Ik heb een goede actie met goede korting kunnen bemachtigen alleen kwam het pakketje een dag later aan, verder is alles perfect met zelfs nog 2 samples erbij!😄
Super mooie winkel met een grote selectie van exclusieve parfums, ik werd heel vriendelijk geholpen en ze denken echt met je mee! Zeker een aanrader voor iedereen die een bijzondere geur zoekt.
Heel groot aanbod met mooie parfums die verschillen van prijs, voor ieder wat wils dus :). De parfum was een cadeau die mooi was ingepakt, er zaten ook heerlijke testers bij. De bestelling was ook sup... Toon meer
Goede prijzen
Toppp Parfums 🥰👌
Bestelling Xerjoff
Snelle levering en goeie testers bij gekregen
Hele snelle levering
Hele snelle levering. Op dezelfde dag nog is het op de post gedaan.
Super snelle levering
Super snelle levering, en ik kreeg ook heel veel leuke samples cadeau. Bedankt!!!!
Mooie winkel met exclusieve parfums
Echt supertevreden met mijn bestelling
Echt supertevreden met mijn bestelling! Alles was snel binnen, netjes verpakt en je merkt dat ze aandacht besteden aan de details. De geuren zijn topkwaliteit en ik kreeg er zelfs nog extra’s bij. Gewoon een heel fijne ervaring, hier ga ik zeker vaker bestellen! ☺️
Goede service en prachtige niche geuren.
De verpakking en de service zijn…
De verpakking en de service zijn geweldig
Super mooie winkel en ik werd…
Super mooie winkel en ik werd vriendelijk geholpen! Ik kreeg nog een lekkere cappuccino. Heel blij met mijn laarzen!! Ik kom zeker terug
Wat een heerlijke geuren!
Wat een heerlijke geuren! Super geholpen om de juiste passende geur voor mij te vinden.. ik kom zeker terug!
Fijne service en heerlijke parfums
Het pakket was snel verzonden en goed ingepakt. Ik kreeg er ook testers bij.
De verkopers denken mee met welke parfum er bij jou past. Ik heb nu twee parfums van Caesar Prufomi, ze ruiken heerlijk en krijg er altijd complimentjes over. Ik ga hier vaker bestellen!
Top exclusieve geuren
Top exclusieve geuren, precies zoals beschreven en snel geleverd! Absolute aanrader 🙂
Exclusieve selectie
Mooie exclusieve niche geuren in het assortiment. Een aanrader voor elke parfum liefhebber.
De aller lekkerste geuren
De aller lekkerste geuren, heel exclusief en snelle service
Échte niche geuren die je nergens…
Échte niche geuren die je nergens anders vindt en daarnaast goede service met persoonlijk advies. Aanrader!
Unieke collectie
Prachtige collectie aan geuren welke je nergens anders kunt vinden. Daarbij ook uitmuntende service!
Top service
Super goede service en snelle levering!en wat een top geuren. Heel blij mee
Top service en geuren
Super goed advies, fijne service. Echt een aanrader voor je nieuwe favoriete geur!