2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Ingen Pizza og en ung pige der havde ALT fortravlt

Vi havde bestilt bord hos jer i aftes, inden vi skulle til koncert på Værket. Vi havde tjekket Google og havde set at de havde pizza, derfor bestilte vi bord til 4. Det første første vi fik at vide at de ikke lavede Pizza mere. Der var kun en ung sød pige til at servere,så vi blev enige om at vi kunne bestille på qr kode, det lykkes efter megen besvær, vi skulle betale inden vi kunne overfører madbestillingen. En af dem vi var sammen med, var ude at ryge og opdagede, at de reklamerede med, at hvis man bestilte min. 3 burgere, var prisen 99 kr., med det var ikke trukket fra, men fik dog 140 kr igen. Maden var god og rigelig, men den søde unge pige, havde ikke tid at komme vores drikkevarer, før vi havde spist halvdelen af maden. De blev ved med at tage gæster ind, vi havde virkelig ondt ondt af hene. Det er ikke et sted vi vælger næste gang vi kommer til Randers

27 februari 2026

Dybt skuffet og rystet

Dybt skuffet og rystet. Vi blev nægtet adgang med en servicehund. Begrundelse: “Det mener jeg, er op til den enkelte ejer”.
Ligebehandling er så åbenbart ikke noget, Café Hugo går ind for.
Det er imod handicapdiskriminationsloven.

22 december 2025

Tirsdag den 8 juli besøgte jeg Cafe…

Tirsdag den 8 juli besøgte jeg Cafe Hugo . Vi havde bestilt bord til 8 personer. Ekspeditricen så forvirret ud, da vi kom . Det virkede som om ,hun ikke vidste vi kom. Vi blev bænket, og en efter en bestilte vi mad oppe ved kassen. Jeg bestilte en kyllingeburger og en kildevand. Jeg blev forbavset over beløbet 194 kr. og bad om en bon, men det kunne jeg ikke få. Maden kom og kyllingen var næsten sort. Så branket var den.Baconen jeg havde betalt 10 kr for var en enkelt skive skåret over på midten. Al form for smag forsvandt fuldstændig i den stærkt brankede rasp. Om natten fik jeg ondt i maven og næste formiddag gik med diarre. Sidste gang jeg har besøgt det sted.

8 juli 2025

Hyggelig cafe og godt spisested midt i…

Hyggelig cafe og godt spisested midt i Randers, kan anbefale Hugo Burger og deres fantastiske pizza´er. Foretrækker selv den med skinke og selvfølgelig rucolasalat, samt deres lækre hjemmelavede milkshakes, nøjagtig som den skal laves. Skarp på pris og takeaway.

13 februari 2021

Is dit jouw bedrijf?