4,3

Uitstekend

Boost je energie bij Cakan Trainingen

Huseyin biedt professionele begeleiding en motiveert op een rustige, effectieve manier. De lessen zijn uitdagend, goed opgebouwd en de boksschool is schoon en overzichtelijk. Reken op hoge dopaminewaarden voor dagen — zieke abs en killerbenen zijn ineens toch een reële optie.

15 december 2025

Gun jezelf een Çakan training!

Niet voor niets sleept Çakan trainingen ieder jaar alle awards binnen. Hüseyin is niet alleen deskundig, betrouwbaar maar heeft ook de juiste filosofie ontwikkeld. Niet alleen op fysiek maar ook op mentaal niveau.

1 september 2025

Professioneel

Professioneel, trainingen precies op maat, afwisselend en uitdagend, prettige ruimte. Je voelt je echt sterker en energieker worden. Aanrader!

17 november 2025

Toen mijn wereld even stil stond

Toen eind december mijn wereld voor mijzelf en mijn twee zoontjes op de kop stond. Dacht ik hoe ga ik hier door heen komen.. met dubbel verlies.

Ik wilde mijn zoontjes en mijzelf fysiek en emotioneel sterker maken om hier samen zo goed mogelijk uit te komen. Dit zeker met de juiste hulp.
Inmiddels zijn wij alle drie al een aantal weken aan het sporten bij Cakan trainingen. Hij begeleid ons alle drie , los van elkaar met Personal trainingen. Voor ieder net een beetje anders maar passend voor elke situatie, meedenkend en elke leeftijd.
Er wordt gekeken naar wat heb je nodig en hoe gaan we dit samen aanpakken.
Ik raad Cakan trainingen daarom ook zeker aan! Je voelt je er gezien, veilig en sterker worden. Voor mij en mijn zoontjes is het zeker een uitlaat klep in deze lastige periode. En begeleid Cakantraingen ons op een goede en professionele manier er doorheen.
Toppers!

13 juni 2025

Professioneel en prettig

Mooie sportschool, netjes en professioneel. We kregen goede uitleg van de trainer aan het begin en ook tijdens de les nog aanwijzingen. Lekker hoog tempo en goeie muziek! De app is ook erg makkelijk te gebruiken.

7 mei 2025

PT sessie

Contact gehad en werd vriendelijk geholpen. Samen een plan bedacht en meerdere PT sessies ingepland. Vandaag mijn eerste PT les gehad, het was een leuke en afwisselde les. De eigenaar stelt je op je gemak en kijkt echt naar wat je nodig hebt. Benieuwd naar de volgende leasen!

3 februari 2025

Fijne training gehad.

Fijne training gehad.
De hele dag al flinke rugpijn, door de training van vanavond is de rugpijn volledig verdwenen.
Fijne trainer, die je motiveert om door te gaan.

2 december 2024

Bokszaktrainingen

Top lessen, goede begeleiding en sportief uitdagend! Jaren elders getraind maar nog nooit zo "voldaan" uit een les gekomen.
Huseyin luistert naar je waardoor het voor een beginner als gevorderde zeer leuke en uitdagende lessen zijn. Of je nou voor de techniek komt of om je
conditie/kracht te verbeteren of een combinatie hiervan, hier ben je op je plek. Huseyin is een ervaren bokstrainer die zorgt voor een fijne sfeer tijdens zijn lessen.
De lessen zijn afwisselend, uitdagend en leuk. Een aanrader als je op zoek
bent naar een boksschool waar respect en plezier hoog in het vaandel staan.

5 juni 2023

Is dit jouw bedrijf?