Jeg vil bare lige give en stor anbefaling til Broberg Tømrer Entreprise. De har stået for renoveringen af mit køkken, og jeg er virkelig blevet glad for resultatet. Hele processen har været super... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
udskiftning af tag på udestue kom med lærling det var ok på klokke slet rev det gammel ned og nyt oplagt men så kom der regn møj utæt ringe til ham han fuget på pladere/ og under i udestuen ser for... Toon meer
I called Broberg Tømrerentreprise to remove a cabinet from the kitchen and install a dishwasher. The carpenter arrived on time, removed the cabinet and drilled the holes. Then another day the plumber... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Virkeligt godt arbejde samt god…
Virkeligt godt arbejde samt god kommunikation.
fed oplevelse
havede en perfekt oplevesle med niko og hans 2 lærlinger kan klart andbefalde dem til alle
Fusk og humbug APS
Man kan vist give det her bolche firma alle de stjerner man ville fordi hans 2 lærlinge
Carlos Perez og Andreas Ejgren har 5 stjerne begge 2. Det vis ikke helt okay
Hvor hurtig til at reagere for møde om…
Hvor hurtig til at reagere for møde om opgaven. Jeg hørte desværre aldrig fra dem trods rykkere
Skillevæg med dør
Nikolai og Carlos byggede en skillevæg hos os i sidste uge. De kom til den aftalte tid, havde materialer med, sørgede for alt og byggede væggen på få timer. Og så er de oven i købet super søde og kommer med godt humør. Kæmpe anbefaling!
Fremragende håndværk
Fik skiftet dør og dørkarm i hele lejligheden ifm. renovering. Rigtig lækkert håndværk, hvor der ikke er en finger af sætte. Derudover var der god kommunikation og mødestabilitet.
Blænding af gammel hoveddør
Super arbejde, udført inden for få dage efter henvendelse. Ryddende fint op efter sig.
Kun positivt her fra
Vi skulle have blændet en dobbeltdør. Der var god og tydelig kommunikation fra start til slut, en fair pris og resultatet er som det skal være.
Dejligt med en håndværker som har tid hurtigt og også tager mindre opgaver.
En fornøjelse at have på besøg
Nikolai er meget omhyggelig med sit arbejde, ankommer til tiden og har ganske fine priser. Jeg ringer til Broberg igen næste gang.
udskiftning af tag på udestue kom med…
men så kom der regn møj utæt ringe til ham han fuget på pladere/ og under i udestuen ser for færdligt ud trods det stædigvæk utæt prøver med merer fuge men nej stædig væk utæt kommer igen og brokker sig over om jeg ved hvad et koster at kører frem og tilbage hver gang møj sur men stadig væk utæt og nu svarer han ikke på mail eller tlf /sms så brug ikke det svindler firma så står stædig væk med et utæt tag i skibby 4050 opgaven var bestil gennem 3 bygge tilbud
Tak for godt arbejde og god service
Tømrer Niko - dygtig
Tømrer Niko fandt vi på facebook med hans videoer og vores søn var hel vild med ham fra tiktok, vi valgte så at tage kontakt til ham og det var virkelig godt, vi fik sat nye døre og vinduer i vores hus i februar måned. Tak for denne gang Niko.
Nikolai og hans ansatte har bygget en…
Nikolai og hans ansatte har bygget en skillevæg med vindue i foroven, super godt arbejde.
Super fint arbejde og super flinke folk
Super fint arbejde og super flinke folk
Broberg Tømrer Entreprise leverer…
Rigtig god oplevelse! De er nemme at arbejde med og laver et flot stykke arbejde. Kan klart anbefales 👍
God løbende kommunikation
Hele processen har været super nem og tryg for mig. De mødte op som aftalt, var nemme at kommunikere med og gik op i, at tingene blev lavet ordentligt. Man kunne mærke, at de havde styr på det de lavede.
Klart en anbefaling herfra, hvis man skal have lavet noget
Klamphuggeri
I vores ejerforening har vi brugt Brobergs tømrerentreprise til at finde en vandindtrængning, og udskifte tagpap. Det arbejde der er blevet lavet, er så dårligt udført, og så forkert i følge to uvildige fagmænd.
Broberg har tilbudt hjælp til at udbedre fejlen, men forsvinder med jævne mellemrum. Hold jer langt fra ham. Det bliver aldrig godt..