Scherm werkt niet en verbind niet al aantal keer een mail verstuurd en dms verstuurd maar krijg nergens antwoord op erg jammer dit slechte service ook en €70 kwijt

Heb er echt zoveel spijt van. Dat ik het heb gekocht door alle reclames en promotie filmpjes, nooit meer!!! Product kwam binnen en werkte niet zoals het beschreven werd, kreeg steeds een zwarte s... Toon meer

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heb er echt zoveel spijt van dat ik het…

Heb er echt zoveel spijt van.
Dat ik het heb gekocht door alle reclames en promotie filmpjes, nooit meer!!!
Product kwam binnen en werkte niet zoals het beschreven werd, kreeg steeds een zwarte scherm en terug sturen is geen optie die hele adress in china is een no go of komt nooit aan of het raakt kwijt waardoor je het dan helemaal kan vergeten kort gezegd het is je eigen probleem retourneren komt er ook nooit van product werkt niet na behoren en verdere hulp krijg je niet echt verspilde geld raad het nietttttt aaaaaannnnn begin er niet aan.

5 juni 2024

Echt een afrader!

Een paar maanden geleden een scherm besteld, nu is het snoertje kapot. Reageren helemaal nergens meer op en het snoertje kan je nergens kopen! Ontzettend slecht! Wel tijd om de zooi te promoten etc maar reageren ho maar! Voor ons nooit meer :)

30 mei 2024

Graag zsm reageren met een…retourformulier

Al 2 dagen probeer ik contact te leggen. Netjes krijg ik een ontvangstbevestiging dat het wat langer kan duren. Prima, vervolgens krijg ik vandaag uw product is onderweg?!!! Na 10 dagen heb ik het product eergisteren ontvangen en meteen contact gelegd dat ik het wil retourneren. Iedereen heeft 14 dagen herroepingsrecht. Hier hoef je geen eens een reden voor te hebben. Graag zsm reageren met een retourformulier.

Waarom deze 1 ster review? Krijg net met grote verbazing een e-mail dat jullie mijn e-mail op de spamlijst hebben gezet. Ongelooflijk! Wat een oplichterspraktijken! AUB NIET BESTELLEN! Voorkomen is beter dan genezen had ik maar naar me gevoel geluisterd twijfelde zag de reviews maar wat een grote fout!!!

18 juni 2024

Onmogelijk om te retourneren

Op de website staat "100 dagen proberen", in het retourbeleid staat "30 dagen retour termijn". Maar als je binnen 30 dagen het retour meldt krijg je een mail waarin de retourtermijn 14 dagen is, maar dat je het uit coulance mag terug sturen naar een onmogelijk adres in CHINA! Het kan volgens hen ook makkelijker als je foto's stuurt van de CarPlay met beschermingsfolie. Daarna hoor je niets meer....

Oplossing; uiteindelijk ontving ik een DHL QR code om het pakket binnen Nederland terug te sturen en na enkele dagen het aankoopbedrag terug gestort.

23 mei 2024

Slechte service

Ik wilde mijn bestelling annuleren, nou dat kon niet meer dus ik moest hem als het thuis bezorgd zou worden terug sturen, ik wederom contact gezocht en er werd moeilijk gedaan. Nu krijg ik een retouradres in China terwijl er op internet staat dat ze er eentje hebben in Nederland. Zou hier niet bestellen als je twijfelt over de aankoop.

19 mei 2024

groot scam

groot scam die zelfde scherm merk en als staat voor 30 euro op aliexpress niet kopen en duur heel lang tot als het bezorgd is dat betekend dat het gwn een drop shipping website is

8 mei 2024

Heb 2 carplays gekocht voor beide…

Heb 2 carplays gekocht voor beide dochters.
Nu is binnen 60 dagen de stroompoort in de ene carplay kapot.
Wil die laten repareren want ze adverteren met 2jaar garantie en 100 dagen retour sturen maar nu mag ik een nieuwe kopen want het retourbeleid is 14 dagen!!! Wel krijg ik 30% korting Whahaha wat een belachelijk voorstel.
Wil gewoon dat deze gemaakt word valt nog wel gewoon in de garantie! Gelukkig ben ik rechtsbijstand verzekerd. Ik zou hier niks kopen lieve mensen trap er niet in!! Het is onder valse voorwendselen!

28 maart 2024

Goede service!!

Had een carplay besteld zonder achteruitcamera en had later toch beseft dat ik het met een camera wil. Hiervoor ben ik in contact gekomen met Anne en ze heeft me er goed bij geholpen om er toch te verzorgen dat ik het camera erbij zou krijgen ipv mijn bestelling te retourneren. Super goede en snelle service!

1 maart 2024

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. In het begin kwam ik er niet uit maar met de klantenservice was het zo geregeld. Je moet de inbouw speaker uitzetten op het scherm en dan krijg je wel geluid via de boxen

19 februari 2024

Het navigatiesysteem voor mijn zus…

Het navigatiesysteem voor mijn zus gekocht. Ik werd zeer goed geïnformeerd over de levering. Op vragen via mail werd direct gereageerd. Mijn zus is er heel erg blij mee. In haar oude auto een modern navigatiesysteem die gepaird kan worden met haar iPhone, is fantastisch. Het pairen was makkelijk en rijdt ze rond met haar eigen Spotify muziek. Een aanrader 👍

4 december 2023

Super service van Lisa

Ondanks verkeerde behandeling mijnerzijds had Lisa begrip en heeft mij een vervangend apparaat gestuurd waardoor ik nu geniet van alle Google instellingen die ik daarvoor alleen op mijn telefoon had.
Chapeau voor Lisa

15 december 2023