Har lagt frem en anmeldelse om en bank på Bytt. Ble fortalt at anmeldelsen gikk gjennom godkjennelse i går, 28 timer siden . Ikke hørt noe siden. Ingenting publisert. Sjekker de med banken først? Er... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Satte ikke pris på at min informasjon ble delt med folk som skal kontakte meg. Trodde eg skulle få en oversikt over tilbud, ikke masse forespørsler og telefoner. Ikke bruk denne tjenesten, man kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Opplevelsen var gjennomgående positiv. Saksbehandleren jeg hadde kontakt med på telefon var både vennlig og forståelsesfull, og jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Rask saksbehandling og effektivt o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.
Contactgegevens
Noorwegen
- bytt.no
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg er sterkt skuffet over tjenesten…
Jeg er sterkt skuffet over tjenesten fra Bytt.no. Jeg trodde at jeg skulle få tilbud fra en rekke forsikringsselskaper, alternativt: at jeg selv kunne velge hvilke selskaper jeg ønsket å få tilbud fra.
Anbudssystemet er derimot rigget slik at jeg bare fikk tilbud fra 2 forsikringsselskaper. Dette er trolig to selskaper som Bytt.no har særskilt avtale med.
For meg fremstår dette som en form for lureri. Normalt skulle jeg selv kunne velge hvilke
selskaper jeg ville ha tilbud fra, utfra en opplisting av mulige tilbudsgivere.
Jeg registrerer for øvrig at innmeldingen av forsikringsgrunnlag var nokså
overfladisk, uten mulighet for å skrive inn relevante merknader eller spørsmål.
Dette er en systemsvakhet som bør rette opp.
Normalt ville jeg få en rabatt for mitt medlemskap i fagforeningen Akademikerne.
Dessverre var det ingen mulighet for å melde inn en slik opplysning.

Strømavtale
Fant raskt ut at jeg faktisk har en god avtale allerede og bytting er ikke hesiktsmessig.

Antwoord van Bytt.no
Bytt.no fremstår som bra…
Bytt.no fremstår som en meget bra tjeneste. Mitt fokus er strømleverandører i dette tilfelle. Har sett en del strømleverandører bruke bytt.no sin rangering for å "promotere" hvor gode de er.
Problemet er at bytt.no har store problemer med sms verifisering. Og jeg ser jeg er ikke den eneste som har klaget på dette. Så mine omtaler og da min rangering av enkelte selskaper. Blir da ikke tatt med.
Jeg har også prøvd å kontakte Bytt.no via mail, men de har ikke ansett meg som viktig nok til å svare.
Da føler jeg at rangeringen enkelte bruker fra bytt.no ikke er reel. Da det potensielt kan være mange utenforstående omtaler.

Rask og hurtig svar
Rask og hurtig svar. Men jeg bytter ikke strømleverandør for I underkant av 100 kr. måneden.

Bra kundebehandling
Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøyd. Det finnes det av lite av når det gjelder service og respekt men ikke oss Talkmore. Kanskje noe av grunnen at jeg har vært kunde i mange år.
Fikk ikke noe svar på det som var…
Fikk ikke noe svar på det som var saken. Fikk bare forslag til noen strømavtaler. Det ble for dumt!

Antwoord van Bytt.no
Bra att en leverandør av en kostbar…
Bra att en leverandør av en kostbar vare intreserer seg for kundene.
God hjelp til og sjå hvor man ligger an…
God hjelp til og sjå hvor man ligger an i strøm markedet!

Fort gjort besvarelse
Prøver bare å bli ferdig med hva jeg…
Prøver bare å bli ferdig med hva jeg skriver

Antwoord van Bytt.no
Det kom sammenlignbare tilbud opp på…
Det kom sammenlignbare tilbud opp på epost, med god tid til å overveie alle.
Det endte opp med bytte.
Gikk fra 28kr i måneden og 3.69øre i påslag, til o,- i måneden og -1,8 i påslag. Ingen binding og 12mnd.avtale.

Antwoord van Bytt.no
Er Pusskunde med Solcelle paneler.
Er Pusskunde med Solcelle paneler.
Tilbudene som dukke opp fra Bytt.no er kun Spotpriser Selv om jeg hukker av for Plusskunde.
Går jeg inn på foreslåtte Kraftselvskaper blir Plusskunde priser noe helt annet det Bytt.no kommer opp med

Antwoord van Bytt.no
Fikk gode forslag til relevante leverandører
Fikk gode forslag til relevante strømleverandører for mitt distrikt.

Antwoord van Bytt.no
Fint å se hva andre synesmeninger
Fint å se hva andre synes

Antwoord van Bytt.no
Får ikke tilsendt vertifiserings kode
Tjenesten er sikkert bra, men får ikke lagt ut anmeldelser, da jeg ikke mottar koden. Burde i slike tilfeller være mulig å verifisere vie f.eks email.
Sendt mail til bytt.no, men de bruker opptil fem dager på å svare.
Fikk svar i dag 12/9-25, det er ett problem med websiden og SMS overføring , det jobber med problemet. Da løser det seg👍😊
11/10/25
Ser ikke ut som problemet er løst, prøver inn i mellom og legge ut en anmeldelse, men får ikke vertifiserings kode på SMS.
Så da blir det som det blir, ingen anmeldelser/vurderinger.
Bruker Trustpilot

lånet ble dyrere
Vi ble forespeilet en rentereduksjon på 12.000,- men tilbudet kom med høyere pris en det vi har fra vår bank. bortkastet tid.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.