaat veel mis met bringly. Komen mijn pakket drie keer niet bezorgen op de aangegeven dag. Ook wordt er als eerste reden ‘niet thuis weergegeven’ wat vaker wordt gedaan van wat ik begreep. Zeer onprofessioneel en zo ga je niet om met klanten nadat ik vaker contact heb opgenomen.

Antwoord van Bringly
Op 25 januari een telefoon besteld via…
Op 25 januari een telefoon besteld via mediamarkt. Bezorging stond gepland op 26 januari. Bringly zegt dat ik niet thuis was??! Ik was gewoon thuis en ze zijn niet geweest! nog Brecht van Bringly dat mijn telefoon op 27 jan. wordt bezorgd en zelfde verhaal daar na heb ik op 29 ja. om 8 uur sochtond dat mijn telefoon bezorgd terwijl ik thuis op alle datum die hebben genoemd .Weg is mijn telefoon we zijn nu 4 weken verder en ik heb mijn telefoon iPhone 14 pro nog steeds niet! Bringly jullie zijn dieven en oplichters!!! Vuile dieven!!!
mediamarkt moet schamen.

Mediamarkt is een shit Bedrijf
26-01 zou mijn bestelling van media markt geleverd worden. Het waren airtags dus die passen prima in de brievenbus. Ondanks ik de hele dag thuis was kreeg ik een bericht dat ze mij gemist hebben. Vreemd, want het past in de brievenbus maargoed. Volgende dag 19:00 is het zogenaamd bezorgd. Ik gelijk naar de brievenbus gelopen. Niks. Contact met media markt zij starten een onderzoek met de conlusie dat het zogenaamd bezorgd is. Verder geen reactie van media markt. Bringly stuurt me door naar media markt. Lekker makkelijk. Wat een SHIT bedrijven. Ik heb ze inmiddels van bol.com besteld volgende dag netjes in de brievenbus. Echt media markt moet zich schamen. Wat een slechte service!
Beste Bringly
Beste Bringly
Bij een eerdere levering van de MediaMarkt heb ik een review achtergelaten waarin ik vol van lof was over uw dienst.
Lieve dame die met het pakketje bij mij aan de huisdeur kwam en het pakket keurig afleverde. Voor het pakket moest getekend worden. Begrijpelijk want de waarde was aanzienlijk.
Gisteren een ervaring opgedaan die ik zonder uw reactie niet op het internet wil plaatsen want dat wordt er één waar ik er met gestrekt been in ga
Het was wederom een zending van MediaMarkt. Ik blij dat het met Blingly komt gezien de 1ste prima ervaring.
Gisteravond wordt er omstreeks 20:30 uur bij mij aangebeld en dat was de bezorger van Bringly. [ik woon in een appartementencomplex met 71 woningen en woon op de 10de etage. Lift aanwezig]
Via de intercom hoor ik zoiets van: komt u naar beneden en haal daar het pakje op. Ik geef aan dat dat langer duurt dan naar boven komen en het pakket aan mij te overhandigen [Ik ben 72, zat al op de bank in nachtkleding en ben niet al te gezond. Derhalve bestel ik altijd via internet en laat bezorgen] Ik druk op de intercom om de deur te openen, hoor de bezorger nog wat mompelen en zie hem het pand binnengaan. Denk dus de goede man staat zo bij mij op de 10de etage voor deur om het pakket aan mij te overhandigen.
Echter na geruime tijd komt er niemand aan mijn deur en dacht toen: Naja, de man heeft er geen zin in en heeft het pakket weer meegenomen. Vanmorgen ben ik naar beneden gegaan met de gedachte: Die heeft het in de centrale hal gedeponeerd in de hoop dat ik zou begrijpen. Heb echter niets aangetroffen! Het komt wel veel vaker voor dat koeriers de pakketten in de hal deponeren. Dat gaat vaak goed, maar ook net zo vaak fout. De pakketten worden gewoon ontvreemd.
Kortom, pakket is bij mij niet geleverd! Zal Mediamarkt ook nog delen in wat er is gebeurd aangezien er al betaald is.
Misschien dat u kan achterhalen wat de man met het pakket heeft gedaan en hoor graag.

Antwoord van Bringly
Bij Media markt een apparaat besteld
Bij Media markt een apparaat besteld. Dag 1 van levering was ik net te laat thuis dus zou het pakket de dag erop geleverd worden. Niks kregen maar vooral geen communicatie vanuit Media markt of Bringly. Waarom niet gewoon DHL of andere betrouwbare dienst?
Op 3 januari een telefoon besteld via…
Op 3 januari een telefoon besteld via mediamarkt. Bezorging stond gepland op 5 januari. Bringly zegt dat ik niet thuis was??! Ik was gewoon thuis en ze zijn niet geweest! Weg is mijn telefoon we zijn nu 3 weken verder en ik heb mijn telefoon iPhone 14 pro max nog steeds niet! Bringly jullie zijn vuile oplichters!!! Vuile dieven!!!