Venlig medarbejder som førte mig godt igennem deres produkt, trods jeg var en irriterende potientielt ny kunde med 1000 spørgsmål - kommer jo fra Nordjylland. 😊 Tak til dig Noah 🤙 Trods din ch... Toon meer
Jeg fik en god og oplysende indsigt i hvad jeg ville få ud af at skifte Elselskab. Det var en yderst engageret og positiv medarbejder, der ikke pressede på for at jeg evt. skulle skifte Elselskab... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Billig og gennemsigtig strøm til private fra 0,04 kr./kWh i spottillæg.
Derfor skal du vælge Budget Energi
Geschreven door het bedrijf
- 0 kr. i abonnement og opstart
- Vi mener alle fortjener billig strøm, baseret på faktisk forbrug, uden dyre flatrate abonnementer og opstartgebyrer.
- El til indkøbspris + 0,04 kr./kWh i tillæg
- Det eneste du betaler er den faktiske indkøbspris på strømmen + et lille tillæg på 0,04 kr./kWh. Vi tjener altså kun 128 kr. årligt på en kunde med 4000 kW forbrug.
- INGEN binding / skjulte gebyrer
- Vi tror på vores ydelse og holder hvad vi lover. Derfor kan du frit skifte elaftale uden ekstra omkostninger, hvis ikke vi lever op til dine forventninger.
- Bidrag til grøn omstilling
- Vi matcher dit forbrug med indkøb af grøn energi, og understøtter dermed udbygning og produktion af grøn energi
Lille strandstræde 6, 1254, københavn k, Denemarken
- 49 49 11 22
- kundeservice@budgetenergi.dk
- budgetenergi.dk
Kan jeg spare med Budget Energi?
Heeft 45% van zijn negatieve reviews beantwoord
En venlig og tålmodig sælger Hurrah!
Havde en venlig og tålmodig sælger: Esther Marie V. Falk fra Budgetenergi i røret. Endelig en sælger som virker oprigtigt hjælpsom.
Kort og kontant med en god humor og…
Kort og kontant med en god humor og meget troværdig!
Noah var så god og kunne besvare mine…
Noah var så god og kunne besvare mine spørgsmål.
Mega venlig og forståelig samtale
Mega venlig og forståelig samtale. Alt blev lagt på bordet og der var ingen nedværdigende tone når der blev stilt opklarende spørgsmål. Alt i alt en virkelig rar samtale med Anna Jensen. Er meget tilfreds med mit nye elselskab.
Positiv oplevelse.
Det var en yderst engageret og positiv medarbejder, der ikke pressede på for at jeg evt. skulle skifte Elselskab men forklarede om de forventede og faktiske fordele ved et skift. Så tak for en rigtig god og hyggelig samtale Sofie Nielsen.
Mvh. Steen Petersen.
Jeg plejer at kategorisk afvise telefonsælger…
Jeg plejer at kategorisk afvise telefonsælger men jeg er glad for at jeg ikke gjorde det denne gang. Martin Dalgaard gav et fantastisk tilbud, og efter jeg hørte hvor meget jeg kan spare ved at skifte fra Netto Power til Budget Energi så sagde jeg ja tak med det samme. Fedt at der er ingen skjulte gebyrer, måndelig betaling, ingen binding.
Meget god orientering
Meget god orientering om fordelene og yderst behagelig at tale med
I supposed to switch to them today and…
I supposed to switch to them today and we agree on the phone that i will get a charging station from Eeasee , but nothing came through, i tried to call them , and the lady on the phone has told me someone will call me( a tehnician ) , no one called me, now i dont have a charging station since they quit my clever abbonament , and they only provide electricity ! never ever switch to them ! NEVER
God og venlig og konkret
God, hurtig og uden for meget salgs-gas
Gav et reelt tilbud med reel…
Gav et reelt tilbud med reel besparelse. Skulle ikke selv gøre noget for det. Meget tilfreds.
Solveig så sød andet kan ikke
Solveig så sød andet kan ikke
Siges 🥰
Tak Solveig ♥️
god orentering
Der skal sgu noget til at få mig som…
Der skal sgu noget til at få mig som kunde,det gjorde Alexander Bjørnen sgu overbevisende 💪👍.Bh Kim Schlüter
Sød og dygtig
Hej
Jeg har lige talt med Sarah Heinz og vil lige sige at hun bare er super sød og dygtig, til sit arbejde, og hvis jeg kunne give hende 1 million stjerner ville jeg give hende det.
Tusind tak for en super herlig samtale Sarah.jeg glæder mig til at komme over til budget energi
Mona
Meget tydelig kommunikation
Meget tydelig kommunikation. Venlig tone. Klar beskedom hvad han havde kompense til at spørge om.
rolig samtale
rolig samtale - ikke forhastet og forhippet på at sælge. Gav sig tid til at besvare spørgsmål - også spørgsmål til min nuværende el-aftale
Venlig medarbejder som førte mig godt…
Tak til dig Noah 🤙 Trods din chef blandede sig unødvendigt 🤣.
Håber i lever op til det I har lovet. 🙏
Anna er venlig at tale med
Anna er venlig at tale med.
God information om produktet .
Lees meer over geverifieerde reviews.