Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De varer jeg har købt er både smukke og af god kvalitet. Derfor positiv oplevelse ved mit første køb. Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller hos BY Elines☺️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og modtaget mine vare som var pakket meget fint så der er passet godt på mine skrøbelige julestjerner under transporten. De er så smukke og fine og god kvalitet - stor anbefaling herf... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig butik, dejlig overskuelig hjemmeside🤩 Og en rigtig god betjening. Lidt for en hver smag, især med smykkerne, der er også lidt at vælge imellem til den yngre generation.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En positiv oplevelse. Meget hurtig ekspedition. Lækker Strikkering, som er i brug.

Bedrijfsgegevens

1. Handwerkkunst
  2. Tassenwinkel
  3. Mandenleverancier
  4. Winkel in modeaccessoires
  5. Sieradenwinkel
  6. Garenwinkel

Geschreven door het bedrijf

BY Elines er en webshop og livsstilbutik med lækker keramik, unikke malerier, bolig design, kurve flet, fairtrade produkter samt strikke tilbehør. Hos os er kunden og den gode oplevelse altid i centrum. Vi er drevet af passionen til lækkert design, godt håndværk samt bæredygtige produkter. Alle er ting som går godt hånd i hånd og er grundlaget bag BY Elines. Vi bestræber os på at vælge produkter der matcher den nordiske stil og de nuværende trends til glæde for vores kunder. Vi har bla. forhandlingen af Fairtrade Bolga kurve fra Hammershus Fairtrade, Faitrade smykker fra KAZURI Scandinavia, bæredygtige kurve/tasker fra Madam Græskar og de lækre uldplaider fra bySkagen. Vi glæder os til at byde jer velkommen som kunde i vores shop og butik. Se mere på www.byelines.dk

4,6

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De varer jeg har købt er både smukke og…

1 april 2026

Antwoord van BY Elines

Tusind tak for anmeldelsen, Dejligt at høre du er tilfreds, det er meget vigtigt for vores lille virksomhed med tilfredse kunder. Tusind tak for anmeldelsen. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde igen :-)

En positiv oplevelse

29 maart 2026

Antwoord van BY Elines

Tusind tak for din fine anmeldelse, det glæder os meget du havde en god oplevelse, det er meget vigtigt for os :-) God strikke lyst :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

alf var som aftalt/forventet..

alf var som aftalt/forventet... rigtig fint

5 december 2025

Hurtig levering og fint produkt

Hurtig levering og fint produkt

7 december 2025

Antwoord van BY Elines

Hej Susan, tusind tak for anmeldelsen, Dejligt at høre du er tilfreds, det er meget vigtigt for vores lille virksomhed med tilfredse kunder. Tusind tak for anmeldelsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og modtaget mine vare…

De er så smukke og fine og god kvalitet - stor anbefaling herfra.

7 december 2025

Antwoord van BY Elines

Hej Louise, tusind tak for den fine anmeldelse, Dejligt at høre du er tilfreds, det er meget vigtigt for vores lille virksomhed med tilfredse kunder. Tusind tak for anmeldelsen

Pålidelig

Hurtig og pålidelig

27 oktober 2025

Antwoord van BY Elines

Tusind tak for anmeldelsen, det glæder os meget du er tilfreds :-)

Hurtig ekspeditionen

Hurtig ekspeditionen . Varen var hurtig fremme uden problemer

12 oktober 2025

Antwoord van BY Elines

Tusind tak for anmeldelsen, dejligt at høre du er tilfreds, det glæder os rigtig meget :-)

Fine varer

Fine varer, som jeg håbede!

4 september 2025

Antwoord van BY Elines

Tak for anmeldelsen, dejligt at høre du er tilfreds, det glæder os meget. :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

fik en virkelig dårlig lavet taske, og har derefter prøvet at komme i kontakt med jer uden held

26 juli 2025

Antwoord van BY Elines

Hej Rebecca, det kan vi ikke forstå, der er ikke modtaget hverken e mail eller telefon svarer besked fra dig. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, og hvis du har modtaget en varer som ikke er i orden kan den selvfølgelig altid returneres. Vi ser frem til at blive kontaktet af dig mange Hilsner Morten, BY Elines

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sehr schneller Versand nach…

Sehr schneller Versand nach Deutschland, Sonntag bestellt, Mittwoch schon da. Die Korbtasche sieht sehr hübsch aus, die Beschenkte ist begeistert.

20 juli 2025

Antwoord van BY Elines

Vielen Dank für die nette Bewertung, es freut uns sehr, dass Sie zufrieden sind :-) mfg Morten, BY Elines

Nem og hurtig

Virkelig hurtig håndtering af ordren

31 mei 2025

Antwoord van BY Elines

Tusind tak for anmeldelsen, det glæder os meget :-)

Meget tilfreds

Super godt produkt, god pris og hurtig levering!

17 maart 2025

Antwoord van BY Elines

Hej Ida, tusind tak for den fine anmeldelse, vi er super glade for at du er tilfreds:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen levede helt op til forventning

Varen levede helt op til forventning, og var pakket godt og forsvarligt ind
Anbefales herfra.

24 januari 2025

Antwoord van BY Elines

Hej Susanne, tusind tak for den fine anbefaling og anmeldelse, tilfredse og glade kunder er utrolig vigtigt for os, tusind tak Hilsen Morten, BY Elines

Lees meer over geverifieerde reviews.