this site is completely scam. i deposited 2$ from binance in bucks mill LTC coin wallet. but they did not added my payment in the wallet. i tried hundreds of times to contact them. through WhatsApp o... Toon meer

Be Attention; This site is fully scamed because i had deposite my money into bucksmil account and I recived my money after 9 hrs, after that i have transfered the money to perfect money acc... Toon meer

It's a legit platform but little slow all the reviews you are seeing about buksmil everybody go his withdraw/deposit I think they don't use automation they deposit funds and withdrawl manually.However... Toon meer

assalamu alaikum Sab Bhai bahan is website par koi bhi deposit na Karen kyunki yah fake website hai aapko isliye bata raha hun ki aapke Jo paise Hain Bach jaen kyunki yah puri website fake hai? websit... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Fake website I deposit 1000rs for…

Fake website I deposit 1000rs for exchange but I not receive my money fake website fake helpline don't waste your money in this website are you exchange your money real so use c4changer this is the trusted fast and give your payment directly

23 juli 2022

Really bad services please dont use it…

Really bad services please dont use it its scam. I placed withdraw of 5000pkr but I did not receive it while 3 days has gone so far. So worry about my money.Please don't waste your money here. If you are from Pakistan use kukchanger.com the best exchanger.

17 december 2021

Really bad service

Really bad service. They only take money by depositing but when it comes to withdraw they disable it.
And customer service has given me no response as well. I made a mistake by depositing my money.

17 oktober 2021

Under maintainance

Note! Dear Users! System is under maintainance if you have sent already payment just enter your transaction id
Thanks for your Cooperation
Aisa Q araha hai

3 oktober 2021

45000 pkr pending It's been 4 days no…

45000 pkr pending It's been 4 days no reply on Whatsapp no withdraw no reply of email.

Alteast give a reason why it's happening

So unprofessional way to deal with your clients how will people gain trust if you keep dealing like this.

13 juli 2021

Is dit jouw bedrijf?