Heel tevreden van mijn nieuwe cactusleren handtas! Super mooi gemaakt en het cactusleer is heel soepel. Snelle verzending ook.

5 proeflapjes besteld. Hele mooie kwaliteit, stevig, krasbestendig, mooie kleuren. Voor het maken van een broek vind ik het leer te dik. Ik hoop dat hiervoor nog een dunnere variant komt in de toekom... Toon meer

1. E-commerceplatform

Cactusleer.nl is de website waar u terecht kan voor cactusleer en producten die gemaakt zijn van cactusleer.

4,5

Uitstekend

Telefoonhoesje: prachtig en duurzaam

Het telefoon hoesje voor mijn Iphone ziet en voelt als echt leer! Het is ook stevig. Niet van leer te onderscheiden en dat maakt het zo mooi! Duurzaam “leer” van cactus. Aanrader!

6 december 2022

Antwoord van Cactusleer

Han, fijn dat dat je gekozen hebt voor cactusleer in het kader van duurzaamheid! Het lijkt niet alleen op de ´dierlijke´-leer varianten het is ook nog eens veel beter! Het cactusleer gebruikt alleen natuurlijke producten en is biologisch afbreekbaar: Cactusleer is het alternatief voor dierlijkleer, toch?

Ik was aangenaam verrast toen ik m’n…

Ik was aangenaam verrast toen ik m’n sample aankreeg van het cactusleer.
Het voelt aangenaam en verwerkt ook heel gemakkelijk!
Een echte aanrader!

6 december 2022

Antwoord van Cactusleer

Fijn dat we je d.m.v. onze samples ook kennis hebben kunnen laten maken met Cactusleer en jij je ervaring hier hebt gedeeld met ons.

Cactusleer is de toekomst!

Toffe naam, toffe producten en helemaal mooi dat ze zich op duurzaamheid en bewustwording richten.

4 december 2022

Antwoord van Cactusleer

Goed om te horen Ydo, wij zijn er ook helemaal van overtuigd! Heb jij zelf nog suggesties voor andere ´toffe producten´?

Een prachtig duurzaam alternatief voor…

Een prachtig duurzaam alternatief voor leer! De producten zijn er luxe en kwalitatief goed uit.

4 december 2022

Antwoord van Cactusleer

Fijn om te horen dat je de luxe en kwaliteit ook zo ervaart, voor ons bij de productontwikkeling een van de belangrijke uitgangspunten.

Ik heb samples besteld

Ik heb samples besteld, die werden snel geleverd. Aan de samples kan je echt zien dat het een kwaliteitsproduct is. Ook erg fijn dat er veel keuze is de kleuren is. Kan niet wachten om hier mijn eerste tas mee te gaan maken

29 november 2022

Antwoord van Cactusleer

Wij zijn ook heel benieuwd naar een tas gemaakt met cactusleer door jou, deel je met ons het eindresultaat?

p.s.
Er komen nog meer nieuwe kleuren aan!

Werk graag met desserto!

Ik volg Desserto al een tijdje en heel fijn om dat nu via Cactusleer te kunnen bestellen. Ik heb al meerdere keren cactusleer besteld en het wordt snel geleverd. Ik maak zelf duurzame tassen en maak graag gebruik van cactusleer. Het is een mooi alternatief voor leer. Het is flexibel en makkelijk om mee te werken. Het is weerbestendig en goed schoon te maken. Je kunt het alleen niet schalmen, maar er zijn genoeg manieren om daar omheen te werken en er zijn ook dunnere varianten beschikbaar. Oh, en je kan het ook prima kantenverven (maar niet de kantenverf die je moet verwarmen en er in moet inbranden).

29 november 2022

Antwoord van Cactusleer

Hoi Ingrid, goed om je ervaring omtrent het werken met cactusleer terug te lezen. Voor vele zeer waardevol!
Ook leuk dat je Desserto al volgde, hopelijk hebben we het nu het bestelproces een stuk makkelijker gemaakt.

Fan van cactusleer

Cactusleer vind ik de beste vegan leersoort die er bestaat. Het is fijn om mee te werken en gaat goed onder de machine door. Zelfs onder de gewone huishoudnaaimachine maar dan wel met een leernaald.

Antwoord van Cactusleer

Bedankt voor het delen van je ervaring als je werkt met cactusleer op de naaimachine.

Ik volg ze al even via instagram…

Ik volg ze al even via instagram #cactusleer. Erg leuk, omdat ze je ook laten mee kijken achter de schermen. Het is een top alternatief voor het echte leer. Ik heb gevraagd of ze wat voor me kunnen ontwerpen/maken en hier gaan ze mee aan de slag. Dit is toch vet!!

Antwoord van Cactusleer

Leuk om te horen dat je onze activiteiten op onze social media accounts waardeert. Naast Instagram zitten we ook op LinkedInn en Facebook, volg je ons daar ook al ;)

Een review van een Fotograaf

Vandaag samen met de eigenaren van Cactusleer een fotoreportage van hun mooie, duurzame en milieubewuste producten mogen maken. Allereerst was de samenwerking met hen en het model een feestje. Hun mindset en geloof in dit vegan product is bewonderenswaardig. Het ontvangst was zeer gastvrij en we hebben een hele leuke en gezellige middag gehad.

Als ik dan aan het werk mag met de producten van Cactusleer, valt gelijk op dat de kwaliteit van het leer hoog is en dat de afwerking van bijvoorbeeld de make-up tassen, pennentassen en telefoonhoesjes zeer netjes is. Het model voelde zich ook gelijk op haar gemak toen ze met de producten op de foto ging, waardoor je haar enthousiasme van de foto’s af kon lezen. Dat is voor een fotograaf heel erg fijn kan ik u vertellen.

Al met al een plezier om met hun product aan de slag te mogen.

Ik kan niet wachten totdat ze een cameratas van Cactusleer gaan ontwikkelen haha.

Groetjes,
Kay Hocksenar Foto’s

Antwoord van Cactusleer

Wat een enthousiaste review Kay! Dit symboliseert ook goed onze gezellig middag.

Via deze weg nogmaals bedankt voor je uitgebreide review en de kwalitatieve foto´s welke jij voor onze website hebt gemaakt!

In 2023 verwacht ik nog geen cameratas van cactusleer in ons assortiment, maar wie weet...... Voor nu misschien eerst een laptopsleeve? ;)

cactusleer is een heel fijn materiaal…

cactusleer is een heel fijn materiaal om mee te werken. Ik bestelde nu 3 kleuren en een sample set en ben zeer tevreden. Inmiddels heb ik al meerdere tassen mogen maken met dit materiaal, en iedere keer is resultaat weer mooi. Je kunt nemen dat de mannen van cactusleer hart hebben voor de zaak. Ze willen cactusleer meer naamsbekendheid geven en dat your zich in een hele fijne klantenservice! Er wordt met je mee gedacht!

Antwoord van Cactusleer

Saskia, promoot ook gerust in deze review je bedrijf: De Tassenkas

Je maakte al snel kennis met ons & cactusleer en was na het bestellen van de samples ¨verkocht¨.

Ook op onze website heb je hier een leuke blog over geschreven, via deze weg nogmaals bedankt hiervoor.

Duurzaam alternatief voor dierenleder in een hip jasje met (uitbreidend) leuk assortiment

Overzichtelijke webshop met een beperkt aanbod, maar wel van fraaie eigentijdse producten van een duurzaam alternatief op dieren leder.

Het team komt enthousiast op mij over en deelt eenvoudig informatie over de voordelen van dit interessante product.

Er zit ook meer in de pijplijn en kan niet wachten totdat het assortiment komt met meer producten op het gebied van home, fashion, kantoorartikelen en latente behoeftes.

Cactus leer is er in mijn beleving voor de persoon die graag de trends volgt in de markt en van hippe en modieuze artikelen houdt, maar zich ook bewust is van de gereduceerde carbon footprint van producten die hij/zij gebruikt.

Cactusleer is vrij transparant in waarom ze met deze materialen werken, wat ze (willen) gaan aanbieden en hoe ze de klanten verder bewust willen maken.

Deze facetten hebben er voor gezorgd dat ik met enthousiasme deze onderneming volg en deel in mijn netwerk.

1 oktober 2022

Antwoord van Cactusleer

Met dit soort reviews versterk je onze enthousiasme alleen maar!
Wij blijven zeker nieuwe artikelen ontwikkelen en staan hierbij ook altijd open voor nieuwe suggesties.

Prachtig en duurzaam leer

Een jong en inovatief bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De producten zijn niet te onderscheiden van dierlijk leer, zijn van een mooie kwaliteit en staan erg mooi in mijn industriële interieur.
Ik raad Cactusleer zeker aan en ben ook zeker nieuwsgierig naar nieuwe producten.

13 september 2022

Antwoord van Cactusleer

Bedankt voor je *****-review Ashley! Met Cactusleer hebben we ook volgens ons het alternatief voor dierlijk-leer en dat is een mooie ontwikkeling!

Gewoon goed leer

Goed leer! Net zo mooi als mijn "gewone" leer, maar dan wél milieuvriendelijk.

7 september 2022

Antwoord van Cactusleer

Goed om te horen dat we je hebben overtuigd!

Zeer goede kwaliteit

Altijd nette service, levering optijd en kwaliteit is goed in verhouding met de prijs die wordt gevraagd! Super tevreden!

Antwoord van Cactusleer

Dit soort complimenten horen wij graag! Bedankt voor je review Joey, bevallen de reeds bestelde producten je nog steeds goed?

Heb een zwarte plantenzak van…

Heb een zwarte plantenzak van cactusleer In mijn keuken gezet. Staat super mooi. Kan niet wachten tot er weer iets nieuws van cactusleer komt.

Antwoord van Cactusleer

Hoi Carin, bedankt voor je review! Na je review hebben we ons assortiment flink uitgebreid, zo hebben we de plantenzakken nu in twee verschillende formaten en zijn er ook verschillende kleuren. Wel product van Cactusleer zou jij graag terugzien in onze webshop?

Ik heb een sample besteld en ben blij…

Ik heb een sample besteld en ben blij verrast met de kwaliteit! Net echt leer!

Antwoord van Cactusleer

Wij verassen je niet alleen graag met de kwaliteit we verassen je ook graag met ons assortiment! In 2023 gaan wij ons assortiment flink uitbreiden, op welke kleuren hoop jij?

Duurzaam en stijlvol

Kwalitatief zeer goed, voor een hele mooie prijs.

Fijn om te zien dat erg goede duurzame en diervriendelijke alternatieven zijn met dezelfde luxe uitstraling als lederen producten.

Meer van dit graag!

23 juni 2022

Antwoord van Cactusleer

Bedankt voor je positieve review Robert, voor de 5-stars-review doen wij het natuurlijk graag ;)