Caluxeva

In oktober 2020 een schoonmaak product besteld én betaald. Nooit ontvangen.. Diverse mail gestuurd maar geen reactie. Ik wil mijn geld terug van die oplichters!!

Begin oktober besteld niks ontvangen... ging normaal ten laatste 26 november geleverd zijn.... Niks gezien... Ineens staat er dat het geleverd is terwijl er helemaal niks geleverd is geweest... Voor d... Toon meer

Mensen keken ook naar

Op 5 oktober 2020 vlekken verwijderaar…

Op 5 oktober 2020 vlekken verwijderaar besteld, niets ontvangen, track en trace staat op geleverd, echter niet bij mij in ieder geval, moeilijk te bereiken en ze reageren niet op mails.
Waarschuwing is dure les, hier niet meer bestellen.

3 december 2020

Betaalde bestelling niet geleverd, radiostilte

Half oktober een fles schoonmaakmiddel besteld, aflevering duurde en duurde maar kreeg altijd wel netjes antwoord van ‘klantenservice’ dat fles nu echt onderweg was. Ik moest track en tracé volgen. En daar staat nu op dat het product afgeleverd is, terwijl ik echt niets ontvangen heb. Ik voel me opgelicht.
En nu antwoordt de klantenservice niet meer.
Geen idee wat ik nog kan doen, ik vind nergens een telefoonnummer en de mail wordt dus niet beantwoord.
Echt balen.
Benieuwd of ze wel naar reviews kijken ..

2 december 2020

Geflest door Caluxeva.nl

Geflest door Caluxeva.nl. Ook bij mij staat de track en trace dat het product is afgeleverd, niet dus. Ikga mijn energie niet meer in de mails steken. Accepteer maar dat ik ben opgelicht.

1 december 2020

Ik heb 6 weken geleden besteld

Ik heb 6 weken geleden besteld, bij navraag zou het nog uiterlijk 2 weken duren...niks ontvangen, en volgens de track & trace code is het afgeleverd en ontvangen. Weer een mail gestuurd en uiteraard niks gehoord. Slechte zaak! Zag via nr kvk dat het een eenmanszaak is en dat hetzelfde artikel via Ali Express ongeveer 3 dollar kost.....

Hoi ik heb ook besteld bij Caluxeva .NL

Hoi ik heb ook besteld bij Caluxeva .NL
Het is al een maandgeleden aan gekomen maar er word niks uitgeleverd.
Ik lees hier dat er inmiddels 11 gedupeerden zijn die niks geleverd hebben gekregen.
Ik denk dat we aangifte moeten doen van internetoplichting.

Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf! Begin oktober een bestelling gedaan, paar keer heen en weer gemaild waar de bestelling bleef en nu hij officieel binnen hoort te zijn, krijg ik bij mijn status 'Delivered'. Met andere woorden: Er komt vast niks meer binnen. Denk echt dat we te maken hebben met oplichters, aangezien ik bij de andere reviews hetzelfde zie staan....
En teveel betaald voor een product dat exact hetzelfde is en ook gewoon voor veel minder bij AliExpress te koop is, dus waarschijnlijk halen zij het ook daar vandaan. Dit mag overigens gewoon in Nederland, dus helaas is daar niets tegen te beginnen.

Tot op heden (06-01-2020) nog steeds niets ontvangen😡😡😡😡😡😡 Ze beantwoorden mails ook niet meer met de standaard smoesjes 😡😡😡😡😡

30 november 2020

In oktober besteld tot op de dag van…

In oktober besteld tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Meerdere malen gemaild steeds reactie van vertraging enz.. Nu zie ik dat mijn bestelling afgeleverd is nou mooi niet dus. Ik zie nu ook alle onderstaande reviews helaas waren die er toen nog niet anders had ik uberhaupt al nooit iets besteld. Waardeloos dit

29 november 2020

waterloze vlekken verwijderaar

Update 9/1/202:
De deurbel ging en daar was het langverwachte pakje...en wat ik al dacht....het moest uit China komen!
Nogmaals mensen....koop niet bij dit bedrijf, je bent veel voordeliger uit als je zelf bij ALiExpress koopt!

Update 4/12/20:
Nog steeds niets ontvangen, email wordt niet beantwoord en bij track & Trace staat dat het geleverd is, dus niet....

In oktober waterloze vlekken verwijderaar besteld, nog steeds niets gekregen, een paar keer contact gehad met de klantenservice, kan de bestelling niet annuleren omdat het al opgestuurd is, ben er achter gekomen dat het artikel bij Aliexpress wordt besteld, foto's en tekst zijn gelijk, ze verdienen er mooi aan, kijk maar eens, voor een veel kleiner bedrag kopen ze het, vullen ons bezorgadres in, zo kunnen ze het gratis verzenden, mocht je het willen retourneren dan zijn de kosten voor koper, ga ervan uit dat het niet meer geleverd wordt, ook omdat de website uit de lucht is!

20 november 2020

Heel slecht

Heel slecht. Begin oktober besteld. 2 weken gemaild waar het blijft. Meteen reactie dat het werd geleverd. En idd nu weer gemaild waar het blijft. Wil kijken op de site uit de lucht. Dus gewoon opgelicht.

19 november 2020

Ook half oktober de fles…

Ook half oktober de fles schoonmaakmiddel besteld. Nu 19 november nog niks ontvangen. Drie weken geleden mailtje gestuurd. Kreeg gelijk mailtje terug dat het zsm geleverd zou worden. Gisteren opnieuw mail gestuurd. Nu geen enkele reactie meer....zeer slecht dus.

19 november 2020

Nooit ontvangen

13 okt besteld en nog steeds niet binnen. Waardeloos en reageren niet op mails.. op facebook adverteren met snelle verzending maar wacht al ruim een maand.
Bestel hier nooit weer..
Nu 27 dec nog nooit wat ontvangen, dus bestel hier maar niets.
Opgelicht dus 😡😡

17 november 2020

In oktober een product besteld

In oktober een product besteld. Dit tot op heden nog steeds niet binnen. Als je vraagt wanneer het pakket binnenkomt krijg je elke keer dezelfde smoes binnen 14 werkdagen. Dan ben je die termijn voorbij en hebben ze weer vertraging opgelopen met het pakket. Ik geloof dit niet meer. Makkelijk als je al betaald hebt. Slechte service!

15 november 2020

Tevreden

Had een op Caluxeva.nl de Easyclean en splashkraan besteld, vandaag binnen gekregen en werken naar verwachting. Had een mailtje gestuurd m.b.t. de levering en na 30 minuten al een reactie terug. Zeer tevreden over de producten en goede service !

6 oktober 2020

Top service, Top product

Had een weekje geleden de Easyclean van Caluxeva gekocht. Maar had mijn adres verkeerd ingevuld. Natuurlijk even de klantenservice gemaild, en binnen een uurtje al opgelost. Top service, top product!

24 september 2020