Brouwersboetiek Reviews 38

TrustScore 2 uit 5

1,8

Snelle levering, maar het item zat helaas niet zoals gehoopt. Gelukkig heeft de klantenservice me goed geholpen bij het retourproces.

Zeer slechte kwaliteit, komt uit China maar dit is niet duidelijk beschreven op de website. De naden zitten scheef en het is een soort neptafelkleed dat je aantrekt. Misleidend, aangezien er wordt... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 13% van zijn negatieve reviews beantwoord

LET OP BESTEL HIER NIET!!!!

LET OP, BESTEL HIER NIET!!! Ze lichten je op meet valse advertenties, kleding komt direct uit China zonder dat ze het zelf in hun handen hebben gehad, opzich zelf niets mis mee maar wel als je dan het verkeerde product geleverd krijgt en vervolgens heel slecht geholpen wordt door de klantenservice. ze leveren andere producten dan op de afbeelding staat dus bestel hier niet!!!

25 juli 2025

Dropship drama

Heel erg langzaam, typische dropshipper. Kwaliteit komt niet eens dicht in de buurt van wat er geadverteerd wordt. Ook lijken de producten niet eens op de bestelling. Pure polyester troep.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Sturen wat op een vodje of zo en niet wat je besteld. Chinese rommel maar wel dik betalen. Eigenlijk moeten we allen aangifte doen.Dit is regelrechte bedrog.

7 augustus 2025

Zeer slechte kwaliteit en maatvoering

Zelf helaas niet goed gekeken naar de site en retourvoorwaarden.

Uiteindelijk bestelling ontvangen maatvoering klopt echt niet en kwaliteit a la ali expres. Mail gestuurd met verzoek om te retourneren. Dit moet dan op eigen kosten naar China (toch ali expres?) gestuurd worden. Kosten rond 50,-. Mocht ook het artikel houden en dan kreeg ik 20% korting op de volgende bestelling. Maar site is uit de lucht. Zou zijn voor updates en verbeteringen. Maar ik heb er geen vertrouwen in.

Zpu van Leeuwen uit Leiden (site) ook hun koker komen? Dezelfde retourvoorwaarden en opgericht in 2025.

Ik had zelf beter moeten opletten deze retourvoorwaarden stonden vermeld maar dat neemt niet weg dat de kwaliteit en maatvoering erg slecht is.

6 augustus 2025

Opgelicht!

Opgelicht!! Opgelicht!! Opgelicht!!
Ik heb drie t-shirts besteld en betaald en uiteindelijk toch ontvangen. Alleen niet van de kwaliteit die ik mocht vereachten. Het zijn volgens mij shirts die door andere webshops zijn geretourneerd. De merkjes in zijn er zorgvuldig uitgeknipt en aan de verpakking kun je zien dat deze eerder geopend is. Heb geprobeerd contact op te nemen, maar de website is nu onbereikbaar! Let dus goed op: de website zag er ‘vertrouwd’ uit, geen belachelijk lage prijzen of aanbiedingen. Na betaling ontving ik nog een paar emails over de stand van verzending. Uiteindelijk mijn verlies maar genomen. Wel heb ik een melding gemaakt bij de ACM. Hopelijk kunnen zij dit miserabel persoontje aanpakken.

29 juli 2025

Zeer slechte kwaliteit - valstrik dropshipping

Misleidend, aangezien er wordt aangegeven: vandaag besteld = morgen verzonden. Dan duurt het ongeveer 7 weken. Het is simpelweg dropshipping.

4 augustus 2025

Geen zaken mee doen, oplichters

Geen zaken mee doen. Uiteindelijk geleverde producten zijn totaal niet vergelijkbaar met het bestelde. Levertijd was lang en tracing zeer onduidelijk.
Uiteindelijk komen de spullen uit China en was ik via temu wellicht maar een paar euro kwijt geweest.
Bij reclamatie geven ze aan dat terugsturen naar China volgens voorwaarden door ontvanger zelf te doen is, geschatte kosten 50€.
Dus je levert iets anders dan besteld en legt de verantwoordelijkheid bij de ontvanger. P.s. bedrijf was voorheen actief als Enzo Fashion.

4 augustus 2025

De jas was mooi

De jas was mooi, maar de pasvorm viel tegen. Het was niet zo strak als op de foto, maar het is nog steeds een goed product.

27 juli 2025

Oplichting

Oplichting, pak besteld daarna is de site niet meer te openen.
Het pak is nooit binnen gekomen.

17 juli 2025

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters! Bestel hier nooit. Ze hebben een compleet ander product gestuurd, een shirt met een afgeknipt label, slechte kwaliteit, alleen geschikt voor vodden. Retourneren kost 50 euro. Dit is gewoon oplichterij! Dit had ik niet verwacht van een Nederlandse winkel. Heel triest.

3 augustus 2025

Foute zaak met foute kleding

Foute zaak met foute kleding. Wat je als 'merkkleding' besteld wordt nagemaakt in china en met een uitgeknipt label bezorgd. Je betaalt dus teveel geld voor een slechte kwaliteit wat voor €1 in China wordt gemaakt. Niks bestellen dus. Doe een review check vooraf en kijk naar welke (buitenkandse) bank je betaalt.

Geen zaken mee doen!

Geen zaken mee doen!! Afbeeldingen zijn totaal niet van wat is ontvangen. Levertijd en verschillende “bezorgers” zorgen voor veel onduidelijkheid. Wat ik heb ontvangen is A. Duurbetaald en B. Vermoedelijk spul uit het verre oosten. Dezelfde shirts heb ik eerder besteld bij een ander bedrijf voor de helft.
De naam doet vermoeden dat het een net Nederlands bedrijf is wat wellicht ook het geval is. Mocht dat het geval zijn dan een hele foute. Kortom is mijn advies om er geen zaken mee te doen!!!