BTC Crest is a leading online international trading company that provides traders with a cutting-edge trading platform to trade and other financial instruments across global markets. Our company is committed to providing our clients with the best possible trading experience, whether they are experienced traders or beginners. At BTC Crest we understand the importance of offering our clients a secure and reliable trading environment. Therefore, our trading platform is built with state-of-the-art technology, providing our clients with real-time access to market data and trading tools. We also use advanced encryption protocols to protect our clients' sensitive information and funds. Our team of experienced professionals possesses in-depth knowledge of the Cryptocurrency market and is dedicated to provide our clients with expert guidance and advice to make informed trading decisions. We offer a range of trading tools, including technical analysis, market news, and educational resources to help traders improve their trading skills.
25 Canada Square, E14 5LQ, London, Verenigd Koninkrijk
- support@btccrest.com
- btccrest.com
Houd rekening met het volgende
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
mijn account is gedeblokkeerd met behulp van de herstelwebsite/het herstelteam dat in mijn profielnaam is geschreven
Ik vraag snel een terugbetaling aan en mijn zaak werd binnen 17 dagen opgelost, dus je hebt nu toegang tot de website/het team geschreven in mijn profielnaam voor hulp of wacht voor altijd!!!
oplichters van alles beloven en alle…
oplichters van alles beloven en alle geld kwijtgeraakt
je word gek gebeld en elke keer een ander persoon aan de lijn
niet doen mensen ze mplunderen je helemaal leeg en nooit anydesk downloaden je bent gewaarschuwd. je krijgt nooit geen 1 euro terug. allemaal smoezen en ze willen je aan een lening helpen. voor wat? om het te stelen van je op een slinkse manier. please niet doen mensen ik ga aangifte doen ook.
Ik werd door de naam van de profielfoto opgedragen een klacht in te dienen waarmee ik mijn munten spaarde
Mensen pas op!!!!
Mensen pas op!!!!
Ik heb 5250 euro betaald via vreemde constructies en daarna zou ik zogenaamd een lening bij hun hebben van 5000 euro.
Je wordt continu gebeld en dat je account stopt als je niet betaald.
Wij hebben het stopgezet maar geen euro terug gekregen.
Wij hebben aangifte gedaan en melding bij het AMF.
Politie is blij met de aangifte.
Nogmaals btcCrest stort het geld terug.

Antwoord van BTC Crest
Het is pure oplichterij
Het is pure oplichterij. Je wordt gelokt met een lage inleg en binnen een paar weken heb je een rendement van 20%. Daarna wordt je voortdurend gebeld om meer geld in te zetten. Dat wilde ik niet.
Via de site heb ik meerdere malen geprobeerd via een withdrawal mijn geld terug te vorderen . Geen enkele reactie, ook niet nadat ik de supportdesk meerdere verzoeken om ondersteuning heb gestuurd. Het ziet er allemaal heel echt uit maar het is pure nep bedoeld om je geld afhandig te maken.

Antwoord van BTC Crest