Normally my large Caine Corso male dog is very picky about treats, but these one he has no problem taking 2 or 3 at the time, and then looking for more...
Kan kun give 5 stjerner for ekspedition, levering og opfølgning.. det virker som en seriøs virksomhed. Nu må vi vente og se om produktet kan hjælpe vores hund😊
Hurtig levering, men kan ikke helt bedømme det endnu. Vi får Probiotika, og Hofte og Led, og den hofte og led kan Ludvig ikke lide, så den bliver pakket ind i hamburgerryg. Vi håber og krydser fingre... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Buddy’s Choice finder du kosttilskud til hunde, der er udviklet for at støtte deres sundhed og velvære i hverdagen. Alle produkter er fremstillet i EU med nøje udvalgte, naturlige ingredienser. Vi lægger vægt på god kvalitet, hurtig levering og personlig kundeservice, så du trygt kan give din hund det bedste.
Sønder Alle 6, 2., 8000, Aarhus C, Denemarken
- +4555226199
- support@buddyschoice.dk
- buddyschoice.dk
Normally my large Cane Corso male dog…
Hurtig levering og indtil videre…
Hurtig levering og indtil videre tilfreds med produktet
Jeg tænker det er nogle fine produkter
Jeg tænker det er nogle fine produkter, vi kæmper lidt med at få dem spist... der skal noget underholdning og øvelser til.. vi har ikke haft dem så længe, at jeg kan sige noget om virkningen endnu. Vores produkt er den daglige.. der er lidt af det hele.
5 gode stjerner
Hurtig levering. Vores hund havde det lidt svært i starten med at få “godbidden”, men nu er der ingen problemer.
Virkningen er ikke mærkbar endnu.
Så langt, så godt: hurtig levering og hundebassen er glad for "godbidderne" 👍. Nu krydser vi bare fingre for, at de virker på de røde ører 🙏🤞.
Hurtig levering.
Jeg købte godbidder mod tåreflåd,og det ser ud til at hjælpe.
Min hun er vild med smagen
Min hun er vild med smagen. En tydeligt forbedret ånde efter kort tid. Normalt er han meget sart i maven med nye ting. Der har intet været. Meget tilfreds.
Vores hund spiser pillerne som en godbid
Vores hund spiser pillerne som en godbid,
Ørene er ikke røde så vi håber det er dem der virker 😁
Jeg var meget skeptisk omkring…
Jeg var meget skeptisk omkring probiotika godbidderne, da min gamle hund har svært ved at tygge godbidder og samtidig er super kræsen. Men jeg må bare sige, han elsker den. Om de virker ved jeg ikke endnu, så det må lade sig vente. Derudover super hurtig levering. Kan klart anbefales
Har fået varen hurtigt men ved ikke om…
Har fået varen hurtigt men ved ikke om det virker håber jeg selvfølgelig👍😊
Hurtig levering og min hund elsker…
Hurtig levering og min hund elsker godbidderne, men ved endnu ikke om de virker, da jeg fik pakken for 4 dage siden.
Et gennemskueligt hjemmeside og et…
Et gennemskueligt hjemmeside og et fantastisk produkt sød betinget og hurtigt levering
Probiotika de virker bare jeg kan…
Probiotika de virker bare jeg kan allerede se ændringer efter 1 uge
Det var nemt og det gik meget hurtigt…
Det var nemt og det gik meget hurtigt med få varen
Virkede langt hurtigere
Virkede langt hurtigere, end jeg havde turde håbe på. Fantastisk med en mere rolig hund, der ikke klør og slikker hele tiden. De bedste anbefalinger :)
Pris og levering som aftalt
Pris og levering som aftalt. Er lige begyndt at give min hund godbidderne, så afventer resultat.
Hurtig lev.
Hurtig lev.
Min hund elsker dem, og de virker.
Min hund er blevet mere aktiv, selvom hun er en gammel hund.
Svært at bedømme endnu.
Vi håber og krydser fingre for de hjælper 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Lees meer over geverifieerde reviews.