Leren handtas besteld 49 euro want serieuse korting erop… Is plastiek en totaal niet zoals op de foto!!!!!! Bedrog!!!!

3 producten besteld 85 euro betaald niet!! geleverd. Nog steeds niks gehoord. Ben duidelijk opgelicht lees eerst de reviews is mij gezegd ik had beter moeten luisteren.dit zijn duidelijk geen eerlijk... Toon meer

Ik heb onlangs ook bij Calena auto wax besteld waren in de aanbieding dacht bestel gelijk 3 potten dacht ik maar het waren potjes van niet eens 50 gram het waren hele kleine blikjes die door de briev... Toon meer

1,3

Zeer slecht

ik heb ook wat besteld

ik heb ook wat besteld, bij het bestellen stond
30 dagen niet goed geld terug garantie,
nou dus niet. het retour zou via China gaan, en de kosten daarvan zijn erg hoog.
dus geen geld terug. bedriegers

25 juli 2023

3 producten besteld 85 euro betaald…

3 producten besteld 85 euro betaald niet!! geleverd. Nog steeds niks gehoord. Ben duidelijk opgelicht lees eerst de reviews is mij gezegd ik had beter moeten luisteren.dit zijn duidelijk geen eerlijke handel.

17 juli 2023

Heb gekocht via sefana.nl

Heb gekocht via sefana.nl, blijkbaar is dit hetzelfde bedrijf, want hetzelfde BTW nummer. Ook ik werd bedot, geen levering, niks, na 20 mails nog steeds geen bevredigend antwoord. Adres is in Aalst, maar op mijn rekeningafschrift staat Lier. Dit zijn duidelijk frauduleuze praktijken. Aangifte gedaan. Ben benieuwd om me dit iets gaan opleveren.

24 oktober 2021

Eigenlijk geen enkele ster

Eigenlijk geen enkele ster. Mensen laat jullie niet bedotten. Ik bestelde een kleed, heel mooi op de site, maar toen ik het thuis kreeg, gewoon in een zak verpakt, helemaal gekreukt en waardeloos wat matteriaal betrof, een vod was het. Teruggestuurd en nu zijn we oktober en sedert mei ben ik al bezig om mijn geld terug te krijgen. Niets daarvan. Heb zeker 11 mails verstuurd, gebeld. Geen reactie, het enige wat je te horen krijgt via mail was: ze zijn er mee bezig.
Heb zelfs de ombudsman ingeschakeld maar geen reactie. Het gaat trouwens niet om een hoog bedrag, maar wel voor mij €34 kwijt. Dus laat jullie niet vangen.

5 oktober 2021

Zeer slecht bedrijf

Inmiddels is mijn mailadres geblokkeerd omdat ik meerdere keren heb gevraagd waar mijn geld bleef. Geen product ontvangen. Geen geld terug. Steeds dezelfde mail met dat hun afdeling ermee bezig is. Gelukkig aangifte gedaan en de politie neemt het op. Oproep aan iedereen; DOE AANGIFTE

7 juli 2021

Vandaag aangifte gedaan bij de politie

Vandaag aangifte gedaan bij de politie, de belastingdienst, Kamer van Koophandel en de ACM ConsuWijzer. Zoals u hieronder ziet mijn advocaat en deze ingelichte instanties gaan het vanaf nu verder overnemen. Marjon van der Wolk. WIE volgt wij hebben dit nu met een aantal gedaan en bovenstaande mail naar Calena gestuurd hoop dat de instanties hun werk gaan doen en dat deze boeven heel gepakt worden. Hoe meer mensen hoe sterker we staan dus AANGIFTE DOEN EN MELDING MAKEN

29 juni 2021

Nul sterren Falesa is Calena let op

Nul sterren. Late levering. Slechte kwaliteit kleding. Retourneren moet op eigen kosten naar China. Niet gedaan. Telefonisch niet bereikbaar. Jurk in de prullenbak. Geld krijg je toch niet terug. Nooit iets bestellen. Link via Instagram, site heet Falesa, maar is Calena! Ik ben er helaas ingetrapt. Niet bereikbaar.

27 juni 2021

Opgelicht

Wat een slecht bedrijf. Pakketje niet ontvangen na vele mails die altijd door de zelfde Carmen word beantwoord en altijd met de dezelfde tekst. Ben opgelicht!!. En zal ook het programma opgelicht dit als erg leuke case willen geven.

23 juni 2021

Helaas niet minder dan 1 ster te geven

Helaas niet minder dan 1 ster te geven. Oplichters. Kwaliteit van producten zeer matig (goedkoop). Wanneer je wil retourneren moet je blij zijn als je na 10 mails een reactie krijgt (telefonisch zijn ze niet bereikbaar) en daarin komt dan een aanbod voor een volgende bestelling ipv retouradres. Dus opnieuw 10 mails sturen, waarna je een retouradres in China krijgt. Ik ben zo stom geweest te retourneren (à 30 euro), maar wacht al maanden op mijn geld. Wederom eindeloos mailen, heel soms hebben ze het fatsoen om te reageren, niet dat het zoden aan de dijk zet.

14 juni 2021

een Jurk besteld in maart en moet nu…

een Jurk besteld in maart en moet nu nog geleverd worden het is inmiddels al bijna half Juni terwijl zij zeggen dat deze al verzonden is .
Ik heb het gevoel dat ik opgelicht wordt want reageren is niet hun sterkste kant en bellen kan niet

11 juni 2021

Niet goed, geen geld terug

Calena levert wel, maar als je vervolgens iets terugstuurd krijg je je geld niet terug. Reageren wel op mail, doen geen beloftes, blijven zeggen dat ze er naar kijken. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Je krijgt een bandje dat al de medewerkers in gesprek zijn en dat er alleen via de mail contact mogenlijk is. Mijn advies... bestel er niets.

9 juni 2021

Die ene ster is er al 1 teveel

Die ene ster is er al 1 teveel
Oplichters van de eerste orde

Bestelt en betaalt maar nooit wat ontvangen
Retour sturen moet via een adres in China!
Kortom; aliexpres wederverkopers

Je krijgt nooit of te nimmer je product of je geld terug.

Ik heb inmiddels aangifte gedaan en met mij vele anderen....

Ik kan hier zoooo boos van worden!

8 juni 2021

Iets besteld en nooit gekregen.

Iets besteld en nooit gekregen.
Wel 2 dezelfde e mails gekregen dat ik het opnieuw kon bestellen. Wederom niets gekregen. Zelf e mails geschreven maar zij reageren hier niet op.
Kortom slechte service en een paar tientjes armer.

8 juni 2021

Ook iets besteld

Ook iets besteld. Te klein teruggestuurd mail ontvangen dat ze het gaan trrugstorten. Wacht nu al van begin mei nog NIETS ontvangen . Niet betrouwbaar koop nooit iets meer en maak geen reclame

5 juni 2021

Oplichterij

Op 7/4 een jurk besteld en betaald
Deze zou bezorgd worden via DHL echter kreeg ik op de app te zien dat de bezorger hem zou hebben terug gestuurd naar de afzender????? Waarom 🤷‍♀️ geen idee
Vanaf dat moment gaan mailen met Calena, want bellen lukt niet
Ze zouden het opnieuw versturen
Tot op heden niets gezien
Vele mails verstuurd maar je krijgt antwoorden zodat het lijkt of ze de mails niet eens echt lezen.
Op mijn vraag stort mij het geld maar terug omdat ik nooit iets heb ontvangen , kreeg ik als antwoord.
Zodra wij uw retour ontvangen hebben wat u dient te sturen naar het juiste adres zullen wij het bedrag minus retour kosten overmaken
???????????
En nu heb ik alweer 3 mails verder steeds het antwoord. Wij gaan het bij de desbetreffende afdeling nakijken en u hoort spoedig iets van ons.
Hoe moeilijk kan het zijn om gewoon geld terug te storten
Ik vind dit zo ontzettend laag om klanten zo te belazeren

4 juni 2021

Is dit jouw bedrijf?