Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej Åker med Buhls o för gång nr 5nu o har bockat gång nr 6 redan för 2020, har haft o göra med Hennig o Sören som är fantastiska o proffsiga jaktarangörer med resor från Afrika Polen o nu till... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Selve rejsen var ok, og billig ift. andre rejseselskaber. De er flinke og snakke med, men der var fejl i næsten alt skifteligt materiale jeg fik fremsendt. For høj pris i ordre bekræftelse, forkerte... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været på en fantastisk veltilrettelagt tur til Polen på bukkejagt i brunsttiden med Buhls jagtrejser og Carl-Gustav som super jagtleder. Det var min første tur til Polen og jeg havde flere... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Jagtrejser er en tillidssag og service og kvalitet har siden 1972 været vores fokus.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

För lite med hundar som kunde driva …

För lite med hundar som kunde driva fram viltet skulle inte varit någon jakt pga alla vindfällor ! Gick inte driva fram vilt med så lite hundar . Drevkarana kunde inte gå igenom vindfällorna.
Maten var kanon

25 december 2017

Hundyrs jagt i Polen

Har gennem flere år brugt Buhls som jagtrejse arrangør. De yder altid fantastisk service, har yderst rimelige priser og alt kan næsten altid lade sig gøre.
Så stor tak for mange gode arrangementer.
Vh Søren Hoppe

23 november 2017

Super tur

Super tur, og god behandling og service fra Buhl!

30 oktober 2017

Rettidig omhu

Buhls har styr på det hele på en ellers ret vanskelig destination. Alt papirarbejde, visum, tilladelser osv var der styr på i god tid. Bestemt ikke sidste gang jeg rejser med Buhls Jagtrejser.

6 oktober 2017

perator I've traveled with

perator I've traveled with, 100% hunting nice deal o Hennig is superb, can you warmly recommend the divorced organizer, do you have questions about my experience, please feel free to contact us at 0046705835575.

MJH Axel D Grönesjö

6 oktober 2017
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Anbefaler klart at bruge Buhls Jagtrejser til at strikke din/jeres jagttur sammen

Buhls Jagtrejser har nogle rigtig fine jagtrejser at tilbyde. De er gode til at forstå de ønsker man som jæger har - og der er fin overenstemmelse med forventninger og den reelle jagtoplevelse.
Har lige været i Polen på hjortejagt hvor vi fik Hjort på 9 kg plus en 16 ender mm. 3 afsted.
Så kan absolut anbefale at lave jagtture i samarbejde med Buhls Jagtrejser

4 oktober 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var på duejagt i England ved Darren …

Jeg var på duejagt i England ved Darren sammen med mine 3 voksne børn vi skød 255 duer en rigtig god tur. Vi havde bestilt mad og vi fik noget fantastisk god mad 3 retters menu. Og Darren var rigtig god og viste hvad duejagt var og hvor vi skulle sidde, en rigtig god og hyggeligt tur.

20 september 2017

Hjortesuccess for 3 generationer

“Reviret levede fuldt ud op til vores forventninger, og vi havde alle flere chancer for at skyde en hjort. Det er et super sted med særdeles kompetent ledelse samt dejlig forplejning af fin standard” sagde Niels Vissing-Jørgensen efter en vellykket tur.
”Fantastisk oplevelse for alle tre” sagde Peter Vissing-Jørgensen, der nedlagde sit livs anden kronhjort på denne tur, den første nedlagde han sidste år i Skotland, hvortil turen igen går senere på året. ”At kunne dele denne slags oplevelser er noget helt særligt” sagde Claus Vissing-Jørgensen. ”..
Og det gør jo så ikke noget at farfar tilmed fik en guldmedalje med hjem” tilføjede Peter.
Trekløveret er allerede klar til næste tur 🙂

15 september 2017

Duejagt i England

Duejagt i England, Wales i uge 35. Tre mand på fire dages jagt. En Fantastisk tur, forventningerne blev til fulde indfriet. Indkvarteringen i bjælkehytte var helt perfekt. Vores gamekeeper Alex Goss var en super vært, forplejningen var i top og vi manglede ikke noget. Alt i alt fik vi nogle helt fantastiske dage . Duejagten blev en stor oplevelse, foregik med bl.a. duemagneter vi blev placeret i én og to-mands skjul. Alex var hele tiden opmærksom på den rigtige placering for det bedste udbytte. Resultatet af fire dages jagt blev 658 fugle. Stedet kan varmt anbefales og forhåbentlig er der ikke sidste gange vi får denne kæmpe jagt oplevelse. Tak til Buhls Jagtrejser og Alex Goss. Ligeledes tak til Jesper og Carsten for en god jagtoplevelse K&B. Venlig hilsen Mogens Pallesen

13 september 2017

Jagt på NZ.

Vi havde Buhls Jagtrejser til at arrangere vores 5 ugers tur til NZ, med meget kort varsel. Vi jagede 7 dage på Thar & Kronhjort på Sydøen.
Hvis man ønsker en jagt på NZ, hvor man får den rigtige jagtoplevelse på den frie vildtbane, så er det Outfitteren man skal booke.
Alt klappede og alle aftaler blev overholdt, så det er helt klart en tur vi
kan anbefale.
Service helt i top fra Calle fra Buhls Jagtrejser.

Hilsen Ann & Søren

16 mei 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.