Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ja fordi jeg ble syk i flere mnd.etter at jeg begynte å bruke disse tablettene..jeg gikk med smerter i magen løs avføring i masse mndr..å jeg kjendte den herske og heslige smaken hele tiden.Jeg gulpet... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har tre abonnementer på Calanus Oil (meg selv og to barn) og gir Calanus Helse fem stjerner fordi de er kunnskapsrike ved kontakt og svært tilpasningsdyktige og service minded når det gjelder even... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Fitness- en voedingsservice

Geschreven door het bedrijf

Hos Zooca® er vi overbevist om at uutnyttede næringskilder må være tilgjengelig for flere mennesker, uten at planeten vår blir skadelidende. Basert på dette har vi fokusert all vår forskning og produktutvikling på raudåta, som vi oppriktig mener bærer nøkkelen til et godt tilskudd og et mer nyansert kosthold for menneskene og kan føre til et miljø i balanse. Vi er en gjeng dedikerte marinøkologer, bioteknikere, produktutviklere og markedsførere som gjør alt vi kan for å utnytte denne enorme ressursen best mulig. I ryggen har vi et team dedikerte vitenskapsmenn og forskere. Alle jobber med samme ide og mot samme mål: Store forandringer kan begynne med noe veldig lite.

3,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den beste kilden til omega-3!

Har lenge vært på jakt etter en god kilde til omega-3. Siden mye av omega-3 tilskuddene på markedet enten er varmebehandlet eller av dårlig kvalitet, har det vært vanskelig å finne et godt alternativ. Etter en samtale med et familiemedlem ble jeg anbefalt å prøve Zooca. Jeg var skeptisk i starten, men etter å ha tatt fire kapsler daglig, merker jeg en tydelig forskjell - både i form av økt velvære og bedre fysisk form. Jeg anbefaler Zooca på det sterkeste til alle som leter etter en pålitelig og effektiv kilde til omega-3.

24 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ble kvalm hver gang jeg tok 1 av de.

Ble kvalm hver gang jeg tok 1 av de.. og ble skikkelig syk me diare om jeg tok 2. Jeg tåler ikke dette iallefall og har aldri opplevd det før med omega produkter så da kan man undre på hva som er årsaken. Prøvd og sluttet over flere måneder og det slo aldri feil med disse..

7 april 2025

Antwoord van Zooca®

Trist å høre at du opplevde at du ble dårlig i magen av Zooca. Det er 10.000 vis i Norge som tar Zooca hver dag. Det er svært sjeldent at vi hører om personer som reagerer på produktet.
Det kan være ulike årsaker til din opplevelse, kombinasjon av det man spiser, og evt at det er noe som du reagerer på.
Når du får samme produkt, fra akkurat samme produksjon og er en av svært få som får en reaksjon på dette, så er det ikke feil med produktet, men mer at du ikke tåler dette. Noen får vondt i magen av å spise epler eller banan. Det betyr ikke at det er feil med frukten.

Dette funker

Dette funker. Min godt voksne kropp funker fortsatt, og jeg er overbevist om at zooca har mye av æren for det.

21 februari 2025

Styr unna folkens!

Styr unna folkens!
Ble veldig syk etter ei ukes bruk.
Magekramper,luft i magen diaré oppkast😒
Nå er det tredje dagen jeg sliter med magen skal oppsøke lege!
Hvis du vil bruke omega 3 kjøp i apotek ikke noe tull som er helsefarlig🧐

15 februari 2025

Antwoord van Zooca®

Vi kan betrygge om at produktet ikke er helsefarlig. De siste 10 årene har 10-tusen vis av kunder brukt produktet uten problemer.
Dessverre så er det jo slik at enkelt av oss kan reagere på ulike næringsmidler/matvarer. Det betyr ikke at matvarene er dårlige eller at andre vil få samme reaksjon.
Det kan også være at det er andre ting eller sykdom som har gjort at nettopp du fikk en slik reaksjon, samtidig med at du tok dine første kapsler med produktet.
Ønsker deg god bedring og håper du blir snart god i magen igjen.

Dårlig kundeservice.

Dårlig kundeservice.

16 september 2024

Antwoord van Zooca®

Beate, vi kan ikke se at du har vært kunde hos oss. Dersom dette skulle være feil så ber vi deg ta kontakt med oss slik at vi kan finne ut hvorfor du sitter igjen med den erfaringen du beskriver her.

Hilsen Zooca

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inneholder kapslene nok DHA?

Ingen tvil om at vi trenger Omega 3 fettsyrer. EFSA anbefaler et daglig inntak på omega-3-fettsyrer på 250 mg. Fire Zooca-kapsler gir deg 116 mg DHA. Selv daglig inntak av 8 kapsler gir mindre inntak enn anbefalt mengde DHA. Det er eksperter som anbefaler daglig inntak på 1000 mg. Selv har jeg tatt 2 kapsler daglig i lang tid uten å registrere noen reduksjon i magefett, som lovet. Det er nok andre forhold som gir bedre virkning her. First Price laksekoteletter gir deg 1460 mg Omega-3 innhold/EPA og DHA i gram fettsyre per 100 gram muskel til en pris av ca. 6 kroner. Kanskje det er bedre å spise fisken?

10 augustus 2023

Blodprøver!

Blodprøver ang. kolesterol og balanse så perfekt at det er blitt kommentert. Tar Calanus hver dag. Og har gjort det i flere år. Anbefales. Særlig er det viktig for meg personlig. Mvh Jan Arahamsen Hurum/Asker.

9 juli 2022

SPAR PENGENE DINE!

Blir som alt annet av vitaminer å mineraler bare tull ,har prøvd dette i flere mnd nå å det er null effekt.spar pengene å la være er mitt råd!

28 september 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Opplever å få ekstra energi

Opplever å få ekstra energi. I en alder av 65år opplevde jeg at jeg begynte å bli «sofaslapp». Etter å ha startet med Calanus olje er slappheten kraftig redusert.

23 september 2020

Kjappe svar

Kjappe svar
Fikk god service når jeg hadde spørsmål og fikk god hjelp !

20 februari 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.