1. Elektronicawinkel

BrinQ is een online retailer, ons jonge en enthousiaste team streeft naar het ontwikkelen van innovatieve producten voor gebruik in huis en tuin. Onze producten zijn altijd trendy en van hoge kwaliteit.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kat in de zak…

Ik ben bang dat ik een kat in de zak gekocht heb bij ze.
In juli een robot stofzuiger bij ze gekocht.
Binnen 3 maanden ging er een onderdeel kapot.
Tegen verzendkosten kon ik dit vervangen krijgen.
Tijdens de correspondentie hierover ging er meer kapot.
Ik dacht dat dit te maken had met het kapotte onderdeel, bleek niet zo te zijn.

Inmiddels komt mijn correspondentie hierover niet aan. Mijn mail wordt gebounced.

Dus buiten het feit dat het artikel slecht is en binnen 4 maanden kapot, reageren ze ook nergens meer op.

23 juli 2025

Ik had van Brinq Goods een…

Ik had van Brinq Goods een tapijtreiniger gekocht via bol.com deze werd incompleet geleverd ik heb via bol.com hier over contact gezocht met brinq en kreeg via een mail dat de beschrijving van het product niet klopte en brinq hier mij hier niet in te gemoed zou komen om de resterende spullen na te leveren. Ik vindt dat nogal een vreemde gang van zaken, dus je adverteert dat er allerlei producten bij zitten en je levers ze niet ik zal iedereen adviseren van dit bedrijf geen spullen te kopen want weet nooit of alles er bij wordt geleverd.
Heb het per direct retour gezonden
Eens en nooit meer Brinq Goods

26 september 2025
Logo BrinQ Goods

Antwoord van BrinQ Goods

Beste Marco,

Dank voor je review. We begrijpen dat het verwarrend was dat in de productomschrijving destijds 5 opzetstukken vermeld stonden. Dit was helaas een foutieve tekst die van een ander model in ons assortiment was overgenomen. Het juiste model wordt standaard met 2 opzetstukken geleverd, zoals je ook hebt ontvangen. Inmiddels is dit direct aangepast op bol.com om verdere verwarring te voorkomen.

Zoals je via bol.com hebt ervaren, is retourneren altijd eenvoudig geregeld en daarom heb je het product zonder problemen kunnen terugsturen. We vinden het jammer dat dit misverstand tot een 1-ster beoordeling heeft geleid, want we hebben je netjes en snel geïnformeerd dat er geen aanvullende opzetstukken beschikbaar zijn voor dit model.

Team BrinQ Goods

De robotstofzuiger werkt goed in mijn

De robotstofzuiger werkt goed in mijn huis. In het begin kon de robotstofzuiger het laadstation niet vinden. Toen heb ik contact opgenomen met de klantenservice en die hebben mij de uitlegvideo toegestuurd. Uiteindelijk super blij met mijn aankoop.

2 juli 2025

Deze tapijtreiniger is echt een goede…

Deze tapijtreiniger is echt een goede aankoop geweest. Met kinderen en huisdieren ontstaan er regelmatig vlekken, maar dit product verwijderd ze moeiteloos. Het is snel, effectief en laat geen sporen achter. Ik gebruik het nu bijna dagelijks en mijn tapijten blijven er altijd schoon en fris uitzien.

29 juni 2025

Goede producten!

Inmiddels de robotstofzuiger en steelstofzuiger in huis. Beide doen goed hun werk. Vermoedelijk ga ik er ook één halen voor mijn moeder.

21 juni 2025

Supergoede service

Nadat mijn multistyler 5-in-1 van Brinq Goods vrij snel stuk ging heb ik contact gezocht met de klantenservice van dit bedrijf. Aanvankelijk liep dit contact vrij stroef maar uiteindelijk ben ik supergoed en erg vriendelijk geholpen met het kosteloos toesturen van de allernieuwste multistyler. Ik kan mijn haar weer stylen, dankjewel!!

20 juni 2025
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)