Så fine små øreringe med et hjerte og node i midten. Vores datter går på musikefterskole, de havde premiere i går på deres performance og hun fik efterfølgende øreringene, som hun blev meget glad for... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har handlet hos ByChristina flere gange og bliver stadig lige positivt overrasket. Udvalget er stort, smukke ting og til at betale selvom kvaliteten er i top. Og så er indpakningen oveni fantast... Toon meer
Min kone og jeg har handlet smykker flere gange hos Christina i Holbæk, vi er altid blevet betjent at smilene og imødekommende personale. Vi har altid fået kyndig hjælp og vejledning som passer til... Toon meer
Der er altid god service , man bestiller den ene dag og smykket er fremme den næste og hvis man bestiller charms til 2 forskellige ringer de og høre om der er sket en fejl , det syntes jeg er fin ser... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos CHRISTINA er vi stolte af at være en dansk smykkevirksomhed med hjertet dybt forankret i den danske designtradition og håndværk. Hver eneste kollektion, vi skaber, tager udgangspunkt i vores passion for at levere smykker, der både udtrykker personlighed og fremstår som små kunstværker. Alle vores smykker bliver designet i Danmark, og vi sætter en ære i, at hvert stykke er en unik kombination af kvalitet og detaljerigdom. Hvert smykke fra CHRISTINA er håndlavet og skabt med øje for både kvalitet og detaljer. Vi tror på, at smykker skal have personlighed, og derfor skaber vores håndværkere hvert smykke med den største omhu og præcision. Processen bag vores smykker betyder, at hver ring, halskæde, armbånd eller ørering fremstår som et lille unikt kunstværk, hvor ingen to stykker er helt ens. Vi bruger kun de fineste materialer, som Sterling sølv og guld, og vi tilbyder både klassiske og moderne designs, der passer til enhver stil. Vores sortiment dækker et bredt udvalg af smykketyper, hvor du finder alt fra elegante fingerringe og tidløse øreringe til sofistikerede armbånd og halskæder. Vi tilbyder også smykkesæt og charms, der giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige udtryk. CHRISTINA-smykker er skabt til kvinder, der sætter pris på dansk design og unikt håndværk, og som ønsker smykker, der både kan anvendes til hverdag og særlige anledninger.
Contactgegevens
Cypresvej 8-10, 7400, Herning, Denemarken
- Kundeservice@bychristina.com
- bychristina.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jeg har kun oplevet go service og…
Jeg har kun oplevet go service og omsorg for mine bare ved bestilling
Smukke produkter
Smukke produkter, hurtig levering og fin indpakning.
God service og levering
Rigtigt hurtig levering. Fint design. Alt ok.
Læderarmbånd
Læderarmbånd lavet af et stykke snor beklædt med et meget tyndt lag læder.
Jeg har et slim læderarmbånd, nu har det fået nogle revner, når jeg har sat nye charms på og skind laget er gået af.
Det anmeldelsen drejer sig om er :
Armbåndet består kun af et meget tyndt lag læder, ca 1 mm tyndt, indenunder er der bare en tyk snor. Det kalder jeg IKKE et læder armbånd men et stykke snor med læder på.
Købte nogle øreringe som jeg er meget…
Købte nogle øreringe som jeg er meget glad for.
Bestilte og de var der 2 dage efter i flot indpakning.

Nemt og hurtigt behandling af min ordre
Nemt og hurtigt behandling af min ordre

købt online
købt online.
Fået hvad jeg ville have
Det er pænt, får hvad man betaler for

Flotte smykker hurtige modtagelse
Flotte smykker hurtige modtagelse

Fantastisk hurtig forsendelse.
Fint og forsvarligt pakket ind og forsendelsen var helt i top.
Køber helt klart derfra igen ✨

Antwoord van CHRISTINA
Dejlig nemt at bestille,hurtig levering…
Dejlig nemt at bestille,hurtig levering og prima varer

Flotte smykker
Flotte smykker, super søde medarbejdere ved kundeservice 🫶👌

Hurtigt levering
Hurtigt levering.
Stort udvalg. Fandt lige præcis det jeg godt kunne tænke mig.
Elsker smykker fra Christina.

Antwoord van CHRISTINA
Det er rigtig godt og hurtigt service.
Det er rigtig godt og hurtigt service.
Jeg kan godt anbefale 😊

Armbånd med vedhæng
Købte et armbånd i forgyldt guld med vedhæng til. Kom i en rigtig fin smykke skrins æske. Er fuldt ud til freds med både forsendelse og varen.

Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling. Fremragende service og produkter i topkvalitet. Tak til hele teamet!

Antwoord van CHRISTINA
Jeg fik en ring som jeg synes var smuk
Jeg fik en ring som jeg synes var smuk. det var bare en lille størrelse som kun kan gå på min lillefinger.

Antwoord van CHRISTINA
Super fin oplevelse havde det købte…
Super fin oplevelse havde det købte dagen efter.

Antwoord van CHRISTINA
Fin og hurtig levering..kan godt…
Fin og hurtig levering..kan godt anbefale Christina smykker.

Antwoord van CHRISTINA
Lees meer over geverifieerde reviews.