Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og meget professionelt udført. De har mine varmeste anbefalinger. Betalingen er også meget nemt og hurtigt. Ingen tvivl om jeg vil anbefale dem til andre og de skal ihverfald komme ig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og samtidig virkelig veludført vask af campingvogn og telt der ligeledes bliver voksbehandlet således at overfladen bliver særdeles nem at holde ren hen over sommeren. Har valgt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har igen benyttet og fået mere end 5 stjernet hjælp/service af Campingvognservice. De har ydet en helt fantastisk, menneskelig og fagligt professionel service, da vores telt pga. campingplads flytn... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Wasserij

Geschreven door het bedrijf

Vask af campingvogn og telt Opsætning og nedtagning af fortelt. Imprægnering af fortelt.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og meget professionelt…

Super service og meget professionelt udført.
De har mine varmeste anbefalinger.
Betalingen er også meget nemt og hurtigt.
Ingen tvivl om jeg vil anbefale dem til andre og de skal ihverfald komme igen når jeg skal have vasket mit fortelt.

22 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og udførelse…

Har valgt udførelse forår og efterår.
Meget tilfreds 👍👍👍
Mvh.
Kaj

2 oktober 2025

super service

Har fået sat 2 telte op og vasket og imprægneret og fået lavet fast trægulv, virkelig flot og veludført arbejde,overholder alle aftaler,må sige at Ina og Christian er virkelige rar og troværdig mennesker, vil til hver tid anbefale dem.

19 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service og ordentligt…

Altid god service og ordentligt arbejde.. har brugt firmaet flere gange og deres arbejde har altid været i orden.. kender flere der har fået lavet arbejde ved Ina og Christian og har aldrig hørt andet end godt ... kan varmt anbefales.. mvh Ronnie

10 april 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service med en hertil fair pris for campister som jeg. Jeg kunne godt se at der her ville komme langt med en masse positive effekter og tilbud med ekstra.

8 december 2025

Fantastisk service

Fantastisk service, jeg fik da mit fortelt skulle vaskes. Det er super arbejde og blevet næsten som ny! De fandt også en revne i mit telt jeg ikke selv havde opdaget hvor de spurgte om det skulle syes.
Det har været en super dejlig og rar oplevelse at bruge campingvognservice, der var åben dialog hele vejen. Jeg vil helt klart bruge dem igen og anbefale dem til fremtidige kunder!

8 december 2025

meget ubehagelig oplevelse

Overholder ikke tidspunkter men har aftalt eller prisoverslag. Og manden er meget modbydelig og kommer med trusler og ringer til arbejdsgiver og familie for at fremsætte trusler jeg har aldrig oplevet noget lignende hold jer langt væk fra den her virksomhed.

5 december 2025

Antwoord van Campingvognservice

Tak for anmeldelsen. Jeg tror du forveksler mig med en anden virksomhed. Jeg kender dig ikke.

Utroværdig

Jeg skal have lavet gulv i mit fortelt hvor de er oppe at se hvad der skal laves, vi aftaler at få det lavet i september men får det så udsat da det ikke passer ind i deres sager alligevel, så vi vil få det lavet inden sæson starten her til April, men er så lige blevet oplyst at de ikke vil lave det fordi de ikke kan tjene ret mange penge på det, men forteltet ville de godt rengøre, det tjener de sikkert godt på ? så nu står vi uden gulv i forteltet til sæsonstart, jeg syntes at det er under alt kritik, de kunne bare have nej tak da de var oppe at se det, så de kan ikke anbefales herfra.

28 februari 2025

Hej Henrik,

Vi står uforstående over for din anmeldelse.

Vi har hele tiden påpeget at økonomien i at udbedre det gulv du selv har lavet ville blive en bekostelig erfare for dig som kunde, hvis det skal udføres af os som professionel virksomhed.

Vi har under hele forløbet været klar i udmeldelsen omkring det,

Vi har nedtaget dit telt uden omkostninger og været på din private bopæl for at hente ekstra sider uden yderligere omkostninger for dig.

Vi har vasket dit telt og to anexer som aftalt.

Du står ikke uden gulv, du står med præcis det samme som du hade da vi nedtog dit telt i efteråret.

Så denne anmeldes ryster vi af os med et smil, vi kender jo sages indhold.

Imponerende 😃

Imponerende 😃
Det er første gang jeg har benyttet firmaet.
Fantastisk venlig og kompetent kundeservice fra start til slut.
Resultatet af vask og imprægnering af mit fortelt er ligeledes helt i top.
Fremadrettet er det firmaet
jeg kommer til at bruge.
De allerbedste BEDSTE anbefalinger herfra.

2 februari 2025

Bedste anbefaling herfra!

Vi har benyttet campingvognservice til at komme og hente vores telt til vask, samt imprægnering og booket til at sætte telt op igen, samt vask af vognen. Da vi er nye campister havde vi flere spørgsmål, i den forbindelse har der også været super service med hurtig og konstruktive svar via Messenger…. De får vores bedste anbefaling 👍 hilsen Michael og Heidi

18 november 2024

Flot arbejde

Virkelig en fornøjelse at komme ud til campingvognen og se telt og vogn som ny. Kan varm anbefale jer.

Mvh.Leo

6 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rengøring af campingvognen og teltet

Fantastisk. Vi fik fjernet harpiks, fugle-og insektefterladenskaber samt snavs.
Vi har gemt jer på vores liste.

31 maart 2024

Antwoord van Campingvognservice

Det er vi glade for at høre. I ringer bare hvis i har brug for hjælp en anden gang.

Lees meer over geverifieerde reviews.