De omzetteller in mijn account werkte…
De omzetteller in mijn account werkte tot op de euro nauwkeurig bij, elke inzet die meetelde zag ik er meteen bijkomen en dat gaf een rustig gevoell
Ontdek crypto casino’s in Nederland met digitale betaalopties, moderne platforms en duidelijke voorwaarden. Vergelijk actuele keuzes voor 2026.
Na inloggen heb ik mijn opname van €22 gecontroleerd; het formulier bleef ingevuld. ik stopte met refreshen.
ik keek naar de teller van mijn spins in de trein; er stond een duidelijke datum bij.
Wat beter kan: de melding dat je opname is goedgekeurd komt alleen per mail, niet in de app. Verder klopte het hele traject, van aanvraag op maandag tot € 594 op de bankrekening op woensdagochtend, zonder een cent verschil
Na inloggen heb ik een storting boven mijn limiet geprobeerd; hij kwam vóór nog een ronde. klein ding, groot gemak
Zaterdag de garage leeggehaald, zondag de opname ingezet, maandag de goedkeuring in mijn berichtencentrum en dinsdag € 238 op de rekening 🙂. Garage is nog steeds een rommel, de uitbetaling liep wel precies volgens de aangekondigde termijn
Zonder hoge verwachting heb ik mijn bankrekeningregel in de kassa gecontroleerd; de oude bon was nog te openen. klein ding, groot gemak.
niet groots, maar ik heb het minimum voor opname opnieuw gelezen; het bedrag kwam terug met een korte notitie. klein ding, groot gemak
Na veel te vaak kijken: ik opende de kassa via 4G; autoplay startte niet vanzelf opnieuw.
Voor wie het hele verloop wil weten, ik heb het bijgehouden
Zondagavond rond negen uur de opname van € 1.075 ingediend via bankoverschrijving. Direct een bevestiging in mijn berichtencentrum. Maandagochtend stond de status op in behandeling, maandagmiddag op goedgekeurd, en maandagavond kwam er een bericht dat de betaling naar mijn bank onderweg was. Dinsdag om half zeven 's ochtends stond het volledige bedrag erop, zonder inhouding en zonder dat ik iets extra hoefde te sturen
Winst gewoon op mijn rekening
ik bewaarde een spel en las daarna de kassa terug en ja, mijn instellingen waren bewaard. beter dan verwacht
Eerst kleine inzet... alles goe geboekt.
tussen twee appjes door: ik heb de login met het toetsenbord open ingevuld; de code was nog geldig. prima opgelost
vraag over mijn limiet, ondertussen de vuilnisbak buiten gezet. antwoord kwam terwijl ik nog in de tuin stond: limiet gaat pas over 24 uur omhoog, dat is de wettelijke afkoelperiode. kort, duidelijk, geen gedoe. de dag erna klopte het nieuwe plafond precies en kon ik weer gewoon spelen. vuilnis is trouwens ook opgehaald.
verbinding viel weg in de bus, ronde was toch bewaard.
zelfuitsluiting hield stand, kon er echt niet meer in.