1. Online marketingbureau

Ga voor de klik tussen jou en je droomklant of favoriete werknemer. En op de knop. Ik zorg ervoor dat je marketing iets oplevert: allereerst verbinding met als gevolg conversie.

4,3

Uitstekend

Vlotte aanpak

Vlotte aanpak , leuke meid en snelle service .

14 november 2025

Antwoord van Britt Douwes

Dank je wel Emma voor je lieve review! Fijn om te lezen.

Strategie sessie

Na mijn strategie sessie had ik een helder beeld over hoe ik mijn mail funnel kan opzetten en inrichten. Heel blij met de expertise en het meedenken hierin van Britt!

10 november 2025

Antwoord van Britt Douwes

Dank je wel voor je positieve review!

Heel erg betrokken bij de tot stand…

Heel erg betrokken bij de tot stand koming van mijn website
Eerlijk en zeer proffesioneel
No nonsens en super goed mee gedacht over uitstraling en teksten
Zeer tevreden een dikke vette 10

19 juli 2025

Antwoord van Britt Douwes

Dank je wel voor je positieve review!

Super fijne brand voice sessie

Ik vond het erg prettig dat ik de brand voice-sessie zelf kon voorbereiden met de uitgebreide vragenlijst, dit zette me direct aan het denken. Ook vond ik het fijn dat de sessie op locatie was; dat hielp me om mijn focus erbij te houden.

Britt is een ontzettend fijne en professionele marketeer. Haar enthousiasme, creativiteit en brede ervaring met diverse ondernemers maken het erg prettig om mee samen te werken. Samen hebben we een krachtige marketingboodschap geformuleerd die perfect de kern van mijn bedrijf weergeeft. Daar ben ik echt trots op! Tijdens de sessie bracht ze ook nieuwe kanalen ter sprake waar ik nog niet eerder over had nagedacht, wat inspirerend en vernieuwend was. Ik heb veel zin om met de nieuwe contentstrategie aan de slag te gaan en ben benieuwd naar de resultaten.

Daarnaast waardeer ik hoe goed ze de organisatie rondom de samenwerking op orde hebt. Het persoonlijke pakketje bij de start en de heerlijke lunch op locatie, het was echt tot in de puntjes verzorgd!

17 februari 2025

Antwoord van Britt Douwes

Dank je wel voor je review, Mandy!

Britt helpt mij met mijn content voor…

Britt helpt mij met mijn content voor LinkedIn. Daarin maakt zij gebruik van haar taalgevoel en marketing achtergrond. Dat doet ze op een hele prettige manier, relaxed en zorgvuldig. Ze neemt ook echt de moeite om zich in te leven in jouw bedrijf, jouw verhaal en vooral ook je doelgroep. Als je zelf moeite hebt om je verhaal op papier te zetten, werk dan met Britt!

9 september 2024

Antwoord van Britt Douwes

Dank je wel voor je positieve review, Berlinde!

Een copywriter om op de bouwen

Britt en ik werken geregeld samen voor onze opdrachtgevers. En één ding is zeker: je kan je geen betere, creatievere en gepassioneerde copywriter wensen dan Britt! Haar enthousiasme en gedrevenheid werken bovendien aanstekelijk.

12 augustus 2024

Antwoord van Britt Douwes

Dank je wel voor je positieve review, Rianne!