Broderiboka Reviews 15

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Dette er svindel

Dette er svindel, du får ikke det som var lovet, ikke tråd og og heller ingen bruksanvisning som lovet. Sendte mail til adressen som er oppgitt, men den finnes ikke. Styr unna

6 juni 2026

Useriøs og dårlig personvern

Presis som andre før meg skrev. Det kom bare delvis det som var bestilt. De svarer raskt, men ber om bestillingsnummer, bilder av varen, emballasjen og så det hele minst 2 ganger til og en nøye beskrivelse av innholdet. Det er KI eller AI genererte svar. Dessuten fikk jeg tilsendt kontaktinfo til en annen kunde, som hadde klaget. Elendig personvern i tillegg til elendig produkt. Det gode: jeg fant denne nettsiden her: trustpilot

2 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De fortjener ikke den ene stjerna…

De fortjener ikke den ene stjerna heller. Som andre fikk jeg ikke det jeg hadde bestilt, den reperasjonstrådpakka som skulle følge med kom ikke. Jeg etterlyste den og de krevde info & bilder. Det sendte jeg, men det kunne de ikke se så jeg måtte sende en gang til, og de var ennå ikke fornøyd. Tullete krav får å slippe unna. Absolutt ikke anbefalt ☹️

8 juni 2026

Dette er svindel

Dette er svindel. Styr unna. Jeg har purret på resterende varer jeg ikke fikk tilsendt, og blir sendt rundt til folk i Sverige og Norge. Det hele ender med beskjed om at trykket på bestillinger er høyt og det tar tid å sende ut varer. Tviler på at halve Norge sitter og reparerer hull i klærne sine.

3 juni 2026

5 juni 2026

Svindel

Svindel. Leverer noe helt annet enn det som er bestilt. Ingen bruksanvisning som lovet og ikke ekstra tråder som er betalt for.

8 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varen som kom i posten var noe helt…

Varen som kom i posten var noe helt annet enn det som ble vist på reklamen. Flere deler manglet, inkludert den lovende instruksjonsboken og tråd til. Esken var også fraværende. Dette ser ut som kinesisk søppel, ikke det norske kvalitetsproduktet de later som. Kjennes som å ha blitt svindlet og lurt.

6 juni 2026

Dette er scam

Dette er scam. Varen er av lav kvalitet og koster 50 kr på «Kina nettsider» også videreselges det for 500 kr. Styr unna.

21 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scam og svindlerside, styr unna!!!

Scam og svindlerside! Utgir seg for å være norsk premium kvalitet og produktene finns å kjøpe på alle kinesiske sider til en brøkdel. Har snakket med kundeservice i over en måned nå om refusjon men de bare lyger og får ikke mine penger.

19 februari 2026

Styr unna!

Leverte ikke varen som lovet. Jeg måtte purre flere ganger, de hevdet at de ikke fant meg i systemene, før de plutselig fant meg likevel. Varen kom til slutt etter flere uker. Selskapet virker ekstremt uprofesjonelt. Styr unna!

13 maart 2026

Ingen returadresse

Fikk bare gratisgaven, å ikke den varen jeg bestilte. Har nå blitt bedd om ca 5-6ganger om ordre nr og epostadr. Selv om det står i epostadressen som de ikke vet jeg har....
Ber bare om retur adresse så jeg får sendt tilbake gratisgaven. Noe de tydeligvis ikke vil
Svindel og bedrag.

20 februari 2026

Mottok aldri varer

Mottok aldri varer, fikk svar fra kundeservice men gir meg aldri sporingsnummer eller annet informasjon om pakken. Er et selskap som svindler, og ikke tilbakebetaler pengene selv om det står på nettsiden deres.

28 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Et svindelfirma som hæver pengene dagen…

Et svindelfirma som hæver pengene dagen efter du har bestilt varen - som du aldrig modtager.
Har lavet indsigelse i min bank og fået beløbet retur og har anmeldt firmaet til politiet idet adskillige danske anmeldelser har samme oplevelser.

12 februari 2026

Useriøst foretak

Useriøst foretak. Ingen varer kommer, men faktura var de raske med. Svarer ikke på mail og har ikke telefonnummer. Lurt å holde seg vekk fra dette firmaet.

8 februari 2026

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.