Nooit meer een camper hier huren! Schade opgelopen aan bumper. Bumper onderdelen zaten vast met klittenband aan de bovenkant…oftewel…goedkoop meuk! Campolife rekende prijs van nieuwe onderdelen (€600)... Toon meer
Wij zijn vorig jaar gestart met het uitzoeken van een ideale camper voor ons. Op de beurs kwamen we Arnold tegen een heeft ons fantastisch geholpen door het 'camperland'. Met de juiste adviezen en... Toon meer
Na een mooie caravan te hebben gezien op Marktplaats contact gezocht met deze firma via de chat van Marktplaats. Snelle reactie dus das positief. Echter werd ons verzocht voor verdere vragen te mailen... Toon meer
Afgelopen weekend door onoplettendheid achterbumper van onze camper doormidden. Dacht bij Campo hulp te vinden zodat we in september nog op vakantie kunnen. Tot mijn verbazing en teleurstelling kreeg... Toon meer
Geldklopperij en slechte service
Geldklopperij en slechte service
Vandaag had ik een afspraak bij de garage voor een veiligheidsrisicokeuring om de bus te kunnen verzekeren. Deze afspraak is enkele weken geleden gemaakt.
Toen ik aankwam bleek het een breng afspraak te zijn. Dit werd op voorhand niet met mij gecommuniceerd. Omdat ik weken van te voren een afspraak heb gemaakt ging ik er vanuit dat ze vandaag aan mijn bus zouden beginnen. Echter kreeg ik te horen dat ze mijn bus later deze week gingen bekijken en dat ik vrijdag kon bellen voor meer informatie.
Toen ik de medewerker vertelde dat ik het geen service vond dat het zo liep kreeg ik te horen dat het niet anders is. Hij kon niks doen aan de slechte communicatie hierover en zelfs 'sorry' was hem te moeilijk.
Toen ik zei dat ik voor een veiligheidskeuring kwam keek de medewerker mij aan alsof hij geld zag branden. Uiteindelijk kon ik ook geen enkele veiligheidskeuring krijgen. Ik moest er ook een onderhoudsbeurt bij nemen. Uiteraard drukt dit op de kosten. Aan de telefoon had ik met de medewerker afgesproken dat er enkele een veiligheidskeuring plaats zou vinden. Mijn bus is deze maand in onderhoud geweest bij de VW dealer dus een BOVAG onderhoud is zeer overbodig in deze.
De medewerker die mij ter plaatsen te woord stond was zeer klant onvriendelijke door dat hij het probleem niet zag, geen oplossing bood en zich al helemaal niet in kon leven. Zelfs een simpele sorry voor de gebrekkige informatie of dergelijk was hem teveel.
Omdat het voelde als geldklopperij ben ik weggegaan zonder keuring en heb ik nu een bedrijf gevonden die wel op afspraak een enkele veiligheidskeuring voor de verzekering uit kan voeren. Het bedrijf wat ik nu heb gevonden vraagt tevens 100,- minder.
Kort om.. Heb je geld en tijd genoeg zou dit bedrijf wellicht wat voor je zijn.
Verwacht je klantvriendelijkheid, eerlijke prijs en een bedrijf die zich aan afspraken houdt? Kijk dan nog even verder.
Geweldige superservice
Jaren geleden hebben we bij dit bedrijf twee lafuma tuinstoelen gekocht. Inmiddels was bij één van de stoelen een verstelbout versleten. Ik heb contact opgenomen met Campolife of ze die bouten nog op voorraad hebben. Inmiddels verkopen ze de lafuma stoelen ook al jaren niet meer. Dus aanvankelijk kregen we een nee te horen. Maar even later kreeg ik toch nog een mail dat ze in het magazijn nog een bout hadden gevonden. En die hebben ze kosteloos naar me toe gestuurd. Dat vind ik echt zo'n geweldige superservice dat ik deze recensie over campolife wilde schrijven.