Byens Bilpleje.com Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik lavet rustbeskyttelse på spritny bil i Taastrup afdelingen af Byens Bilpleje. Den blev efterfølgende udtaget af FDM til check og de vurderede arbejdet til at være hel korrekt udført. Fik d... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Byens Bilpleje Nørresundby. Netop fået lavet 2 komplette Suvo behandlinger på vores Augo og VW Up. Begge lige tjekket ved FDM ifbm stikprøvekontrol. Begge udført uden anmærkninger 👍 Flot arbejde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi afleverede hver især 2 Mazda CX30 machine grey og soul red crystal hos Byens bilpleje, Taastrup afd. Vi fik en keramisk coating behandling og modtog vores biler som nye ved afhentning, fantasti... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I forbindelse med en forsikrings sag afleverede jeg min Nissan der skulle have lakeret bagklap & ny b.kofanger. Der blev bedt om ikke ar komme i vaskehal grundet ridser. (Jeg er autolakere selv.) Jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vores vision er at samle alt omkring bilens kosmetiske vedligholdelse på ét sted. Som kunde behøver du derfor kun at henvende dig ét sted, hvilket ofte en stor fordel i en travl hverdag. Hos Byens Bilpleje er vi specialister i kosmetisk klargøring, autolakering, buleudretning, udskiftning af autoglas og rustbeskyttelse af bilens undervogn

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Keramisk Coating - Taastrup

Jeg fik lave en keramisk coating på min bil og jeg må ærlig indrømme at jeg var meget imponeret over kvaliteten og behandlingen (både mig og bilen). :)
Søde og venligt personal der gerne vil give lidt ekstra for god service. Og så er kvaliteten af deres arbejde ultimativt den bedste jeg har oplevet. Kan varmt anbefales. (Jeg var ved afdelingen i Taastrup, 2630)

4 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anvende ikke firmaet, men!

Anvende ikke firmaet. Men på en stille vej med blinde vinkler måtte min kæreste og jeg her til aften springe for livet for en bilist der kørte yderst hasarderet i en af deres firmabiler.

28 augustus 2025

Perfekt reparation

Jeg havde en mindre skade på et skørt under døren på min røde Mazda MX5. Farven hedder Velocity Red og er en tre-lags lakering som er notorisk svær at reparere på. Det lykkedes over al forventning for Byens Bilpleje på Odensevej i Odense; faktisk er det helt umuligt at se at der nogensinde var en skade. Desuden er personalet både venlige og professionelle. Tak for det!

11 augustus 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Malerstøv på bilen

I forbindelse med en garantisag har jeg haft min Tesla inde for at få lavet en bule hos Byens Bilpleje i Nr. Sundby. Aftalen var at bilen skulle laves på 3 dage. De første 2 dage står den udenfor på parkeringspladsen uden at blive rørt ved hvorefter de ringer og siger de ikke kan nå det til den aftalte tid. Fair nok det er sommerferie, men det kan man også planlægge sig ud af.
Bulen bliver spartlet og malet uden anmærkning, men desværre bliver bilen ikke dækket ordentligt af under malingen og jeg står bagefter med en udgift på 1500,- til at få fjernet mlerstøvet, der ligger som et fint lag der hvor bilen ikke har været dækket ordentligt af. Det er sjusk.

25 juli 2025

Din bils bedste ven

Jeg købte en brugt elbil og interiøret havde en del pletter og mærker fra den forrige ejer. Jeg ville umiddelbart forhøre mig om, hvordan pletterne kunne fjernes, og hvornår Byens Bilpleje Esbjerg ApS havde tid. De tog sig prompte af interiøret uden tidsbestilling. Interiøret var 100% pletfri og servicen var utrolig venlig og imødekommende. Meget anbefalelsesværdigt.

30 juli 2025

Nørresundby

Byens Bilpleje Nørresundby skulle omlakere en skade på min fabriksnye bil, da den kom med en fejl. Det var et solidt og professionelt stykke arbejde der blev udført, man kan ikke se at lakken har været beskadiget. Et super godt stykke arbejde.

24 juni 2025

Super bilpleje

Jeg har fået min bil poleret og rengjort ud og indvendigt, det kaldes en guldpakke,og det var ved Byens bilpleje i Sønderborg,mine bekendte spørger mig om jeg har fået ny bil. Det er super flot lavet,og jeg kan anbefale dem til andre.

11 juni 2025

Fik coatet min id3 i Taastrup

Fik coatet min id3 i Taastrup. Fin pris, godt resultat og fremragende personlig betjening af Ejup, bestyreren.
Jeg er mildest talt imponeret over serviceniveauet, professionalismen og passionen for bilpleje/coating. Ekstremt fair priser. Byens Bilpleje i Taastrup får mine største anbefalinger, og jeg kommer uden tvivl til at være kunde i forretningen.👍😊

29 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Resultatet er intet mindre end fremragende!

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Byens Bilpleje i Køge. Martin og hans team har udført et omfattende stykke arbejde på min Tesla Model 3, herunder af- og påmontering af diverse dele, reparation og lakering af frontkofanger, bagklap, dørpanel, forskærme og fordør. Derudover blev begge sidespejle udskiftet, dækkene skiftet og bilen synet.

Resultatet er intet mindre end fremragende! Lakarbejdet er udført til perfektion med en glans og finish, der får bilen til at fremstå næsten som ny.

Martin er utroligt serviceminded og lyttede til alle mine ønsker og behov under hele processen. Hans team arbejder med en dedikation, der tydeligt afspejles i det flotte resultat. Hele forløbet har været problemfrit, og servicen har været i top fra start til slut.

Martin er uden tvivl den bedste samarbejdspartner! Hans professionalisme, øje for detaljer og mega god kundeservice gør hele forskellen.

Endnu en gang tusind tak til Martin og resten af teamet! Jeg kan varmt anbefale Byens Bilpleje i Køge til alle, der ønsker topkvalitetsservice, professionelt udført arbejde og en kundeoplevelse ud over det sædvanlige.

31 maart 2025

Anmeldelse af afdelingen i Køge

Anmeldelse af afdelingen i Køge.
Hentede min bil i går efter at have haft den til coating af lak, glas og fælge. Jeg må blot sige, at Kasper og hans team (Mikkel der lavede min bil) fra modtagelse til aflevering af det færdige projekt, har været lige efter forventningerne.

Man blev mødt med et smil og en god service. Ved afhentning blev selv små stenslag i lakken udbedret som en ekstra service, ligesom den kontinuerligt blev gennemgået for småting og aftørring.

Spørgsmål og sparring om vedligeholdelse til anvendelse af produkter ved vask i hånden, ville Kasper hellere end gerne svare på.

Jeg kan varmt give mine anbefalinger til andre, som ønsker at få beskyttet deres bil af kyndige klargøringsfolk.

25 maart 2025

Very good job

Very good job.
I can recommend.
Was exchanging back glass in my TM3.
I’m writing review after 1 year of my service.

Don’t expect a beauty lounge with coffee 😂 there guys really hard work ;).

22 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt service og godt arbejde!

Jeg havde en bule som blev fikset i Sundsholmen 4 nørresundby(Aalborg)
De var i kontakt med min forsikring jeg skulle blot tage billeder og aflevere bilen.

Sidste gang lånte jeg en bil, uden problemer men denne gang var det ikke nødvendigt.

Da jeg skulle hente bilen blev jeg forsinket men det var intet problem, de sørgede for at jeg kunne få fat i nøglen selv en halv time efter luk.

Bulen blev fikset og kan ikke ses. Tilkøbte en vask som var meget tiltrængt, og sikke bilen skinnede da jeg hentede den.

Tak til Marco for den mega gode service og positive behandling.

19 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige hentet min bil i Taastrup…

Har lige hentet min bil i Taastrup efter den er blevet rustbeskyttet og fået lakken renset og lakforseglet med keramisk coating. Indvendigt i bilen er tekstiler blevet coatet og kabinen flot rengjort. Meget flot arbejde. Næsten som at få en ny bil.

19 maart 2025

Top service!

Det har været et super godt forløb med en coating mm. Servicen er helt i top og jeg giver Byens Bilpleje på Dynamovej de bedste anbefalinger.

12 december 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.