Bedrijf heeft geantwoord
Ce e foarte bine și nimerit pentru copilul meu este profesorul ales. Dl Ovidiu este exact tipologia de care avea nevoie pentru a capătă incredere și a scăpa de frica matematicii. E a doua luna cu câte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Într-o lume În continuă schimbare și evoluție, educația rămâne un factor crucial În dezvoltarea fiecărei persoane. Este esențial să avem acces la resurse educaționale de Înaltă calitate pentru a ne dezvolta abilitățile și a ne atinge potențialul maxim. Acesta este exact obiectivul Școlii BUKI Meditații, o platformă educațională online care pune accentul pe abordarea personalizată și oferă cursuri de matematică și limba engleză, pentru toate vârstele și toate nivelele.
Strada V. V. Stanciu 6, București, 040434, București, Roemenië
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Am avut o experiență foarte bună cu doamna profesor Corina Ionela. Este un cadru didactic empatic, răbdător și dedicat, care creează un mediu de învățare plăcut și motivant. Încurajează fiecare elev să învețe în propriul ritm, oferind sprijin și explicații clare ori de câte ori este nevoie.
Pune accent pe asimilarea constantă a informațiilor și pe îndeplinirea responsabilă a sarcinilor, contribuind astfel la formarea unor obiceiuri de studiu eficiente. Prin profesionalismul și implicarea sa, reușește să inspire încredere și dorința de a progresa. O recomand cu încredere tuturor celor care își doresc un profesor de limba română dedicat și atent la nevoile fiecărui elev.

Antwoord van Buki Meditatii
Avem rezultate remarcabile la matematică și engleză. Toamnă copil a fost pierdut cu matematica și după o lună și jumătate a luat mențiunea la olimpiada de matematică la faza locală (prof. Angel N.). La limba engleză cu ajutorul prof. Ioana P. copil a dat examenul Cambrige la nivel B2 și a luat 3 medalii la Word School cup (1 aur și 2 argint) și a calificat la etapa internațională. Mulțumim frumos pentru sprijinul acordat, atenție și răbdare. Mult succes în continuare!

Antwoord van Buki Meditatii
Recomand cu mare drag,meditațiile cu d-na Secăreanu, decurg excepțional pt cei doi copii cu cerințe speciale, sunt captați de ecran și încântați totodată....vă mulțumim și dorim și altor copii să poată profita de implicarea mediatorilor ,rămânem în contact....

Antwoord van Buki Meditatii
Robi este foarte incantat de lecțiile de matematica. De asemenea, a avut șansa s-o întâlnească pe dna Simona, care are rabdare sa explice pana este sigură ca Robi a înțeles. Foarte încântați! Recomandam cu toată încrederea!

Antwoord van Buki Meditatii
Totul merge f bine,o varietate mare de profesori de unde poti alege si prima lectie gratuita

Antwoord van Buki Meditatii
We had a good experience!
The child was delighted to have 1:1 lessons.
Thank you !!!!

Antwoord van Buki Meditatii
The course schedule is flexibile,the staff is willing to help.

Antwoord van Buki Meditatii
Fiul meu este incantat de Bianca N., ii face plăcere să lucreze cu ea și se pare că au și o chimie, ceea ce este foarte important într-o relație meditator-elev.
Mulțumim, Bianca!

Antwoord van Buki Meditatii
Profesori atenti, ce ofera explicatii practice si utile.

Antwoord van Buki Meditatii
O recomand pe d-na profesoară de engleză Lazurca Scarlat Anamaria pentru profesionalismul, răbdarea și implicarea de care dă dovadă. Este și foarte empatică, reușind să creeze o conexiune frumoasă cu copii!🥰

Antwoord van Buki Meditatii
Lucram cu domnul profesor Dragos Stroe si suntem extrem de multumiti! Are rabdare, stie sa explice pe intelesul copilului, elev in clasa a 5-a si isi ajusteaza perfect ritmul si metoda de predare in functie de cunostintele dar si de dispozitia copilului :) De asemenea este foarte flexibil in privinta programarii si reprogramarii sedintelor. Am observat imbunatatiri clare atat in rezultatele scolare cat si in atitudinea copilului fata de matematica. Recomand Buki cu toata increderea.

Antwoord van Buki Meditatii
Super profesioniști. Copilul a învățat mai ușor matematica.

Antwoord van Buki Meditatii
Am rămas plăcut surprinsă , inițial nu am mi-am pus mari speranțe în aceste lecții online, dar da.. copilul meu înțelege foarte bine lecțiile cu domnișoara Cristina . În două luni chiar a reușit să își ridice nota la teste și să fie mai încrezător la ore.
😇😇😇❤️

Experienta minunata,

Antwoord van Buki Meditatii
Sunt mulțumită de rezultatul meditatiilor

Antwoord van Buki Meditatii
Recomand cu încredere platforma BUKI . Fetița mea este încântată de profesoara ei și face cu drag orele de matematică .. Mulțumim frumos !

Antwoord van Buki Meditatii
BUKI este o platformă excelentă de meditații online, oferind profesori verificați și prima ședință gratuită. Este ideală pentru siguranță și flexibilitate. Recomand cu mare drag !

Antwoord van Buki Meditatii
Ne place lecțiile alături de doamna Diana ! Este o experienta frumoasa copilul înțelege si ii explica pe înțelesul ei este o bucurie cand este ora cu dânsa. Recomand cu toată inima. Va mulțumim

Antwoord van Buki Meditatii
Folosim platforma Buki pentru lectiile de lb romana si matematica. Am gasit, pentru ambele materii, niste oameni minunati. Maia este incantata si așteaptă, cu drag, inceperea lectiilor. Recomandam platforma Buki!

Antwoord van Buki Meditatii
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.