Mensen blijf er aub vanaf, schoenen 1 maand gedragen , zit geen zool meer onder, verschillende berichten gestuurd nu na 3 maanden nog niks gehoord, je krijgt een standaard bericht dat ivm de corona t... Toon meer

Heel slecht bedrijf. Op het eerste gezicht blij met me aankoop. Na 3 weken hele binnenkant is los en open waardoor er iets scherps uitsteekt wat tegen me voet aankomt niet prettig en zeker niet wat... Toon meer

Super schoenen die ik nu al enkele weken heb,geen zere voeten meer bij het werken,ook heel licht tov gewone werkschoenen,zouden miss wat meer zijdelingse steun mogen bieden maar miss is dit wel bij an... Toon meer

Belachelijk... bestel hier niets... Ik heb hen vandaag de laatste mail gestuurd voor de schoenen te annuleren... Als ze hier niet op in gaan zal ik een aangetekende ingebrekestelling laten opste... Toon meer

1. Werkkledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij proberen met onze producten iedereen te voorzien van een veilige en comfortabele werkomgeving. Wij willen ook een goede ervaring over brengen aan jou met onze producten en klantenservice.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Zoals gezegd een maat groter besteld…Jammer

Zoals gezegd een maat groter besteld maar nog steeds te klein dus daar zit ik met een paar mooie werkschoenen 😂😂

23 juli 2020

Beste Jan,

Dank voor je review.
Wat vervelend om te horen dat de maat niet goed is.
Je kunt de schoenen eenvoudig omruilen. Via deze link is het gehele proces in 3 stappen uitgelegd:

Mijn excuus voor het ongemak.

Als je nog vragen hebt hoor ik het graag.

Team Bulsar.nl

De schoenen zelf zijn helemaal top

De schoenen zelf zijn helemaal top, ze zitten lekker en lopen ook vooral lekker. Wat ik vooral netjes en heel goed vond is de klantenservice. Ik heb meerdere mailtjes gehad van Stefan. Hij heeft mij heel goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en dat vond ik uitstekend. Dat zie ik eigenlijk nergens anders gebeuren waar ik iets bestel. Kudos!

22 juli 2020

Beste Benjamin,

Dank voor je bericht.
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de schoenen en onze service.

Als je nog vragen hebt hoor ik het graag.

Team Bulsar.nl

Heb schoenen besteld 27/04/2020 nog…

Heb schoenen besteld 27/04/2020 nog niets binnen gekregen. Gevraagd hoe het komt via mail. Antwoordt gekregen: het is door de corona dat de leveringen aanslepen.?? Heb bestelling gedaan op een ander site en iets anders,kwam van Japan en binnen de twee weken had ik het. En het is of was daar ook corona.

1 juli 2020

Normaal een 5

Normaal een 5, maar door Corona een 4 doordat er toch een redelijk lange wachttijd bestond. Doe zo verder! Goed materiaal! Zalige werkschoenen en top kwaliteit. Van harte dank

28 juni 2020

Na 2 maanden geen bestelling

Na 2 maanden nog geen bestelling, uiteindelijk toch binnen gekregen!
De eerste communicatie per e-mail verliep spoedig, op de tweede geen reactie gekregen.

26 juni 2020

Heel slechte webwinkel

Heel slechte webwinkel

Het duurde heeel lang voor ze binnen kwamen, na drie dagen waren de schoenen kapot en ik probeer al acht dagen contact te maken met die oplichters maar er wordt gewoon niet gereageerd

24 juni 2020

Heb schoenen besteld op 15 mei..

Heb schoenen besteld op 15 mei... nog steeds niks binnen gekregen... heb contact proberen op te nemen via facebook en mail maar tot heden geen antwoord gehad....
Alleen maar een automatische schijt bericht met dat ze die berichten niet meer lezen....
Ik denk dus dat ik me geld gewoon kwijt ben!!! Dus hier zou ik niks meer kopen en mensen ook niet aanraden om hier te kopen omdat er geen communicatie is... bezorgtijd te langzaam... en heel veel onduidelijkheid

23 juni 2020

Regelrecht oplichters bedrijf al…

Regelrecht oplichters bedrijf al 2maanden aan het wachten nog steeds niks binnen contact met hun is ook niet haalbaar want ze reageren nergens op en via Facebook geven ze zelf al aan dat ze de berichten niet meer lezen dus mensen koop HIER niks!!!

22 juni 2020

schoenen 5 mei besteld...

schoenen 5 mei besteld.... maar je raad het al , nog steeds niks binnen !
Als je mail krijg je alleen maar antwoord sorry is druk , sorry zijn onderweg... maar tot op heden gewoon niks. Dus gewoon weg je €60 !!
Ik heb nu een mail gestuurd dat ik binnen 2 weken me geld terug wil anders gaan ik verder stappen ondernemen. Dus mensen bestel hier A.U.B niks !!

17 juni 2020

bete schoenen ooit

Schoenen zitten mega goed zeker ook een maatje groter pakken omdat ze klein uitvallen
Super kwaliteit !!!!!

15 juni 2020

Beste Patrycja,

Dank voor je review.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de schoenen.

Team Bulsar.nl

In maart schoenen besteld en na ruim 2…

In maart schoenen besteld en na ruim 2 maanden wachten heb ik deze uiteindelijk in ontvangst mogen nemen. Het mailverkeer met hun klantenservice was prima te noemen. Ze gaven mij snel antwoord op mijn vragen en heb uiteindelijk een compensatie ontvangen voor het zeer lang overschrijden van hun beloofde levertijd. De schoenen zitten prima al ruiken ze wel een beetje raar, maar dat kan komen doordat ze zo lang in het plastic hebben gezeten.

13 juni 2020

Beste Vincent,

Dank voor je review.
Fijn om te horen dat je de schoenen nog ontvangen hebt.
Nogmaals mijn excuus voor de langere levertijd.
Inmiddels hebben wij hier een oplossing voor en is de levertijd niet meer zo lang.

Team Bulsar.nl

Belachelijk... NIET KOPEN HIER!!

Belachelijk...
bestel hier niets...
Ik heb hen vandaag de laatste mail gestuurd voor de schoenen te annuleren...
Als ze hier niet op in gaan zal ik een aangetekende ingebrekestelling laten opstellen door mijn advocaat. Het gaat maar om een klein bedrag, maar zaakvoerders van deze firma moeten eens beseffen dat ze door dit soort praktijken mensen echt wantrouwen doen krijgen in ondernemingen...

11 juni 2020

De opvolging van je pakje kun je niet…

De opvolging van je pakje kun je niet volgen. Je weet tussen welke datum maar je ziet niet of je pakje er aankomt of welke dag. Ik had geluk dat de dochters geen school hadden, ikzelf was niet thuis.

10 juni 2020

Beste Sylvia,

Bedankt voor je review en fijn dat je je schoenen ontvangen hebt.
Mijn excuus voor het ongemak dat het destijds niet goed mogelijk was om je pakket te volgen. Wij hebben dit inmiddels aangepast met een nieuw track and trace systeem waar je je pakket beter kan volgen.

Team Bulsar

Heel slecht

Heel slecht. Al diverse mails gestuurd en krijg geen reactie tot de dag Can vandaag geen schoenen gekregen. Het zijn oplichters

9 juni 2020

Beste Sandra,

Wij beantwoorden geen mails in het weekend. Mijn excuus hiervoor. Ik heb je een mail gestuurd met informatie over je bestelling. Als je hier verder nog vragen over hebt kan je ons een mail sturen.

Team Bulsar.nl

Ik heb 2 paar schoenen bij hun besteld…

Ik heb 2 paar schoenen bij hun besteld en ik heb tot nu toe een paar netjes binnen gekregen en wel binnen de aangegeven tijd wat ze belooft hebben. Hopelijk de andere paar ook geleverd wordt!
Ze reageren netjes op je mail.
Kortom tot nu toe te vreden!

8 juni 2020

Zeer goed en vriendelijk behandeling.

Zeer goed en vriendelijk behandeling.
De levering van de schoen dat klopt redelijk van wat ze aan geven als levering datum.
Alleen de maat tabel klopt voor mijn niet helemaal. Kan ook aan mijn voeten liggen. 1e paar dat ik ontving zou de juiste maat moeten zijn. Maar echt te klein. Zat mij tenen tegen de voorkant en voelde de beschermde neus bij mijn tenen. Schoen retour gestuurd, netje een ontvangst mail ontvangen. 2e paar 2 maten groter !!! levering duurde wat langer als normaal. Voor Deze tijd heel normaal. Deze schoen zijn nu iets aan de grote kant , maar met een extra zooltje prima. Mails met vragen , werden netjes en snel beantwoord. Ook in het weekend . Dus al met al zeer tevreden over Bulsar.

2 juni 2020