Alles. Ze doen zich voor als fijnde bedrijf in Amsterdam. Heel slechte spullen. Dan leveren ze ook nog het verkeerde en dan krijg je ook nog elke keer reactie dat zij alles goed doen. Niet dus. En dan... Toon meer

SLECHT BEDRIJF! Slechte Spullen uit China. Valse beloftes! Heb lederen schoenen besteld van gerecycled leer. Na hele late levering kwamen plastic schoenen binnen. Kon deze echter niet terugsture... Toon meer

Inderdaad, ze promoten mooie kleding. Maar niks is minder waar. Afzender waar het vandaan komt staat er niet bysoof nee, afzender onbekend, alleen dat klopt al niet. Haar berichtjes die ze stuurt... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Ik ben Sophie (woonachtig in Boxtel, Noord Brabant), taartjes liefhebber in hart en nieren. Ik sta helemaal paraat om voor jullie de fijnste baksels te maken. Dit doe ik voor verjaardagen, bedrijven, baby-showers, kinderfeestjes en partijen. Neem een kijkje in mijn creaties of neem contact met mij op en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Niks is standaard, alles wordt op maat gemaakt.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Gezondheid schoenen

Heb gezondheid loopschoenen gekocht maar geen houden in de schoenen, geen goed materiaal, helaas straks betaald en leveranciers uit Japan, wat bij bestelling niet te zien was. Ik persoonlijk koop geen artikelen meer van bysooff.

15 april 2023

Misleidend.

Ook ik dacht dat dit bedrijf in Amsterdam gevestigd was. Dat is dus misleidend. Gelukkig was het product achteraf niet op voorraad en ik kreeg netjes een email of ik erop wilde wachten of niet. Dat wilde ik niet en toen heeft men mij het aankoopbedrag binnen 3 dagen teruggestort.

17 januari 2023

Waardeloos

Waardeloos, bestel hier niets.
Alles op deze site is nep.
Bestel je een lamp voor 50,00 euro, krijg je een plastic prul van nog geen 5,00 euro.
Je krijgt wel contact, maar dat eindigt dus in een hoop onzin!
Oplichters zijn het bij bysoof.

4 januari 2023

Babyshower Cupcakes

BySooff heeft een aantal keer cupcakes verzorgd voor een babyshower. Super lekkere, verse en Pinterest-waardige creaties.

17 september 2019

Lekker en mooi gebak!

Super lekkere/mooie zoetigheden. Lieve meid die met alleen maar met passie en veel liefde voor je bakt! Denkt fijn met je mee qua keuzes. Zeker een aanrader!!

Meer dan tevreden

Wil je er zeker van zijn dat de taartjes of andere baksels meer dan lekker zijn? Dan ben je bij Bysooff zeker aan het goede adres! Sophie levert altijd top kwaliteit. Zelf heb ik al verschillende taarten van haar op en de keuze welke nou het lekkerste is wordt steeds moeilijker. De service is ook goed in orde.

Sophie maakt heerlijke taartjes

Sophie maakt heerlijke taartjes, cup cakes en macarons! Sophie is professioneel, creatief en niet te standaard met smaakgebruik. Ze weet de smaken heerlijke te combineren. Elke bestelling weer een feestje om het op te eten!

8 mei 2019

Wij zijn super enthousiast!!

Wij hebben bij Sophie 25 cupcakes besteld voor het feest van onze zoon. Het contact verliep vlot (zowel via Instagram, mail als telefoon) en alle afspraken zijn nagekomen. De cupcakes zagen er fantastisch uit en ze smaakten zelfs nóg lekkerder.

Gaan we weer doen!

4 mei 2019
Reviews in alle talen tonen. (32 reviews)