1. Vakantieaccommodatie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Glamping voor elk budget! Verhuur van safaritenten op kleinschalige familie campings in Duitsland en Frankrijk.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

De communicatie was heel prettig

De communicatie was heel prettig. We hebben tijdens de corona zelfs een alternatief gekregen zodat we alsnog op vakantie konden met privé sanitair. We hebben een heerlijke vakantie gehad. De tent is echt perfect. Aan alles is gedacht en ziet er prachtig uit. Heerlijke bedden en alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Het enige wat we misten was een klein tafeltje bij de lounge stoelen.
We hopen volgend jaar weer bij budget glamping te kunnen boeken naar de eerste keus in Frankrijk die we hadden geboekt.

20 augustus 2020
Logo Budget Glamping

Antwoord van Budget Glamping

Bedankt voor de review, leuk om te lezen dat het zo goed bevallen is. De tafeltjes bij de lounge stoelen staan in backorder (vanwege corona). Ik hoop jullie volgend jaar in Frankrijk te mogen ontvangen. Het moet wel heel gek lopen wil dat niet doorgaan. Met vriendelijke groet, Budget Glamping

Goed geregeld, snel antwoord en oplossing

Geen bijzonderheden, alles in een keer geregeld, betaling ging niet op de site, meteen reactie en opgelost.

13 augustus 2020
Logo Budget Glamping

Antwoord van Budget Glamping

Bedankt voor de review. Blij te horen dat jullie genoten hebben. We hopen jullie nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Budget Glamping

Super tevreden een echte aanrader!

Wij hebben een hele goede en prettige ervaring gehad met Budget-Glamping. Vriendelijk, klantgericht en vaardig personeel en een mooie (nieuwe en volledige) Glampingtent. De camping paste goed bij ons gezin met veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Budget-Glamping heeft ons in tijde van het CoronaVirus voorzien van eigen sanitair en waar nodig extra informatie. Een echte aanrader!

7 augustus 2020

Aanrader! Tot in detail van alle gemakken voorzien

Super mooi ingerichte tent, tot in detail van alle gemakken voorzien. De knusheid van het kamperen, maar met de luxe van een vijf-sterren hotel. Zeker een aanrader voor een paar dagen (of langer) weg - met of zonder kinderen. Alles voor een ultiem vakantiegevoel, wij hebben een fantastisch weekend gehad!

24 juni 2020

Super weekend gehad

Super weekend gehad. Alles erop en eraan in de tent. Goede bedden, nespresso koffie, bbq, en relaxte lounge stoelen erbij. Voor herhaling vatbaar!

22 juni 2020