Eerlijk bedrijf
Eerlijk bedrijf, neem vooraf contact op om de kosten te bespreken en de goedkeuring van de klant te verkrijgen. In tegenstelling tot andere bedrijven die alles gelijk maken en zonder overleg een rekening opstellen.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De overdracht naar een bedrijfsopvolger betekent niet altijd succes. Zoon Max nam vorig jaar het autobedrijf Broersen (vrnl. Skoda) over van zijn vader. De in Numansdorp gevestigde garage maakt in no-time een vrije val door vooral qua service. De ene ster is compleet op het conto te schrijven van coördinator Wim Buitendijk.
Max weet vaak van toeten nog blazen. Zo wist hij ons niet te helpen toen wij in Italië met een kapotte sleutel stonden. Hij wist niet hoe de auto van 'het slot' afgehaald moest worden. Op welk deel van de console de sleutel gereset kon worden. Het telefoonnummer van de Skoda-assistentie was verkeerd. We hebben ons uiteindelijk na vijf uur moeten laten afslepen door een externe partij.
Een excuus voor zijn onwetendheid 'sorry' werd door hem lacherig gegeven bij de bandenwisseling (maart '26).
We hadden in januari een afspraak dat de nieuwe banden teruggenomen zouden worden. 'Komt goed meneer Van der Lans. Geen zorgen".
Echter de afspraak om winterbanden (2 maanden op gereden <4000 km) terug te nemen werd uiteindelijk niet nagekomen.
In de zomermaanden was er geen vraag naar winterbanden. Een bandengarage aan de overkant bij Broersen gaf er niets voor!! In december eea met Wim Buitendijk besproken. Ik gaf aan dat ik niet de hoofdprijs zocht. Hij gaf aan dat het 'voor mekaar zou komen meneer Van der Lans'.
Eind december belde hij me terug dat het niet zou lukken. Max was ervoor gaan liggen.
De vooraf gemaakt afspraak was voor Max geen afspraak. Broersen auto's in Numansdorp is in handen van deze nonchalante opvolger een onbetrouwbare garage/dealer geworden.
'Ja soms komen we er gewoon niet uit' was het laatste wat hij me meegaf toen ik vanmorgen de banden ben gaan ophalen.
Maak waterdichte afspraken mensen. Beter nog. Mijdt dit bedrijf.