Saldo is al enkele maanden zoek. Vervolg op 2 eerdere klachten/reviews…
Vervolg op 2 eerdere klachten/reviews over het zelfde probleem. De kwestie ("rekeningsaldo is op onverklaarbare wijze verdwenen") loopt nu al enkele maanden. Na elke review op Trustpilot binnen t uur een empathische reaktie in de trant van:".....goh, we begrijpen heeeeeelemaal hoe vervelend dit voor je moet zijn...., en oh,oh,wat akelig toch", en vervolgens wordt het telkens oorverdovend stil.
Daarom op 26 Jan 2025 maar weer eens de volgende dringende mail naar de support desk gestuurd.
"Bijna 3 weken geleden dat ik deze case voor de zoveelste keer onder uw aandacht bracht. Bedenk even dit: in mijn geval gaat het maar om €100, maar stel je eens voor dat het om een veel groter bedrag gaat. Niet ondenkbaar voor een exchange/broker.
Ik zou daar wel van wakker liggen. Jullie niet? Op Trustpilot scoort Bybit een magere 2,3 van de 5. Dat is echt heel erg slecht.
Kom op, neem jezelf voor de verandering eens serieus, geef er even 5 minuten aandacht aan en los het gewoon op. Hoe moeilijk kan het zijn. Heb ik na 2 dagen geen bevredigende reaktie dan wordt deze tekst toegevoegd aan mijn eerdere reviews op Trustpilot en andere websites. Kijk, mij zijn jullie met dit geklungel kwijt als klant, maar...... Kortom, laat het voorspelbare empathische geneuzel maar zitten en laat zien dat het Bybit echt wat interesseert. Hoe? Regel het gewoon"
En tja, t wordt voorspelbaar. Niks.
Nu weet ik al, dat Bybit gaat vragen om mijn casenummer, dus Bybit, let goed op: mijn case nr is 14801272. Niet meer vergeten, hè
En, oh ja, ga nu niet vertellen, dat ik gewoon kan chatten met de toegewijde helpdesk, want dat kan helemaal niet. Je kunt nl helemaal niet chatten over een klacht die al in behandeling is. Kastje naar de muur en vice versa.
Vervolg 9 febr 2025
Saldo is eindelijk terug op de rekening. Geen enkele verklaring. Vele maanden en tientallen uren mee bezig geweest. Waardeloze en kennelijk zwaar onderbezette helpdesk. Als t goed is heb ik over enkele dagen mijn geld weer op de rekening staan. Dan snel de account opheffen en NOOIT MEER BYBIT.
3 februari 2025