Slechte service, geen reactie. Box kwijt! Geen terugkoppeling al meerdere mails geschreven krijg gewoon stug niks terug!! Ik ga hier dus ook nooit meer bestellen!!
Heel blij dat ik bundleboon gevonden heb! Yalda heeft een superleuke box samengesteld, met dingen daarin die ik zelf nooit had gevonden, maar perfect passen bij mijn zoontje. Contact met bundleboon is... Toon meer
Wat een super concept!! Net onze tweede box binnen gekregen en wat is ie leuk! Goede communicatie, fijne service en geweldige kleertjes. De styliste (Nila) is super, ze luistert echt naar wat je vert... Toon meer
Super service!! Na het leuke gesprek waarin de wensen en voorkeuren worden besproken, een onwijs gave box met kleertjes ontvangen. Alles is leuk met elkaar te combineren, en combinaties welke ik ze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gemakkelijk, gratis en snel unieke kinderkleding thuis bezorgd. Persoonlijk uitgekozen op de smaken van jou en je kind
Kerkstraat 310, 1017 HC, Amsterdam, Nederland
- +31633587692
- hello@bundleboon.com
- bundleboon.com
Ideaal voor mij en leuk voor mijn kind!
Erg fijne communicatie met Bundleboon. De setjes die ik heb ontvangen voor mijn zoon van 3 zijn ook hartstikke leuk. De kleding die net niet goed zat of niet helemaal mijn smaak is, kan je eenvoudig terugsturen. De kwaliteit van de kleding is ook goed. Mijn zoon is redelijk wild en onvoorzichtig, maar dat zie je niet terug aan zijn kleding.
Blij verraste ouders!
Nooit meer gedoe met kleding
Fijn contact, er wordt goed geluisterd en snel gereageerd. De styliste neemt echt de moeite om de stijl van je kindje te begrijpen. De box zelf was geweldig en ook met ruilen heb ik goede ervaringen. Door een wat trager proces bij DHL duurde het retourneren langer dan gebruikelijk, maar omdat ik een jas snel al nodig had, is die door Bundleboon opgestuurd voordat de retourbox was aangekomen. Ik ga zeker vaker bestellen!
Heel leuk concept
Heel leuk concept! Altijd heel blij met de kleding in de box! De stylistes zijn heel aardig en luisteren naar je wensen. Ook de prijs/kwaliteit is erg goed!
Teleurgesteld
Leuk concept.
Ik wil dit graag als kraamcadeau geven. De verpakking kwam helemaal verkreukeld toe. Ik zal dus een nieuwe verpakking moeten gaan kopen want het is nogal beschamend om dit zo af te geven. Na melding op Instagram geen alternatief aangeboden gekregen. Toch wel redelijk teleurgesteld want ik vond dit een heel leuk idee.
Perfect !
Altijd enorm blij met onze box . Superlieve stylistes en zoonlief ziet er elke keer weer op zijn best uit !
Leuke kleding en goede service!
Goede service! Leuke kleding! Onze ervaring is na 4 boxen nog steeds super goed! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt kleding binnen wat echt even anders is dan dat je zelf koopt! Ook kan je makkelijk kleding retouren wat toch niet helemaal is wat je wil hebben.
Wij hebben een aantal lievelingsoutfits dankzij bundleboon!
Super!
Super!
Enkel misschien iets meer tijd om te betalen en te beslissen. Misschien 14 dagen i.p.v 3 dagen.
Fijne service
Fijne service, goede communicatie en overleg en het resultaat met de kleding sloot perfect aan bij de voorkeuren van zowel mij als dochter. Ze heeft er de afgelopen zomervakantie veel plezier van gehad!
Mooie kledij
Mooie kledij, wel prijzig, wel levering die lang duurde maar nadat ik contact opgenomen heb was het probleem ook direct aangepakt en waren de kleren de dag nadien reeds geleverd
Excellente keuze
Excellente keuze! We hebben exact ontvangen wat wij mooi vinden! Super leuke merken, mooie variatie! Top!!

Teleurgesteld
Ik bestelde een box voor een jongen maat 98, ik stuurde een foto door van de inhoud van zijn kleerkast via mail zodat ze mijn smaak kon zien. Ten eerste kreeg ik al een foutmelding op het emailadres, het bestond niet. Dan maar via Whatsapp gestuurd naar mijn stylist, daar kreeg ik te horen dat het doorgestuurd is naar een collega. Ik heb geen intakegesprek gekregen ook geen verdere vragen via mail/whatsapp. Box aangevraagd op 27/02 en op 5/03 zelf moeten sturen met de vraag wanneer het verzonden wordt. Het was erg druk en ze konden pas de week erop verzenden. Ik ontvang mijn box en meer dan de helft is maat 4jaar of 98/104 en dus veel te groot. Uiteindelijk vraag ik voor 4 items een kleinere maat en stuur ik de box retour, ik zet er ook duidelijk op dat ze moeten contact opnemen voor ze de kleinere maten opsturen, ik wou ze namelijk alle 4 of niet aangezien het setjes waren. Mijn box op 19/03 geretourneerd en ik krijg maar geen nieuws. Op 29/03 stuur ik zelf met de vraag of ze de box goed heeft ontvangen, ze hebben nog niks gehad... Ik had mijn kasticket met track and trace bijgehouden en check het online, blijkt dat het pakket in ontvangst werd genomen op 23/03. Opnieuw gemaild en 'plots' werd mijn box teruggevonden. Mijn box met kleinere maten werd diezelfde dag nog verzonden volgens haar en ik vraag terwijl nog 'waren alle stuks in de kleinere maten nog beschikbaar?' en ze zegt 'er worden 2 items verzonden naar je.', ik leg het nogmaals uit dat ik het nochtans anders had gevraagd. Ze zegt je moet dan maar een retourticket op onze kosten vragen. Pakje werd uiteindelijk verzonden op 30/03 ipv 29/03 dus dan konden ze het in mijn ogen nog tegenhouden. Ik beslis om uiteindelijk toch 1 item te houden en stuur het andere retour en krijg dan nog een factuur met een servicekost van €4,95 voor de service die ik niet kreeg?! Ze hebben de servicekost na een mailtje wel laten vallen maar toch.. Verdict van Bundleboon misschien heb jij wel geluk met een mooie box met de juiste maat maar ik zal ze allesinds niet meer bestellen. Qua communicatie moet Bundleboon nog veel leren, ik heb veel zelf moeten mailen en erachter zitten want spontaan lukt het hen niet. Voor mij was het geen verassingsbox maar een grote teleurstellingsbox.

Aanrader!
Super leuk! Mooie merken en altijd leuke dingetjes! Door de stijltest en het persoonlijke contact weet de styliste precies wat we wel of niet leuk vinden.
Mijn 4e box is onderweg, maar dit is zeker niet de laatste! Keep up the good work @Ellen en team!🌸
Super leuk concept
Ik heb het nu 1 keer geprobeerd en ik ben fan! Zaten hele leuke items tussen! Heel mooi verpakt en merkjes die ik nog niet kende. Het terug sturen van de items die ik niet wilde houden was ook erg makkelijk. Ga het in de toekomst zeker nog eens doen!
Super service
Super service! Altijd vriendelijk en geen enkele vraag is te veel. Mooie kleertjes binnen het gekozen budget! De kleertjes zijn ook echt kwalitatief (kleur blijft goed behouden na meerdere keren wassen, pluist niet,...). Netjes verpakt,... Kortom het proberen waard!
Top!!
Super leuke kledij. Altijd een verassing. De kledij is kwalitatief heel goed , er word gekeken naar de stijl van je kind en de kleuren die hij/zij draagt.
Het andere leuke ding is , het word verpakt per outfit zodat je direct een volledig idee krijgt van de outfit!!
Wij zijn fan!
Heel gaaf concept.
Ik heb al meerdere boxen besteld voor mijn jongens :) sluiten altijd mooi aan op onze smaak. Ook erg fijn dat je op deze manier nieuwe / andere merken kunt uitproberen die je normaal niet zo snel tegenkomt. Ik ben erg tevreden.
Ze doen zich beter voor
Ze doen zich beter voor. In het eerste contact erg overdreven vriendelijk.
Wanneer je een 2e box besteld wordt de korting niet verwerkt. Met heel veel moeite wordt dat uiteindelijk toegepast.
Ze houden je niet op de hoogte van sale producten.
Wanneer je bij de 2e factuur, vraagt of je het in 2 delen mag betalen. Omdat er onverhoopt door Corona, je werk gehalveerd is.
Zijn ze bot en onvriendelijk en dreigen ze meteen met incasso bureau.
Dit deugt niet!
Ik bestel nooit meer!
Vreemd bedrijf!

Antwoord van Bundleboon
Leuk concept en vriendelijke mensen
Pas geleden voor de eerste keer een box ontvangen.
Ik was aangenaam verrast, leuke kleding en combinaties.
Vooraf een vriendelijk gesprek gehad over mijn wensen.
En er was goed geluisterd, want er zaten echt leuke setjes naar mijn smaak in.
Combinaties die ik zelf nooit echt zou durven maken, maar stond mijn dochter echt super!
De maten waren ook goed.
De prijzen van de kledingstukken zijn hoger als gemiddeld, maar dit wist ik van tevoren.
Door black friday zat er een leuke korting op de kleding.
Zelf zou ik anders nooit 40 of 50 euro aan een trui uitgeven.maar door de korting vond ik het betaalbaar.
Als er weer een leuke actie is ga ik zeker nog een box bestellen.