Ik had dingetjes gekocht in de sale. Kreeg het binnen en alles was te groot (armbandjes en enkelbandjes). Doordat het in de sale was op dat moment heb ik alle 5 de dingen niet kunnen retourneren en mo... Toon meer
Fantastische service! 1 van mijn items was per ongeluk in de verkeerde kleur gestuurd maar dit is echt super netjes opgelost, ook is er heel goed contact te zoeken, er wordt snel gereageerd! En de art... Toon meer
Ik had bijhink besteld. Maar kwam geen bestelling binnen daarna gemaild en kreeg te horen dat mijn bestelling niet meer te krijgen was en mocht andere scunsie's uitzoeken voor hetzelfde geld. Daarna w... Toon meer
Trendy en betaalbare sieraden, accessoires en meer! Sieraden zoals oorbellen, armbanden, kettingen en ringen. Accessoires zoals scrunchies, tassen etc. ByHink vind het belangrijk dat iedereen de laatste trends kan bemachtigen, daarom hanteren wij lage prijzen maar wel hoge kwaliteit!
-, -, -, Nederland
- -
- byhink@gmail.com
- byhink.nl
Perfect
Snelle verzending en erg klantvriendelijk.
Zou er zo nog eens wat besteld. Dus allemaal even wat besteld!!!🩷
Besteld maar niet op voorraad
Wat spullen besteld, helaas was iets al niet op voorraad (voor aankomst gemeld) later erachter gekomen dat verkeerd product gestuurd is en het bestelde product niet op voorraad was en er zaten helaas veel losse draadjes aan de tasjes. Hoop dat dit wel nog netjes opgelost zal worden😊
Bewerkt: is netjes opgelost en krijg een ander ringetje🥰
snelle service en superleuk verpakt
snelle service en superleuk verpakt, echt een cadeautje om te ontvangen!
Goede service! En de bikini zit top! Had de bikini meteen in een ander kleurtje ook besteld ;)
Goed
Ik vind het een leuke betaalbaar bedreigde maar ik heb een ketting gekregen en die is helaas stuk gegaan. Voor de rest helemaal goed.
Super leuk site..
Ik had een hele leuke enkelbandje gezien op de site en besteld. Is het in echt nog veel leuker. Goede kwaliteit en heel snel geleverd.
In de verpakking een leuk kaartje erbij met een dankjewel voor de aankoop en 10%korting op de volgende bestelling. Top!!
goede service en snelle levering
Snelle verzending super lieve meid die…
Snelle verzending super lieve meid die het verkoopt! De spullen zijn hele goede kwaliteit 🫶
Mooie oorbellen
Mooie oorbellen, kleding en tasjes. Heel tevreden! Reageert snel op je bericht
Leuk assortiment, blij met de bestelling!
Tevreden over de producten, heel gezellig verpakt (echt een cadeautje voor mezelf!)
Snelle levering leuk verpakt
Heel anders dan foto
Ik voel me best wel opgelicht ik snap dat als ik een sweater in de sale koop niet alles kan verwachten, maar een hele andere kleur krijgen en een silvers inplaats van goude rits vind ik toch wel een beetje oplichterij….

Antwoord van ByHink
Verzending
Heb 1 week geleden een tas besteld. Op de site staat dat producten binnen 1 tot 3 dagen worden verzonden. Nog steeds niks binnen gekregen.

Antwoord van ByHink
super snelle levering en goeie kwaliteit
super goeie kwaliteit, snel geleverd en lief kaartje erbij.
Snel afgeleverd en leuke verpakking!!
Snel afgeleverd en leuke verpakking!!! Zeker doen!!