Rigtig god hjemmeside og god service, jeg bestilte nogle ting til at træne en malinois hvalp med. Jeg bestilte en dag og kunne afhente i jeres afhentnings skur dagen efter, hvilket var fantastisk for... Toon meer

Fik en opringning fra Brugshunde shoppen ang. varen som man kunne se ikke var leveret som lovet. Varen var umiddelbart blevet væk på vejen. Aftalte at de bare skulle sende en ny vare. Da varen blev... Toon meer

Jeg havde bestilt de forkerte bideskinner, så jeg sendte dem retur og ventede på de nye. Pakken blev holdt tilbage i Køge, men jeg fik en opringning og en forklaring og kort efter dukkede de rigtige b... Toon meer

Jeg havde bestilt en kæde til min Malinois og fik besked samme dag. Grundet højtiden så jeg det først nogle dage senere hvor der stod, klar til afhentning, jeg blev straks skeptisk og... Toon meer

1. Dierenverzorgingswinkel

Over BRUGSHUNDESHOPPEN

Velkommen til BRUGSHUNDESHOPPEN.

Hos os finder du det udstyr, du har brug for til træning eller konkurrence med din hund – uanset race eller disciplin. Vi har valgt at føre et mere komplet program af udstyr fra færre leverandører. På den måde kan vi bedre sikre kvaliteten løbende og afprøve tingene i praksis. Vi vil kunne stå 100% inde for kvaliteten.

Med afsæt i færre leverandører, har vi mulighed for at tilbyde dig favorable priser. Vore leverandører har alle været med indenfor hundesporten i mange år og har stor ekspertise i design og fremstilling af udstyr til hundesporten.

Skulle der – trods et bredt program af udstyr – alligevel være noget, du står og mangler, så tøv ikke med at kontakte os, så skaffer vi det via vort netværk i Europa.

God træning!

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Tusind tak for at I havde den vare til…

Tusind tak for at I havde den vare til min hund som jeg ledte efter. I står for kvalitet og sikkerhed, og jeg vender snart tilbage til jeres webshop.

13 februari 2026

Antwoord van BRUGSHUNDESHOPPEN

Tak for den flotte anmeldelse og du er meget velkommen :-)

Hurtig og fin levering

Hurtig og fin levering.
Selv om der var noget i restordre, kom det få dage senere.

7 februari 2026

Antwoord van BRUGSHUNDESHOPPEN

Tak for den flotte anmeldelse :-)

Meget tilfreds.

Svarede hurtig tilbage på mail. Ringede til mig. Ja det var virkelig en oplevelse at handle der. Hurtig levering da varen først kom på lager.

28 januari 2026

Antwoord van BRUGSHUNDESHOPPEN

Tak for den meget flotte anmeldelse.

Fantastisk service

Brugshundeshoppen leverede en ekstraordinær service. Og så har de virkelig lækre produkter.

23 januari 2026

Antwoord van BRUGSHUNDESHOPPEN

Tak for de flotte ord :-)

Jeg var forbi butikken

Jeg var forbi butikken, super bredt og godt udvalg. Alt helt fra den erfarne hundetræner til de helt nye i hobbyen. God vejledning og super service, absolut ét sted jeg vil komme at handle igen👍🏼

13 januari 2026

Antwoord van BRUGSHUNDESHOPPEN

Tak for den flotte anmeldelse du er så velkommen i butikken.

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling
Levering som altid hurtig - produkterne er super
Kan anbefales

19 januari 2026

Antwoord van BRUGSHUNDESHOPPEN

Tak for den flotte anmeldelse :-)