Fantastische collectie - Retourzenden is drama
Fantastische collectie. Maar pas op als je online koopt - retourneren is een drama. Pas na vele weken en na het dreigen met juridische stappen kreeg ik de aankoopsom terug.

Antwoord van Bynooni
Hey babes, wat fijn dat je even bij bynooni kijkt! ik ben naomi en ik kan nog steeds niet geloven dat mijn droom werkelijkheid is geworden: een webshop vol stainless steel sieraden die betaalbaar zijn en lang mooi blijven. elk sieraad kies ik met liefde uit, zodat jij iets kunt vinden dat echt bij je past en je laat stralen. het betekent ontzettend veel dat je mijn shop bezoekt en misschien iets hebt gekocht. jouw ervaring en mening helpen mij om te groeien en nog meer mensen blij te maken met mooie sieraden. als je een momentje hebt, zou ik het superlief vinden als je een kleine review achterlaat. het kost maar even, maar het betekent de wereld voor mij en helpt anderen om met een gerust hart iets moois te ontdekken. dankjewel dat je bynooni een plekje geeft in je dag en dat je mijn droom steunt. liefs, naomi 🤍
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Bynooni
Bynooni is echt een super leuke website en ze doet zo haar best en is mega lief, ik zou zeggen kijk op haar website en ga lekker shoppen !
betaalbare sieraden nogsteeds erg blij met mijn sieraadjes en ze zijn nogsteeds mooi!! zeker stainless steel echt een aanrader voor als je goede sieraden zoekt voor niet al te duur!! ik ga zeker nog eens bestellen xxxxx
By Nooni is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Ik had 2 bestellingen achter elkaar geplaatst. Vervolgens is er vanuit By Nooni contact met mij opgenomen met de vraag of de bestellingen in 1 verpakking verzonden konden worden. Daardoor heb ik maar eenmalig verzendkosten hoeven te betalen. De overige verzendkosten zijn netjes teruggestort.
Super fijne, mooie en kwalitatieve sieraden! Verkleuren niet en ik douche, zwem en doe alles ermee! 🥰😍 ik ben verliefd op de sieraden van bynooni want ze zijn ook gewoon nog eens goed betaalbaar en worden altijd snel geleverd nu 3x besteld en binnen 4 dagen al binnen! En altijd leuk ingepakt 🤩🤩 echt een feestje als het binnenkomt!
1ste keer besteld, snel duidelijk hoe bestellen en verzenden werkt. Supermooi ingepakt. Ik had alsnog een vraag en werd vriendelijk en snel geholpen! Hier gaan we dus vaker bestellen! Bedankt voor het welkom voelen bij jou online store!
Ondertussen meerdere oorbellen hier besteld. Fantastische kwaliteit! Alle oorbellen zijn na zonvakanties (lees: Turkije en Bulgarije) nog heel mooi. Geen verkleuringen op de sieraden maar ook niet in het oor. Superfijn!!!
Ik had een ketting en oorbellen bestelt maar die bleken niet staniless steel te zijn terwijl dat wel op de website stond en mijn pakketje werd pas een 2 weken na dat ik mijn bestelling had geplaatst bezorgt...
Heel jammer en zonde van die 30 euro💔

Antwoord van Bynooni
Ik ben zo blij met mijn bestellingen van ByNooni! De sieraden zijn niet alleen supermooi, maar ook duidelijk met veel zorg en liefde gemaakt. De kwaliteit is top alles voelt stevig aan en ziet er precies zo uit als op de foto’s. Het verkleurt ook niet! Daarnaast was de service geweldig: snelle reacties, vriendelijk contact en mijn pakketje werd mooi verpakt geleverd. Echt een enorme aanrader als je op zoek bent naar unieke, stijlvolle en betaalbare sieraden! 🩷
Super leuke sieraden, ik heb al 2x hier besteld en de sieraden blijven super mooi! Zelfs mee gezwommen en onder de douche mee geweest en mijn sieraden zijn nog steeds mooi en niet verkleurd! Heel blij mee!
Mooie producten, goede prijs, snelle levering en professioneel contact. Ik weet niet wat je meer zou willen.
O ja, extra bonus: ik krijg altijd complimenten over mijn sieraden.
Leuke sieraden, ik heb een fish bracelet en een aantal ringen besteld super blij mee en heel erg mooi 💓🤩😁 echt een aanrader